Új hozzászólás Aktív témák

  • King Unique

    titán

    válasz micafighter #22476 üzenetére

    Zsákutcába tartanak :F , lehet én nemtom. Tetszetős WP8 védelme, egy ilyen valóban jó lenne pcre, de kérdés mikor jönne...mert ugye addig , ha a fapadossal bravúrozol, bekaphatsz ezt-azt, ami kellemetlen lehet.
    Vsz hasonló védelem majd Win 9-ben, v későbbiben debütálhat, bár az lenne a tuti, ha sikerülne oprendszert betonbiztossá tenni, Kaspersky is fejleszt vmit [link], meg korábban olvastam Chipben, h MS új os-t fejleszt titkosan, ami minden folyamatot külön elszeparáltan futtat, gépi kódos programozással, v mi fene, ami elég nehezen lesz térdre kényszeríthető, ebből állítólag pár elem már bekerült win 8/8.1-be is, de majd későbbiekben debütálhat. Az frankó lenne :K

    (#22477) TFSi : hát ja, megveszi a user a win8-as notiját, azt védelemre nem kell költeni mondják neki, mert ebben már van beépítve ingyéééér....és való igaz szinte semmit nem kérdez, nem csesztet , nem dobálja fel az ablakokat, nem lesznek olyan rejtélyes gondok, h mért ment el a wifi, mért nem enged xy programot telepíteni, futtatni stb., ez így tényleg kényelmes :K , csak mégis kicsit kockázatos... mikor megjelenik Áder a képernyőn, akkor meg nem érti a gyerek, mi a gond, pedig van a gépén vírusírtó :D , mert aszem feljebb pont MSE-t is írták ez ügyben.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák