Új hozzászólás Aktív témák

  • blattida

    nagyúr

    válasz szaki26a #22040 üzenetére

    Én természetesen nem csak a comodoról beszéltem, de ezt írtam is.
    Nem a hips miatt írtam, azt, hogy jobbak együtt.
    A wsa is tesztelhető, tehát állításod szerint az is kijátszható.
    Egy hips, ha jól be van állítva, mondhatni minden belépési pontot figyelhet, de felhasználói interakciót igényel, ezért nem ajánlható mindenkinek, de ezt Te is tudod.
    Minden hips "tudja", hogy a többlépcsős leszármazás esetén melyik folyamat hová tartozik, ám ez még önmagában nem elegendő.

    Az állításom csak a bd-re vonatkoztatva is fenntartom, azaz a románok programja önmagában is többre képes, mint, mint a wsa, de ettől még a webroot cucca jó és használható és a fő működési elvében s van rengeteg potenciál, viszont a helyi policy nem oldja meg teljes mértékben azt a problémát, hogy túlságosan a netre támaszkodik a védelme. Tudom, hogy erre azt szoktad írni, hogy ha nincs net, akkor veszély sincs, de mindketten tudjuk, hogy ez csúsztatás, már csak azért is, mert önmagában az elég nagy károkat tud okozni, ha például valamely kártevő miatt elszáll a net.

    Nem fogunk egyetérteni, de ez nem is baj, ettől még a wsa is jó program és egyre többen használják, a bitdefender is és a comodo is, és ez így van rendjén.

    Gauranga! हरे कृष्ण हरे कृष्ण कृष्ण कृष्ण हरे हरे || हरे रामा हरे रामा रामा रामा हरे हरे||

Új hozzászólás Aktív témák