Új hozzászólás Aktív témák

  • Vinyard#

    aktív tag

    válasz KubanitoS #7654 üzenetére

    "El is mondja, hogy a saját fajában nagyon fiatalnak számít, ezért nem veszik semmibe, ráadásul az elmúlt X évet ásatásokon töltötte magányosan, magyarán a kavicsokon kívül nem nagyon volt neki tapasztalata szinte semmiről."

    Mondom kell az a rózsaszín póni! :DDD

    "A második részhez érve már láthatott egyes mást az igazi világból, az élet "megkeményítette", gondolok itt arra, hogy Shep holttestét neki kellett összeszednie és infobrókerként sem lehetett könnyen venni a dolgokat."

    A kutatásain kívüli életéről ha jól emlékszem nem sokat tudunk, szóval attól, hogy nem veszik semmibe, meg több évtizede kavicsokkal foglalkozik, még nem hülye, nem valószínű, hogy lehúz 150 évet az asari civilizációban, hogy ne lásson semmit az igazi világból (még ha akkor nem is értette rendesen, ahogy felnőtt világossá kellett válnia benne sok dolognak) nem tartom hitelesnek, hogy egy emberrel, csak mert többet tud a szakmájáról, mint ő, meg egy kis izgalmat visz az életébe, ilyen vad szerelembe esik, ilyen hirtelen. Éés pont. :) Nem hiszem, hogy többet tudnék erről már mondani, ahogy mondtam ez nem fehér vagy fekete dolog, de én így éreztem a viszonyuk indulását.

    "Beneziával sincs semmi bajom igazából, a harcban annyira legyengül -testileg, szellemileg-, hogy valamiféle módon megszűnik a Reaperekkel a kapcsolata egy időre."
    Kulcsfontosságú a kérdés szempontjából, hogy "valamiféle módon". Századjára írom, hogy ez sem megmagyarázhatatlannak tartom, egyszerűen csak az bassza a csőrömet, hogy fontos momentuma a játéknak, aztán mégis kifejtetlen, hogyan s miért történt az, ami történt. Így megmagyarázható ugyan, de erőltetett...ergo szarul van írva.

    Amúgy ha már a megmagyarázásnál járunk, pont fordítva kéne lennie annak, amit írsz..épp, hogy a legyengülésének erősítenie kéne az elméje fölött az irányítást, nem gyengítenie. Egy legyengült szervezet tudatát sokkal könnyebb befolyásolni, mint azt aki majd kicsattan az energiától.

Új hozzászólás Aktív témák