Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
RootRulez
félisten
-
RootRulez
félisten
Frissült a Facebook alkalmazás és frissült a magyarítás is.
═════════════════════════════════════════
-
Probert75
addikt
Köszönöm(-nyük) nektek fiúk a hasznos átalakítást!
Ez így már frankón átlátható![ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
kelzsoca
félisten
Fordító urak!
Ha esetleg valamelyik program ki vagy becsomagolása során megakadtok, írjatok nyugodtan, megpróbálok segíteni.
[ Szerkesztve ]
-
RootRulez
félisten
válasz kelzsoca #807 üzenetére
Ööö, én Keeperv85-től szoktam technikai segítséget kérni-kapni, de Ő most vidéken van.
Szóval megkereslek, mert egy számomra kibonthatatlan programhoz kijött egy frissítés, amit eddig Keeperv85 kolléga probléma nélkül kicsomagolt, és miután elküldtem neki a magyarított fájlt, vissza is csomagolta nekem.
-
RootRulez
félisten
No akkor, itt is van a Battery Monitor Widget 1.8.9-es változata magyarul.
-
koszegii
tag
Aláírás (nem kötelező megadni - minden hozzászólásnál automatikusan az üzenet végéhez íródik)
-
Probert75
addikt
válasz koszegii #818 üzenetére
Az előttem szólótól megkaptad a választ, de nyomatékosítom még1x. Csak ingyenes progikat fordítanak!
"Mivel sem az oldal, sem mi nem támogatjuk a warez tevékenységet, így a honosítás kérése előtt nézz utána, hogy valóban ingyenes (nem is trial-os) programot látnál-e magyarul."
"Természetesen a fizetős alkalmazások honosítása is megoldható, de csak úgy ha a kérő felveszi a kapcsolatot a kiszemelt program fejlesztőjével és megbeszéli vele, ha kész lesz a honosítás, Ő beleteszi a azt a program következő verziójába."
[ Szerkesztve ]
https://hardverapro.hu/apro/samsung_galaxy_note_10_pitaka_magcase_tokkal_elado/friss.html
-
Csigusz 1
aktív tag
Sziasztok!
Le lehetne fordítani a Green Power FREE cuccot?
Itt egy kis írás róla, elég jónak tűnik - a market-értékelések szerint sem rossz.
Esetleg fel lehetne venni a kapcsolatot a készítőjével, hogy hivatalosan is belekerüljön a magyar fordítás a többi benne lévő nyelv mellé...
My name is Biga... Csigabiga! :D
-
SimonYana
addikt
Kérnék egy kis segítséget!
Melyik programmal tudom össze hozni a gépemet a telóval?
Jó lenne a telefon könyvet a pcén kezelni , mert úgy kicsit egyszerűbb lenne!
Köszönöm!® SimonYana ®
-
Csigusz 1
aktív tag
-
Csigusz 1
aktív tag
válasz SimonYana #841 üzenetére
Telepítsd fel a Samsung KIES programot (ha még nem tetted meg) - az feltelepíti a Samu USB drivereket, és utána már USB-vel is mennie kellene az SGS-nek.
A KIES is alkalmas a telefonkönyv piszkálgatására, de a MyPhoneExplorer sokkal jobban használható, és gyorsabb.My name is Biga... Csigabiga! :D
-
addikt
válasz SimonYana #843 üzenetére
Cső!
Látom, hogy most ismerkedsz az androiddal, légy türelmes és tanulmányozd ezt az OS-t.
Pl. kezd itt: Android kezdőknek"Felszinkronizálod a Google-ba,és már rendezheted is PC-n...
Ennél egyszerübb nincs..." zozykValóban, ennél egyszerűbb nincs. Ez csak, akkor jelenthet neked gondot, ha nem ismered a gmail fiókot, ill. nincs mobilinternet előfizetésed, de Wi-Fi-vel ingyen is megoldható.
Ne felejtsd el az android OS az Google telefon. Ebből kifolyólag a gmail fiókot nem tudod megkerülni, ha normális módon szeretnéd használni.A MyPhoneExplorer valóban sokoldalú PC program, lelkes Sony Ericsson programozók hozták össze, de mióta a SE is behódolt az androidnak, azóta ebben a programban is megjelent az droid készülékek támogatása. Én régóta használom az egyik kedvenc telefonos alkalmazásom. Azt viszont nem tudom, hogy a te telódat is támogatja-e, ugyan is nem látom a támogatott készülékek listájában, de ettől függetlenül működhet a dolog.
Ne feled, azért, mert neked nem jön össze, attól még másoknak rendesen működik a dolog. Több mint valószínű, hogy beállítási gondjaid vannak.
A a telón engedélyezted az USB hibakeresés opciót, a MyPhoneExplorer Client letöltötted a készülékre, ill. telepítetted?-Minden telefon annyit ér a gazdájának, amennyit ki tud hozni az ember belőle! Az IQ-val arányos a telefon tudása.
-
RootRulez
félisten
Eddig vártam a bejelentéssel, mert nem volt 100%...
Szóval készül egy Windows app a magyarítóknak, amivel könnyebb lesz a megjelent frissítésekbe átvinni a magyarításunkat.
Szóval a számolgatástól és sorbogarászástól is megkímélhetjük magunkat.
A porgram működése nagy vonalakban:
Betallózzuk a régebbi már magyarított verzió strings.xml fájlját és az újabb még angolét. A program annyit tesz, hogy végigmegy a kulcsokon és ha egyezést talál, akkor az értéket (megjelenítendő szöveget) átemeli a másikba. Aminek pedig nem talált párt (tehát nem volt benne az előző verzióban) azt megjelöli, hogy még le kell fordítani.
A program végső fázisban van, reményeim szerint hamarosan meglesz...
-
RootRulez
félisten
válasz hodostamas #847 üzenetére
Majd annak, aki csinálta. Én csak "leadtam rendelést"...
Én is megcsináltam volna, csak nem ennyi idő alatt és tele buggal...
-
stefi68
addikt
válasz RootRulez #846 üzenetére
Biztos jó lesz, de már van ilyen nem is egy: pl. Lingobit Localizer, magyarul is tud, van benne pl fordító memória is, stb., stb.,....
Mindenesetre hajrá, majd meglessük milyen...
Én személy szerint még mindig jobban szeretek az eredeti szövegkörnyezetben (xml) fordítani, mint egy programban ami csak az aktuális rekordot (sort) jeleníti meg. (ilyenek a webes fordítók is)
A tényleges jelentése, tartalma a fordítandó szövegnek sokszor a szomszédos sorok figyelembe vételével egyértelműbben meghatározható.◄--- A vaknál is vakabb az, aki nem lát a szemétől ---►
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- 27GR95QE-B OLED Törött Monitor eladó Minden gyári tartozékával gyári dobozában
- OLED55A16LA Törött alkatrésznek eladó
- Filament tároló doboz páratartalom-mérővel
- IPhone SE 2022 256GB gyári független hibátlan 2026.01.23 gyártói jótállás
- Macbook Pro M1 2020 megkímélt magyar billentyűzet 12 hónap szavatosság számlával!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest