Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Üdvözöllek Síkjáró (Planeswalker) a Magic the Gathering: Arena topikjában!
Új hozzászólás Aktív témák
-
ldave
Topikgazda
Oven paklit elvből nem játszom
A Slime draws near! Command?
-
ldave
Topikgazda
Nyitottam 3 Dream Trawler-t, csináltam gyorsan egy UW flyer/control paklit, egész jó.
-
0karmacoma0
senior tag
Így egy hét után egész jól sikerült kiegnek tűnik. Egyáltalán nem voltam rápörögve, de minél többet játszok vele, egyre szimpatikusabbak a lapok. Talán a Dream Trawler tűnik túlzóan erősnek, de 6 manás lapnál éppen belefér ennyi. Nem craftoltam túl sokat így az elején, egy BW Doom controlt és egy GB enchantment decket hánytam össze. Egyik se lesz top meta deck, de mind a kettőt nagyon szórakoztató játszani. Előbbiben van több potenciál, csak hiányzik belőle valami igazán hatásos wincon, és UW szimplán hatásosabb control decknek érződik a counterek, Tef és a Trawler miatt.
Battletag: Andree#2791 POE: https://www.pathofexile.com/account/view-profile/Karmacoma00/characters
-
Kanczy
veterán
Istenem, de szép is lenne ilyen gyűjtivel rendelkezni... amikor élőben kártyáztam, még gyerek voltam, és nem volt keretem tömegével displayeket venni, most meg számlákat kell fizetni, és esküvőre félretenni. Sosem lesz belőlem igazi mesekártyás
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
ldave
Topikgazda
-
-
félisten
Arénában kb a prerelease árában(8k) ki tudsz venni minden lapot kiegészítőnként.
War után tettem bele 20k gemet és rögtön el is toltam a felét boosterre.
De még a mostani kieg is meglesz teljesen. Miközben az összes Mastery és értelmes event reward megvan.
Sőt, 600 gemet még "el is vertem foil lapokra"."The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
Kanczy
veterán
"Arénában kb a prerelease árában(8k) ki tudsz venni minden lapot kiegészítőnként."
HogyAzt megtaláltam, hogy draftolni kell (most épp 8k goldnál járok, szerintem 31-ig meglesz kb. 10). Draftolással kb. ennyi megvan szerintetek a kieg végéig?
You don't get it, son. This isn't a mudhole... It's an operating table. And I'm the surgeon. (Batman: The Dark Knight Returns)
-
félisten
Megveszed a Mastery-t és beletolod a napi 4 wint.
Minden 500 goldos questet megpróbálsz felpörgetni 750-esre.
Nem nyitsz ki egyetlen boostert sem, amíg nincsen meg annyi, hogy minden rare meglegyen.
(rá lehet menni minden mythicre is, de az már ~3x annyi draft )
Eddig napi 4 win és 1 kattintás.Innen a draft:
Csak ranked draft, bo1.
Mindig kipickeled azokat a rareket/mythicet amikből nincsen meg a 4.
Én MTGATool-t használok a progress követésére.
Belekalkulálom a havi rewardokat és a mastery boostereket is, de levonom belőle a wildcard-ok és mythic-ek esélyét.(excel táblát csináltam hozzá)
Eldrainehez 248 boosert kell bontani, hogy minden rare meglegyen.Veszel 20k gemet, mert ennek a legjobb az ár/érték aránya azokon az ajánlatokon felül, amit csak 1x tudsz megvenni.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
félisten
-
Kanczy
veterán
Hát erre nem számítottam két hete, amikor elkezdtem a játékot
-
ldave
Topikgazda
A színenként két új sima basic land elérhető nektek a játékban?
-
Reinhardt
őstag
Ha az ellenfel elszur vmit, pl. leteszi az Agent of Treachery-t mikozben nektek mar ott van egy Hushbringer, akkor hajlandoak vagytok meg egyet belerugni?
Nice!
Nalam kb 75% feladjak utanna -
ldave
Topikgazda
Kipróbáltam ez az új mobilos Magic játékot, a Magic: ManaStrike-t, ti ne tegyétek, eléggé rossz
-
Kanczy
veterán
Na, én le is nyomtam az összespórolt három draftot.
1. 4-0 indulás után 4-3
2. 0-3
3. 0-3Nagyon jó volt így
-
HPAA
őstag
én is megnéztem , és ha már ott jártam bedobta ezt Magic PQ , jó lenne érteni
mert szerintem van benne lehetőség.
valaki esetleg ismeri ?
bocs ha kicsit off************* censored
-
ldave
Topikgazda
Jó ez a Treasure Constructed event, végre tudok játszani managondok nélkül a Grixis paklimmal
-
ldave
Topikgazda
Mivel második körben már mehet egy boardwipe, így a monoreddel nem volt gond (mondjuk csak 2 jött szembe), a simic flash az extra mana miatt jóval szívatósabb volt. Viszont a legtöbben szokás szerint csak behozzák a sima paklijukat az eventre, alig volt egy-egy ellenfél, akinél láttam, hogy módosítatta picit, hogy jobb legyen ide.
-
félisten
Nem tetszenek a pokemon landek.
-
Kanczy
veterán
Piros Nyx föld bezsákolva. Eddig constructed-et csak pirossal játszottam, szóval nem tudom, rámenjek-e a többire. Mégiscsak 12.000 gold...
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Milyen mosógépet vegyek?
- Azonnali fotós kérdések órája
- World of Tanks - MMO
- Politika
- Elite szett, óriás telep és szuperfényes kijelző
- Békéscsaba és környéke adok-veszek-beszélgetek
- PlayStation 5
- Valorant
- További aktív témák...
- DELL LATITUDE 7390 8th generációs I7-es processzor
- Beszámítás! Acer Predator Z35 UW-QHD 4ms 120Hz monitor garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Ally X (2024) 1TB kézikonzol garanciával hibátlan állapotban
- BESZÁMÍTÁS! Apple Watch Series 10 GPS + Cellular 46mm okosóra garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! MSI P65 Creator 9SD notebook - i7 9750H 16GB RAM 512GB SSD GTX 1660TI MAX Q 6GB WIN11
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest