Új hozzászólás Aktív témák

  • Szellem.

    Topikgazda

    válasz GEPESZ66 #53752 üzenetére

    Egy kis szösszenet neked segítség gyanánt:

    Ha azért variálgatsz a védelmek között, mert keresed a legjobbat, vagy a legbiztonságosabbat, akkor sosem fogod megtalálni, mert nem létezik! A biztonságérzet egy lelkiállapot elsősorban! Ha az nincs meg, egy termékkel sem lesz meg!
    Mindegyik termék jó, még a Defender is. Azonban ha tapasztalt felhasználó vagy, és alapvető dolgokkal tisztában vagy, akkor nem lesz gondod egyik védelem mellett sem!
    Ha a lehetséges fertőzés okoz gondot a számodra, akkor azt tudnod kell, hogy bármelyik termék mellett bekaphatsz valamit!

    Azt gondolom, hogy a számodra megfelelő megoldás lehet az, hogy minél egyszerűbb, de annál hatékonyabb terméket használj! Véleményem szerint erre két termék lehet a választás: F-Secure SAFE és vagy EAM.
    Mind a kettő erős védelemben, nincsenek benne sallang kiegészítők, viszont erősek nagyon a védelem tekintetében!

    Antispam modulok:
    Felesleges! Több ok miatt is:
    - Az Outlook 2016 Antispam megoldása az egyik legjobb a piacon a tapasztalataim szerint. Ha jól be van állítva jobban szűr, mint bármelyik AV termék modulja! Sőt! A legtöbb esetben amikor x,y termék spamnek jelöl egy levelet, azt az Outlook is megteszi és az adott AV termék csak 'kihasználja' az Outlook találatát. Ez tapasztalat és megfigyelés.
    - A legtöbb beépülő modul "nem legális" megoldást használ az Outlookban a levelek ellenőrzésére is! Több a gond velük, mint a haszon, amellett meg nem elegáns megoldás, ahogy "beleolvas" a titkosított email forgalmadba!
    - Amikor kijön egy újabb AV termék főverziós frissítés vagy egy újabb Outlook, vagy akár egy újabb Windows 10 verzió, sok esetben gond van az AV antispam vagy levélellenőrző moduljával. Nem véletlenül.

    A személyes megjegyzésem, hogy lejárt az az idő, amikor a több jobb vagy erősebb. Sok esetben bizonyos komponensek több problémát is tudnak okozni, de plusz védelmi képességet vagy erősséget nem adnak! Marketing értéke van, de védelmi nincs. Nem feltétlen kell mindig a pompát elhinni! :)

    Ezeket gondold végig és ezek szerint dönts egy védelem mellett!

    Remélem, tudtam segíteni! :R

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák