Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Ebben az összefoglalóban megtaláljátok a leírást arról, hogy hogyan állítsátok össze magatoknak egy saját sorozat illetve filmes jukeboxot. Az eredmény ehhez hasonló lesz:
Új hozzászólás Aktív témák
-
fricc_
tag
Bár mos egy kicsit korábban volt róla szó, és mindig felmerül kérdésként SBS meg a OU verziók közötti különbségek.
Korábban olvastam egy jó hszt-t erről a témáról egy másik topicban.[ Szerkesztve ]
-
fricc_
tag
Sziasztok!
Gondolkozom egy ilyen kicsike vásárlásán, és lenne pár kérdésem :-)
Meg tudjátok mondani, hogy leállítja a rákötött winyót (külső vagy belső) magától, vagy lehet paraméterezni ezt a funkciót?
H
a jól olvastam itt a fórumon hogy a 3D-hez ki kell kapcsolni a menüt.
Mi van azokkal a filmekkel amiknél a menüben lehet választani a 2D illetve 3D-s verzió közül?Meg lehet nézni az extrákat mondjuk egy 3D-s lemezen, vagy valahogyan ki kell mazsolázni?
Le lehet játszani egy 3D-s filmet nem 3D-s TV-n?
Itt arra gondolok, ha kikölcsönzök egy 3D-s filmet, akkor van-e arra lehetőség, hogy a lejátszó lejátssza úgy, hogy a csak 2D-re képes TV-n meg lehessen nézni. Természetesen ilyenkor csak a 2D-s kép fog látszódni.Próbálta ezt már valaki?
Előre is köszönöm a válaszokat.
-
fricc_
tag
+z123456789-nek is.
Köszönöm a válaszokat.Jaj most nézem, nem volt pontos a kérdés feltételem, 3D iso-ra gondoltam, bár talán kitalálható volt, hogy erre gondoltam :-)
Minden 3D-s lemezen ott van a 2D-s változat is, csak vannak olyan kiadványok amelyiken a csak 2D-s lemez, jobb minőségben tartalmazza magát a filmet, mint az a lemez amin a 3D-s verzió is rajta van.
Vagyis minden 3D-s lemezt meg lehet nézni 2D-ben, ha megfelelő lejátszóval nézed.
pl. egy PowerDVD-ben kiveszem a 3D-t, és máris csak 2D-s jelet küld a TV felé.Amit nem tudok, az az, ha a lejátszó (vagy a PowerDVD) 3D-s jelet küld egy 2D-s TV-re akkor mi történik.
-Megjeleníti rendesen 2D-ben
-Nem jeleníti meg és esetleg közli hogy vegyél 3D-s TV-t :-) ilyenről hallottam már láttam már asztali lejátszónál 3D-s lemezzel.
-Egyéb esemény...Na igazából erre voltam kíváncsi, hogy tudja-e ugyan azt 3D esetében, mintha a PowerDVD-ben kinyomnám a 3D-s gombot, csak így leírva már túl hosszú lett volna a kérdés :-)
De akkor +z123456789-szerint menni fog a dolog :-)SZVSZ, az már csak puszta genyaság, hogy a gyártók nagy része nem rak fel egy menüt a lemezre hogy válassz melyik verzió akarod megnézni. (Tisztelet a kivételnek)
-
fricc_
tag
Ha jól értem, akkor ha egy teljes 3D-s BD lemezről készült iso-t szeretnék megnézni, és az iso-ból a film saját menüjéből választható ki, hogy 3D-s vagy 2D-s verziót szeretnék látni, akkor ez simán megoldható?
Kérdezem ezt tudatlanul, mert ugye nincs ilyen eszközöm, css csak annyit tudok innen a fórumról, hogy 3D esetén, a beállításoknál a BD menüt ki kell kapcsolni :-)
Egyébként, van jelentősége hogy melyik boltból veszem meg?
-
fricc_
tag
válasz z123456789 #6232 üzenetére
Á semmi, csak szerintem megint túlbonyolítom.
A lényeg, ahogy most feljebb olvastam, megvan :-)
Thx.
Új hozzászólás Aktív témák
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- EAFC 25
- Azonnali informatikai kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
- TCL LCD és LED TV-k
- NBA és kosárlabda topic
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest