Új hozzászólás Aktív témák

  • Piftuka

    veterán

    válasz Cs1csó #65404 üzenetére

    Természetesen csökkentett módban használtam. :K

    Az a helyzet, hogy felemásak az érzéseim. Az elmúlt ~20-21 évben használtam "Norton", "Panda," "ZoneAlarm", "AVG", "Kaspersky", és "Outpost" vonatkozó termékeit, de még a WinXP korszakban, a "Matousec Firewall Challenge" rendszeres követőjelént áttértem a Comodo + Panda, majd Comodo + AVAST kombinációra.

    Utóbbi nagyon bevált, és mivel "évszázados" felhasználója vagyok az AVAST-nak, ráadásul a családban több számtógépen is azt használtam, tavalyelőtt mindössze 7.000 Forintért felajánlották az "Internet Security"-t egy éves liszenszszerződéssel.

    Működésre nagyon frankó volt, de meglehetősen érzékenyen érintett, hogy pár hónapja az engedélyünk nélkül árusították ki a személyes adatainkat - dollármilliókat keresve vele -, és most ez, hogy az engedélyem nélkül, 15.000 forintért meghosszabbították az előfizetésemet...

    Hát óriásit csalódtam bennük. :(((

    Egyébként én ezt a ~6.000-8.000, maximum 10.000 forintos összeges szívesen rááldozom a célra, ha jó szoftverről van szó. Ennél többet azért nem szívesen fizetnék.

    (Közben a lemondás miatt, az imént kaptam tőlük is egy 9.990 Forintos ajánlatot újabb 1 éves liszenszre...)

    Ha úgy döntök, hogy lecserélem az AVAST-ot...


    Mi a véleményetek a "COMODO Internet Security" megoldásról? Az összehasonlító táblázatuk impresszív, de a tűzfal megoldást ismerem csak. Nem tudom, hogy az antivírus része mennyire jó ennek a programnak.

    A 3 gépes liszensz ~20 dollárért viszont nagyon jól hangzik.

    Szóval ismeritek ezt is?

    "Aquila non captat muscas."

Új hozzászólás Aktív témák