Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözöllek Síkjáró (Planeswalker) a Magic the Gathering: Arena topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Reinhardt
őstag
Kitoltottem a surveyt, legalabb egy boostert adhattak volna erte.
-
ldave
Topikgazda
Ma 500 gold ingyen a daily deal
A Slime draws near! Command?
-
HPAA
őstag
daily deals .... ?
másnál is "zárva"?
mióta, miért, meddig ...************* censored
-
ldave
Topikgazda
Próbálgatom ezeket a Lurrus Aura paklikat, 5:2 az állás jelenleg BO3 ranked meccsek alatt. Egyelőre még nem látom a BR vagy a BW változat-e az erősebb, talán az előbbi a Claim/Treason miatt.
-
ldave
Topikgazda
A sok negyedik körös Agent elmehet a fenébe.
-
HPAA
őstag
leszögezem nem tetszik az utolsó kieg , nem is akartam vele foglalkozni , de ...
abból az 50 pakliból amit bontottam szinte minden ritkát kiadott a Colossification lapból, Storm Herald meg már 3 megvolt Theros bontásból , szóval szórakoztam kicsit ezzel a "kombóval" ...
"mono"red lett belőle , hát eléggé random , DE ...:
attól nincs nagyobb öröm mikor 1 HP nál én jövök és kivégzés************* censored
-
félisten
Valahogy mindig úgy vannak a kiegek, hogy valami "musthave" belőle, legalább a földek.
Én egyre inkább kezdek mindenen nyavajogni, nem tudom, hogy ez most az, hogy tényleg "gyengébbek" a kiegek(war,theros,ikoria) vagy az én szubjektív nézőpontom miatt érzem így."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
válasz 0karmacoma0 #1636 üzenetére
Összekattintottam ezt a decket: [link]
Egész jó lehet BO1-ra, mostanában keresem a tier 1.1 deckeket, mert sokkal jobbakat lehet menni vele mint azzal a másik 3-5 paklival amit mindenki játszik.
Arról nem is beszélve, hogy szerintem teljesen váratlanul éri az ellenfeleket, hogy nem azt játszod mint mindenki és totál missplayel emiatt.[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Valamit rosszul csinálok? Jelenleg lvl 47 vagyok, de a calculator szerint nem is lesz meg a 80 a pass végére.
Ti hol tartotok?"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Szerintetek az Agent-en kívül lesz még banolva valami?
Mármint Teferi úgy hülyeség ahogy van, de nem hiszem, hogy broken lenne.
Winota és Lukka erős, de ha nem tudnak becheatelni egy 2/3-at, hogy elveszik a legerősebb permanesed nem lesznek olyan vészesek.A cycling-ból én kiraknám a Zenith Flare-t, mert önmagában képes megnyerni a játékot és szinte biztos, hogy behúzza.
A companionnal kíváncsi vagyok mi lesz, alapból sem tetszett ez a pokemon stílus, hogy "téged választalak Lurrus".
-
Kanczy
veterán
Én még egy Firesnek örülnék nagyon. Zenith Flare bannal az a bajom, hogy nélküle megszűnik egy budget-friendly, és nem TÚL erős pakli imo.
[ Szerkesztve ]
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
félisten
A fires erős, de nem broken, gyakorlatilag "duplázza a manát", de cserébe csak 2 spell és csak sorceryként.
A flare olyan, hogy valószínűleg a továbbiakban okozna problémát.
Most sem fun, semmi interakció, mert a "lövök arcba 14-et és gyógyulok ugyanennyit" instant spell súrolja a határát a broken-nek."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
Mégis úgy látták, hogy elég volt a Firesből:
Agent of Treachery is banned.
Fires of Invention is banned.New Companion Rule:
Once per game, any time you could cast a sorcery (during your main phase when the stack is empty), you can pay 3 generic mana to put your companion from your sideboard into your hand. This is a special action, not an activated ability.[ Szerkesztve ]
-
félisten
-
Kanczy
veterán
Az a baj a Fires-szel, hogy mióta kijött, minden egyes kiadott lapnál oda kellett figyelnie a tervezőknek, hogy CMC-től függetlenül ne legyen TÚL erős. És ez folytatódna örökké, szerintem szimplán szar design mindenkinek... nem akarok 8 manás lapokat megkapni a 4. körben.
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
félisten
Pedig a reclamation nagyon hasonló.
Maga a fires nem lenne para, t3 teferi és t4 fires már para.
Értem én, hogy miért ez a döntés, de valójában az a baj, hogy nincsen counter spell a metában.
Vagy despark, vagy bármi instant mert teferi..."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Reinhardt
őstag
Ugy tunik mindenki kielvezi meg agentet amig lehet, ma 3 kulonbozo paklival 18 jatekbol 13 Winota volt az ellenfel. Mondjuk az egyik Winota aristocrats volt, ami meglepett (gondolom keszul az agent utani idokre), de az osszes tobbi siman hozta az ugynokot.
alig varom mar 4.et.[ Szerkesztve ]
-
Reinhardt
őstag
Kivancsi vagyok, hogy lesznek e meg olyanok akik Companionokkal jatszanak es, hogy ezert mennyivel no meg a Thought Erasure/Agonizing Remorse-ok szama.
-
Reinhardt
őstag
-
Reinhardt
őstag
Legendary Creature, lemasolom mondjuk Quasiduplicate-tel, van e olyan pillanat amikor egyutt ervenyes a ket -1/-1, vagy a Legendary rule elobb jon mukodesbe? -
félisten
Csak stackre nem megy fel, de van van egy state-based action (SBA) check.
Ilyenkor megnézi a játék, hogy van-e SBA amit végre kell hajtani, ilyen pl. a legend rule vagy az, hogy egy lénynek 0 vagy kisebb a segge, aztán egyszerre hajtja végre a játék az összeset.Szóval -2/-2 és leesik az egyik, a controller választása szerint.
-
félisten
-
HPAA
őstag
mennyi idő míg elfelejtett jelszó miatt kiküldik az emailt.... , kliens frissítés után nem tudtam , most kellene, de már egy órája semmi
************* censored
-
HPAA
őstag
válasz Reinhardt #1699 üzenetére
a vicc hogy ott sem lép be
mutatja a "régi" jelszót , de azzal semPassword reset emails normally arrive in a few minutes, but they are sometimes delayed. If you still haven't received your reset email after 24 hours, please contact <a class="supportLink" target="_blank" href="https://support.wizards.com/">Wizards Customer Support</a> for further assistance.
[ Szerkesztve ]
************* censored
Új hozzászólás Aktív témák
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest