Új hozzászólás Aktív témák

  • Kékes525

    félisten

    válasz Szellem. #71607 üzenetére

    "Érdekes, hogy amikor Amerika csinálta a problémákat, akkor senki nem törölte le a Windows-t, meg az Officet."

    Javíts ki, de én úgy tudom, hogy Magyarország a nyugati szövetségi rendszer tagja és nem a keletié. Az USA a NATO vezető nagyhatalma és az EU az nem a keletei, nem egy orosz szövetség. Ez nem azt jelenti, hogy neki (USA) mindent lehet, de ez a szövetség "belügyi" problémája. Most a helyzet minőségileg egészen más. Egy külső hatalom atomháborúval és világháborúval fenyegetőzve megtámadott egy független államot területszerzési törekvéssel és ártatlan civileket tízezreit öli meg. Ez nem egy Windows szintű probléma.

    Ez politika, de azért válaszoltam, mert azzal, hogy az egészet relativizálod, egy Windows szintű problémával hasonlítod össze, te is keményen politizált. Úgyhogy, ha törlöd a hozzászólást, akkor elsőként a tiédet is töröld, mert csak úgy fair, persze attól még nem lesz igazad.

    Ráadásul az USA egy demokratikus állam, aki nem tudja kényszeríteni a fejlesztőket arra, hogy érdekeik felhasználása érdekében belenyúljanak a rendszerükbe, míg Oroszország diktatúra, ahol ha nem működsz együtt a hatósággal, akár az életedet is kockáztatod. Ez is egy pöttynyi különbség.

    [ Szerkesztve ]

    Minden számítógép füsttel működik, ha kimegy belőle, akkor nem működik.

Új hozzászólás Aktív témák