Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik arról szól, hogy megosszuk egymással a magyar nyelvű android programokat, amiket magyarítottunk vagy magyarul jelentek meg, legyen az saját vagy mások fordítási munkája, illetve technikai segítséget nyújtsunk a kezdőknek.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Foose
addikt
Láma kérdés: az úgy elég,ha pl a dolphin browser 9.2.0-ra csak simán rátelepítem a 9.3.1-es verziót? Persze mind a kettő a magyar fordítású...
Lehet ismersz régebbről,Nrg néven :) Mostanában SirDannyL
-
Foose
addikt
válasz RootRulez #5004 üzenetére
Akkor mégsem voltam láma,mert így csináltam
(#5006) tuningtomi úúú,ennek nem örülök. Tesztelem,és ha gáz van írok. Nekem eddig semmi bajom nem volt az előző 9.2.0 verzióval. (én ezt használtam eddig)[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz tuningtomi #5006 üzenetére
Túl sokat nem netezek telón, de eddig semmi gondom vele.
Sőt, mintha gyorsabb lenne mint a 9.2.0 volt...[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz tuningtomi #5008 üzenetére
Nem tapasztaltam semmi ilyet. Egyenlőre
-
A Zoner Mobile Security honosítását elkövető személy esetleg itt is jelen van?
Van 1-2 elvadult fordítás benne...
-
Gadget-ke
csendes tag
Sziasztok! Megkérek egy hozzáértőt, homályosítson fel, hogy mi a különbség a Call Meter NG és a Call Meter 3G között.
-
-
macilacus
senior tag
-
oncsi
őstag
Jó estét mindenkinek.
Szeretném megkérdezni a hozzáértő tagoktól, hogy egy alkalmazás iconját mivel lehetne lecserélni (gyári Rom, nem rootolt.
Egy Sony Ray lenne az áldozat, és a WiFi megosztást szeretném hasonlóval be-ki kapcsolgatni, mint a Sony gyári widgetjei.
Van is hasonló, meg funkciójában tökéletes, de egyik sem olyan (színe más, meg picit a mérete.Mi kell hozzá, hogy szétszedjem, és kissé átalakítsam Sonyssá?Kinek csak kalapácsa van, mindent szögnek vél
-
Keeperv85
nagyúr
Sziasztok!
Elkészítettem a MiHome (MIUI Launcher) fordítását. Eléggé darálva lett (ma reggel kezdtem el ezt a ~600 sort), hibák lehetnek benne.
Az alap zárképernyőben sincsenek kínai jelek már. A fordítás a program 100%-át lefedi, amit szövegként hajlandó használni.
A végére pedig egy kellemetlen dolog: bizonyos embereknek néha sok itt a jóból és nem egyszer tűnik fel a "munkájuk" hivatalos fordításokba. Nem emelnék ki senkit innen, mert többnyire csak beesnek egy-egy poszt erejéig, de nem szeretném meglátni, hogy valaki a tudtom nélkül az én munkámat adja oda, mint sajátot! Gerinc is van a világon uraim! az a minimum, hogy szól valaki, ha valami kell neki. Nem tilthatom meg, hogy elvigye, mert nem az enyém, de ennyit talán megérdemel innen bárki!
[ Módosította: bolondember ]
-
-
Keeperv85
nagyúr
Pár igen rusnya elgépelés javítva lett közben. Elnézést a kapkodás miatt, elsőre csak tesztnek indult a fordítás, de nagyon megszaladt a végére...
Új csomag: [link]
Az előzőre felmegy simán.
-
Foose
addikt
válasz Keeperv85 #5023 üzenetére
Na akkor cibálom le megint,mert tetszik Igaz,teljesen más mint a Nova,de egész jó kis cuccnak tűnik. De ezt nem lehet úgy lezárni,hogy ne tudjam véletlenül mozgatni az ikonokat? A képernyő lezáró vagy mi hiába van felrakva,akkor is tudom pakolgatni az ikonokat húzással.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Keeperv85 #5025 üzenetére
Mármint lehet nem jól magyarázom. Volt valami olyan lehetőség hogy képernyő lezárás vagy mi,de ahhoz telepítenie kellett egy pár száz kb-os vackot. De akárhogy állítgattam,az ikont tudtam húzással mozdítani. Lehet hogy 5 percnél tovább kellett volna babrálni. Ja de most gondolkozok,hogy ami nekem kell,azt Nova-ban asztal lezárásnak hívják. Szóval akkor várhattam én,hogy stabilan maradjanak az ikonok.
[ Szerkesztve ]
-
Foose
addikt
válasz Keeperv85 #5027 üzenetére
Igen,ezt én értem. De én nem azt akartam. Mert mint írtam az előbb,én az úgynevezett asztalt akartam lezárni,(csak nem esett le,hogy nem véletlenül "képernyő" lezárás a neve)hogy ne tudjak véletlenül kukába húzni egy ikont,vagy ilyesmi. Ez van a Nova launcherben,(meg gondolom másban is)és ilyen funkciót akartam.
-
zho-lee
addikt
válasz Keeperv85 #5023 üzenetére
Köszönöm, tetszetős darab, illetve az előző telefonomon szinte csak ez volt (defy).
Van egy jelenteni valóm is, Az óránál, illetve a zárképernyőn van egy kis nyelvi anomália.
Ennek ellenére én ezt használom, és tetszik."Motoron 5 perc alatt néha többet élek át, mint más egy egész élet alatt.."
-
macilacus
senior tag
Sziasztok!
Lenne egy tiszteletteljes kérésem
DailyRoads Voyager
Ha valaki kedvet érez a fordításra annak előre is köszönömMert úgy szerette Isten e világot, hogy az ő egyszülött Fiát adta, hogy valaki hiszen ő benne, el ne vesszen, hanem örök élete legyen.
-
Arween
senior tag
ttpod-ot nincs kedve valakinek a szárnyai alá venni?Sajnos aki régebben fordította,nem foglalkozik vele,nem is érem már el.Pedig szerintem nagyon jó kis zenelejátszó és még ingyenes is:
ttpod -
RootRulez
félisten
Na, rávettem magam és (majdnem) befejeztem a Launcher8 fordítását. Fel is tettem, parancsoljatok.
Üdv!
[ Szerkesztve ]
═════════════════════════════════════════
-
qwertly
addikt
Sziasztok!
Van valami magyarosított névjegy szerkesztő amellyel a gyárit lelehet cserélni? -
Dr. Chinese
csendes tag
Mostanában kicsit lusta vagyok, de a korábbi Skype verziók működnek.
Megkérek mindenkit, ha az oldalamra látogat, azt a :8080 porton tegye, ellenkező esetben mindenkit 404 hibaüzenettel üdvözlök. (add tovább a linket)
-
RootRulez
félisten
válasz Dr. Chinese #5047 üzenetére
Na, másik fiókkal tolod? Oszméroszméroszmér?
═════════════════════════════════════════
-
xSide
őstag
válasz RootRulez #5044 üzenetére
Köszönet, csempe vagy nem csempe?
Észre sem venni a w8 ficsőröket (amit utálok), teljesen testre szabható a homescreen.
Eddig nem próbáltam ki, de a fordításod hatására igen és végre nem egy megszokott tömegfunkciókkal ellátott launcher néz szembe velem.
Egy forditási karakterelütést véltem felfedezni benne kép helyett hép...[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
A topikban tilos hirdetni, valamint a hirdetések linkjét megosztani. Erre a célra ott van a Hardverapró!
Tilos a Warez!
Fájlmegosztó és egyéb "kacifántos" forrásból származó alkalmazások fellelhetőségének megbeszélését hanyagoljuk a Prohardver! lapcsalád fórumain!
Ami nem feltétlenül a topichoz vagy a fordításhoz kapcsolódik, azt légy szíves tegyétek "off"-ba! Ez lehetőleg minél kevesebb legyen!
A szerkesztési időt figyeljétek! 5 percen belül, ha eszetekbe jut még valami, az utolsó hozzászólást kell szerkeszteni! Ha több embernek szeretnél válaszolni, akkor azt megteheted egy hozzászólásban is. Prémium tagoknál ez az idő 15 perc.
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Nikon Z MILC fényképezőgépcsalád
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Ukrajnai háború
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Ingatlanos topic!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- PlayStation 5
- További aktív témák...
- Komplett erőgép játékra, munkára, garanciákkal - I7 13700K, RTX-3080, 32 GB
- Mous iPhone 16 Pro Max tok
- Raspberry Pi 4 Model B - 2GB RAM
- Dell Latitude 5580, 15,6" FHD, I5-7300U, 8GB DDR4, 256GB NVMe SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
- HP ProBook 455 G5 , 15,6" FHD IPS,AMD A10-9620P, 16GB DDR4, 128GB SSD, WIN 10/11, Számla, Garancia
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest