Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • lufiember

    csendes tag

    Sziasztok!

    Pár hónapja használom a MED600X3D wifis lejátszót, és egy pár észrevételt szeretnék megosztani, illetve tanácsokat kérni.

    Úgy néz ki a képlet, hogy a lejátszó megy a TV-be HDMI-n, és egy külső 2,5" HDD megy a lejátszóra. Kezdetben minden szép és jó volt, játszott mindent, egyből felismerte a rádugott adathordozókat, aztán történt valami és többé nem ismerte fel a rádugott HDD -t, (és néha a pendriveokat sem) valamint teljesen kifagyott az egész. Végül az lett, hogy visszavittük ahol azt mondták, hogy az alaplap hibás és megjavították. (vagy csak azt mondták.) Aztán úgy tűnt minden rendben de megint elkezdte ezt és teljesen kiszámíthatatlan, állandóan kifagy, percekig kell trükközni, hogy felismerjen bármilyen rádugott USB-t.

    Mivel máshol van a cucc most, pontosan nem tudom megnézni a firmware verzióját de az biztos, hogy nem a legújabb. (3.0.2 talán) Egy frissítés esetleg megoldhatja a problémát?

    Az lenne a kérdésem, hogy mi okozhatja a hibát, én rontok el valamit vagy valami szo*atós példányt fogtam ki? Minden ötletet szívesen fogadok!

    Köszi! :D

Új hozzászólás Aktív témák