Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
AMD!4ever
őstag
[link]
Nekem ez például 30 képböl sikerült,a többit akár törölhetem is.
[Szerkesztve]Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
AMD!4ever
őstag
Szerintetek érdemes egy 70-300as sigmára elötétlencsét venni(ha igen hol és milyet??)(58mm) kifejezetten makrófotózáshoz,vagy vegyek esteleg egy fix 50es obit?
Hiszek egy Istenben,Hiszek egy Hazában,Hiszek Magyarország feltámadásában!
-
bitfarkas
őstag
Ma kora este ez a tücsi volt szíves feljönni az emeleti erkélyre. Sőt a falra is felmászott, mmert ott jobbak voltak a fényviszonyok.
Kicsit elforgattam a képet a jobb nézhetőség kedvéért.
[link] -
0Li
senior tag
Új fotós találkozó szerveződik itt![link]
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
Pár éve volt, hogy őssz végén bementek a kazánházba, Te ne tudjad meg mit lerendeztek.
De nem sokáig.
Nem őltem meg őket, mert egy állatkát sem szoktam, hanem elkaptam, azt ki, mint macskát ...Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
ROBOTER
addikt
Hetek óta nem fényképeztem semmit, most kint voltam kb. fél órát:
[link] -
0Li
senior tag
Azt azért illene tudni, melyik a tücsök, melyik a szöcske és melyik a sáska?!
nembaj jót nevettem
[Szerkesztve] -
lesaux
veterán
válasz biggamer #665 üzenetére
Milyen objektívvel lőtted ?
70-200 f/4 + az egész közgyűrűsor (68 mm).
a tücsök fekete, nem
fasztuggya
Jól látom, hogy az élesség a tücsök előtt van?
Elméletileg nem, legalábbis egy csomót lőttem róla, volt, hogy mögé ment az élesség, de ide azok közül töltöttem fel, amelyeknél a feje lett éles.
Azt, hogy a homokszemek miért az állatka előtt lettek élesebbek, bitfarkas nagyon jól leírta, bár én nem tudtam volna ilyen szépen megfogalmazni.
De nézd meg a tücsök csápját vagy mi az neki, ott már egyre kevésbé éles. -
Allien
veterán
Esettleg segítenél ''pár'' tanáccsal, hogyan, miből készítsek led-s cuccost?
(más is segíthet)
Tehát, én is elkezdtem, csak annyira nem értek hozzá. A cél, a Raynox-ra rá aplikálni. Úgy gondoltam, hogy a lencse, és a tartója közé be tudok rakni egy műanyag lapot, és erre helyezem el a ledeket. Elvileg meg is csináltam, elég amatőr módon, még prototipusszerüen, de sürget az idő. A ledeket simán párhuzamossan kötöttem, de egy linken másképpen láttam, ellenálásokat raktak bele. Illetve, 9V-s elemmel küldték meg, én meg 3db AAA-s elemmel tápláltam meg jelenleg. Tehát, nem túl sok az a 9V a cuccosnak? Jelenleg ''mezei'' fehér ledeket raktam fel, 16db-t. Elsőre eléggé erős fényt adott, de kíváncsi lennék mások tapasztalatára, hogy majd a következő jobban sikerüljön.Battlefield 2142-ben Alien69 ''the ACE'' | -=SoG=-Alien by Battlefield 2 | Hot Jazz Band 20(05). Jubileumi koncert |
-
biggamer
veterán
Jók lettek, főleg az utolsó tetszik, ahogy feltekerte a két hátsó lábát a szárnyaira.
Lehet, hogy nemrég bújt ki a bábjából ?Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
ROBOTER kolléga dolgozott : [link]
Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
BOGARAK LATIN NÉVVEL, KÉSŐBB MÉG JÓL JÖHET !!!
[link]
[Szerkesztve]Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
biggamer
veterán
DSLR érzékelő tisztítás.
[link]
[link] Érzékelő tisztítás
[link]
[link]
[link] DSLR érzékelő tisztítás videó
[link] Néhány eszköz a tisztításhoz
[link]
[link]
[link]
Azért tettem ebbe a topicba, mert így emlékezni fogtok rá, hogy hol láttátok.Ha az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
-
j.bravo
addikt
Rég toltam ide képet. Múlt szombaton a párom kimentett a Balatonból két fulladásos halálra ítélt katicát, minekutána én úgy gondoltam hogy talán elég hálásak ahhoz hogy ne bánják ha fotózom őket egy kicsit
Az elsőt sajnálom nagyon hogy bemozdult(am), azt akartam elkapni ahogy a szárnyán átsüt a nap és nem mertem vakuzni. Azért talán még nézhető
A második már 'felfelé fordított vaksis-kartonlappal derítős.'
Véleményetek ne hallgassátok el
[link] [link]Whatever.
-
biggamer
veterán
-
Rico75
csendes tag
Sziasztok!
Új vagyok még itt, csak olvastam ezidáig, de most úgy döntöttem, belinkelem egy képemet.
Egy Nikon Coolpix 4300-assal készült tavaly októberben
Bombus terrestris figyel rajta egy sárga kúpvirágon.
Imhol a kép
[link]
Sajnos még nem tudtam DSLR-t venni, de nagyon kinéz egy Canon EOS 30D... Csak lenne már meg a keret.
Jó fotózást mindenkinek!
Rico
[Szerkesztve] -
biggamer
veterán
Heló.
Nagyon jó lett a kép, bár egy kicsit lehetne élesebb a duci feje.
Köszi a megnevezéseket, máskor betehetnéd magyarul is, és zárójelbe latinul, úgy praktikusabb lenne.
A magyar megfelelője szerintem jobban megragadna az okos fejünkben.
Várjuk a további jól sikerűlt képeidet.
üdv.: biggamerHa az életben minden fontos dolgot szemmel el lehetne intézni, akkor az utcákon csak halottak és terhes nők lennének ... WOT / BF3 / BF4 ... biggamerHUN
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Milyen légkondit a lakásba?
- Melyik tápegységet vegyem?
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Bestbuy játékok
- Motorolaj, hajtóműolaj, adalékok és szűrők topikja
- Minden ami hőszivattyú
- Borderlands 3
- Azonnali notebookos kérdések órája
- További aktív témák...