Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • salaud

    aktív tag

    Teszteltem saját gépen 10 napig a Kaspersky Free-t. Összbenyomás az, hogy a gépterhelése sokat javult, asztali gépen már nincs látványos lassító hatása. De amikor elkezdesz játszani, és microlagok lesznek, vagy nem tudsz új gépet létrehozni vmware playerben és nincs oka, vagy a gép szabályos leállítás során egyszer csak pörgeti a karikát, de 10 perc után ki kell nyomni mert nem áll le, majd miután Kaspersky remover-rel leszeded, regeditet használva laza 10 perc alatt a nyomát is kipucolod, visszakapcsolod a defendert, reboot-olsz és ez mind megszűnik, na akkor rájössz hogy a kaspersky volt a bűnös, és azt érzed hogy a két éves géped gyors mint az új.

    Mellesleg a 10 nap alatt két értesítést dobott fel, az egyik arról szólt hogy frissítsem a 67.x-es Firefoxot, mert biztonsági hiba van benne. Csak az a kár, hogy rég 68.x volt fent, mert auto frissül, illetve figyelek rá.

    A másik egy Instagram figyelmeztetés volt, csakhogy nem járok oda, max külső link ha odavisz, regem meg nincs rá, csak ha lemaradtam és a face reg jó már oda is...

    Szóval alapvetően nem teszi használhatatlanná a gépet, mint régen, de még mindig (szar) nem az igazi.

    [ Szerkesztve ]

    A Linux nem ingyenes. Meg kell fizetni a tanulópénzt. Az emberek 66 százaléka nem tud számolni! Gondoljatok bele, ez majdnem a fele!!

Új hozzászólás Aktív témák