Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • crok

    Topikgazda

    válasz detroitrw #2974 üzenetére

    "sajnos hiaba rakom ujra root jogot nem ker (ezelott se kert ha jol emlekszek" -- na itt a baj, ezért kérdeztem hogy a Superuser tab-ot megnyitva látszik-e ott az AdAway és ha teljesen törlöd az AdAway-t akkor kér-e újra root-ot. Milyen verzió az AdAway? Nem lehet hogy valami nagyon régi?

    Fingerprint változtatás minek kellett MHPC-vel? Semmi értelmét nem látom ha modern rendszered és telefonod van. Meg kell nézni mit lát a RootBeerSample, RootBeerFresh és a Ruru mert szinte teljesen biztos hogy valami olyasmit "látnak|láthatnak" ami miatt a PS se indul. Ugyanúgy állítsd be őket mint a PS Remote Control-t vagy bármilyen banki alkalmazást csinálnál. A hidden Magisk alkalmazást ma már relatív könnyű megtalálni letiltva is, ha valóban azt keresi és találja meg akkor lehet még olyat csinálni hogy kikapcsolod a Hidden Magisk app dolgot és törlöd a Magisk alkalmazást* : ha úgy elindul akkor ami megoldja az lehet hogy visszateszed a Magisk alkalmazást, Hide Magisk app és felteszed az LSPosed + HideMyAppList modult és beállítod hogy a PS app ne láthassa a hide-olt Magisk alkalmazást.

    * Nyugi, a Magisk és az összes beállítása a /data/adb könyvtárban van, a Magisk alkalmazás maga nem kell a Magisk működéséhez, utána ha felteszed "megtalálja" a Magisk app a deamon-t és minden megy tovább.

Új hozzászólás Aktív témák