Új hozzászólás Aktív témák

  • Cs1csó

    félisten

    válasz Szellem. #66467 üzenetére

    "van bugjelzés aminek semmi köze a mi házi tesztjeinkhez" :F Ezt nem értem.

    Lehet nem jól fogalmaztam, amit Semplar is írt, hogy a nagymintás tesztelésnél fullad le az eltávolító, aki nem tesztelget az nem fog mondjuk 50 riasztással találkozni egy időben.

    A külső cégek védelmeivel is van gond, (A Kaspersky-re te is sokat panaszkodtál, főleg amikor kipróbáltál egy-két "kiadásra kész" változatot ami még bőven tartalmazott hibákat és kellett vagy 6 patch mire kigyomlálták őket, egyszer én is írtam, hogy van egy olyan érzésem mint ha a Kaspersky-nek lenne egy "ALAP" amiről kb. minden évben újrakezdik a fejlesztést az adott évi terv alapján, mikor kijött egy új verzió és ugyanazok a hibák jöttek mint a korábbi verzióknál, aztán persze az adott év prioritásai alapján variálták tovább)

    sajnos ennek nem csak a külsős cégek elkényelmesedése és a fölösleges szolgáltatások csiszolgatása a valós hibák nem kijavításán áll hanem a Windows komplexitása és gyors változása - félévente új build - és egyre nehezebb fejleszteni rá. Ezért is jobb a Defender mivel integráns része a rendszernek, talán a legkisebb "fájdalommal" ennek a használata jár.

Új hozzászólás Aktív témák