Új hozzászólás Aktív témák

  • FefeeX

    veterán

    válasz Kanczy #5536 üzenetére

    Hát tudod ennyi a dolog. A Heroes teljesen más tészta, gyakorlatilag nem kell magyarázni. A csillagkaput sem. A Lostot hülyeség ezekhez hasonlítani. Egyszerűen más. Valami akart lenni, aztán egy kaotikus, Isten igéjét hírdető vasárnapi marhaság lett belőle, hogy gyorsan összekapja a végén a legtöbb "szeressük egymást", "mindig két oldal van" meg hasonló, óriási újdonsággal ható elcsépelt "alapigazságokat"
    Mindenki oda jut ahová... Hát ez fantasztikus. Ha hitterjesztő filmet akartam volna, nem a Lostot kezdem el nézni. Ha drámát akarok, nem egy 100ad rangú dráma sorozatot nézek (ami soha nem is az volt, legalábbis a műsor 80%-ában). Gyakorlatilag az utolsó rész úgy ahogy van egy nagy NULLA. Ezen sírni? Fel tudok sorolni legalább 10 olyan filmet, amit én is erősen megkönnyeztem a végén. Ezzel kapcsolatban meg az volt az érzésem, mint mikor utoljára a N*gyvárad téri metrómegállónál próbáltak megtéríteni valami szektások.

    D347HBR1NG3R: amiket írtál, azokkal teljes mértékben egyet értek. Node, nem is úgy hirdették ezt a filmet, hogy az évszázad karakterdrámája... Ha az lett volna, nem pakolják teli annyi misztikummal.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák