Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • z123456789

    addikt

    válasz spiky03 #5454 üzenetére

    Nekem így a legkényelmesebb. Összesen kb heti negyed óra még elrendezem a filmeket.
    Persze ha van valakinek jobb ötlete, az írja meg bátran, érdekelne engem is.
    (Hirhedt vagyok a túlbonyolításaimról. :D )

    Ha PC-ről csinálod, akkor a SMB megosztással fogod látni a NAS meghajtóit.

    A med2-t ha lefuttatod, behelyezi a film mellé az xml-t. Az xml hivatkozik egy about meg egy folder jpg-re. (Amit a Yadis küld a film mappájába) Azt nem érzékeli hogy a 2 jpg tartalma éppen micsoda. Ha kicserélnéd az about jpg-t egy másik jpgre, amit szintén about-ra nevezel át, akkor a MED azt a képet jelenítené meg háttérként. Ezért ha a Yadis már berakta ezt a két jpg-t, már nyomhatod is az xml generálást. Majd utána kényed kedve szerint módosíthatod a Yadisban a filmadatokat/képeket.

    Szerintem érdemes a jukebox+(aggregált JB)-ot használnod ebben az esetben. ;)
    Egy tanács:
    látom neked sem mindegy hogy milyen filmjeid vannak.
    Amikor a Yadisban megadod a kategóriáját a filmnek, (nem tudom milyen templates-et használsz, de nálam 3 kategóriát jelenít meg a felület a MEDEN) mondjuk írd oda hogy Akció, Bűnügyi, BD50 vagy Akció, Bűnügyi, BD25 vagy Akció, Bűnügyi, Remux.

    Ez azért jó, mert én pl ha 3D filmet akarok nézni, az aggregált JB felületen rányomok a menüre, Műfaj, és lesz olyan hogy 3D. Rábökök, és az összes 3D filmet kiadja. Nálad értelem szerűen lesz majd olyan hogy BD25, BD50 és Remux. Persze ha szeretnél rászűrni ezek szerint a filmekre, csak akkor használd! Szerintem egy filmnek egy műfaja van, ezért én simán beáldozok egy kategóriát arra hogy akár létrehozzak anya kedvence kategóriát is akár. :D És később eszerint rá tudok szűrni.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák