Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz Dumi86 #63068 üzenetére

    É nem akartalak meggyőzni, hogy ne használj Kaspersky-t. Akinek jól megy a gépén és nincs vele gondja, az értelemszerűen használja. Amúgy meg ha jól emlékszem pont Te írtad, hogy az egyik géped jobban szereti a 2019-es verziót mint a 2020-ast. Nem véletlenül. Nem sikerült jól a 2020-as termék család és ezt még a hazai support a 2f Kft. is elismeri. Hozzájuk is sok hiba érkezik a hazai userektől.
    A jelenlegi gépemet nekem nem szereti. Tény, hogy 2003 óta 16 éve használom a Kaspersky-t, és a megszokás nagy úr, illetve a számomra is a "legjobb" megoldás. De, tudod ez olyan mint a jó nő: külsőleg jól néz ki és bomba az alakja, de időnként az agyadra megy a hülyeségeivel. Egy idő után mérlegeled, hogy akármilyen jó is külsőleg a belső nyugalmad többet ér!
    Amúgy meg nálad is van ellentmondás, mert visszakerestem a hsz.-eidet és Te is írod, hogy amikor feltettél mást ( lásd pl. Avira) könnyebb lett a géped. Akkor meg szerintem inkább ez jelent valamit, mint az, hogy az ember megszokásból visszatér a ruszki termékre!

    [ Szerkesztve ]

    Eladó Metapanda P1 Nearlink Gamer Egér : https://hardverapro.hu/apro/elado_metapanda_p1_nearlink_feher_gamer_eger/hsz_1-50.html

Új hozzászólás Aktív témák