Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Dylen
senior tag
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Jamby18
senior tag
SPOILER !!!
Csak pár észrevétel...
Miután elsüllyedt a tengeralattjáró és a kikötőnél volt Lock és Claire, Lock honnan tudta hogy most süllyedt el illetve "nem mind haltak meg"??? Érzi vagy mi...
Lapidus túlélte mert kb le volt xarva mikor kiértek a partra csak Jin és Sun után aggódtak,vagy lehet én nem láttam valamit.
Meg azt sem értem miért nem vizsgálták át többen a repcsit, van-e rajta eldugva C4...
Illetve Saywer monda Jacknek csalja a vízhez Lockot ő majd elintézi, ennek ellenére nem tudom mit tervezett lement a tengeralattjáróba és kész...[ Szerkesztve ]
-
doc
nagyúr
szep lassan kiderul minden
meg szep lassan bedurvul minden[ Szerkesztve ]
-
attisx
addikt
Jó volt az új rész. Megint kaptunk néhány választ. Bár ahogy nézem a "hivatalos" magyar fórumon néhány hardcore rajongó kicsit csalódott, de így jár az, aki túl sokat kattog, és túl magas elvárásokat támaszt...
@ (#5253) Jamby18
SP!
"Illetve Saywer monda Jacknek csalja a vízhez Lockot ő majd elintézi, ennek ellenére nem tudom mit tervezett lement a tengeralattjáróba és kész..."
Pont ez volt a terv, mivel Jack megmondta, hogy marad a szigeten, ezért az ő feladata volt feltartani MiB-t, míg a többiek lelépnek a Sub-al...
Rossz a helyesírásom?! Vedd úgy, hogy mobilról írtam... :D
-
doc
nagyúr
szerintem teljesen jo volt, ahogy a no mondta az elejen, a kerdesek csak ujabb kerdeseket hoznak, ezzel ez a resz is igy volt, megvalaszolt sokmindent, cserebe jottek ujak
SPOILER
bar a kerdesek egyre inkabb leszukulnek, mostanra kb. az maradt az egyetlen, hogy mi is az a feny ha erre valaszt kapunk, az meg fogja (remelhetoleg) magyarazni az idoutazast, a halottakat, a halhatatlansagot, meg ugy altalaban mindent...
igazabol az, hogy kiderult, MIB halott, mar egy hatalmas valasz sokmindenre, szoval nem tudom minek kell fanyalogni
-
-
attisx
addikt
válasz HaliAdi #5259 üzenetére
SP!
Nem volt a saját testében. Csupán felvette az alakját, úgy mint Locke-ét.
(#5261) doc:
Pontosan. Bárki alakját felvehette. Lényeg, hogy halott legyen az illető, és ne legyen eltemetve, és mint láttuk az eredeti teste még 2000 évvel később is ott volt szabadon a barlangban.
[ Szerkesztve ]
-
Buldozer99
senior tag
nekem nagyon tetszett a mai rész is
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Motion_Blur
félisten
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
sghc_toma
senior tag
válasz Motion_Blur #5265 üzenetére
SPOILER
13:22-nel eleg csunya felreforditas van: a 'put out the light' azt jelenti, hogy kioltani a fenyt, nem azt, hogy kihozni.. csak azert irom, mert igy kb. semmi ertelme annak, amit mond a no..
in asm we trust
-
HaliAdi
tag
Üdv: HaliAdi ! /Ha valakit érdekel egy termék, az PÜ-t is küldjön + jelezze, hogy milyen témában ír... köszönöm /
-
Woodslave
félisten
Sp
Hát nekem meg ez a rész nem jött át. Én nem tudtam meg semmit belőle, max hogy Jacob meg MIB ikrek és úgy néz ki emberek is (nem isten vagy angyal vagy ilyesmi)
És hogy JAcob szabadította el a fekete füstöt, ami felveszi halott emberek alakját ??? És ez akar kitörni a szigetről talán."akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Petya25
őstag
válasz Woodslave #5270 üzenetére
Hát igen, ez is csak a részletek finomítására volt jó, de nem történt kb semmi.
Annyira vár már mindenki egy komoly részre, hogy nehéz mindenkinek megfelelni.
Az a baj, hogy az évad elején kb nem történt semmi, párhuzamos normál időről nem is beszélve, hogy az az egy-egy jobb rész kevés a LOST szinvonalon. Hozzáteszem imádom a sorozatot. Remélem az uccsó két rész visz majd mindent.
Amúgy a végének a forgatókönyve kikerült a netre, aki nem akar várni az megtudhatja mi lesz a befejezés.Antonio Coimbra de la Coronilla y Azevedo, bizony!
-
attisx
addikt
-
Dylen
senior tag
válasz Petya25 #5271 üzenetére
kikerült a netre? hova?
volt már egészen pontos leírás is, amire azt mondták, hogy tuti, és kurvára nem az lettés milyen kérdésekre nincs még válasz? engem már csak kb az idő téma foglalkoztat, az meg ki fog derülni a végén
-
Dylen
senior tag
válasz Petya25 #5276 üzenetére
a Lost állítólagos fináléjából
belenézhetnek a tervezett történésekbenén remélem hogy csak állítólagos, és csak tervezett..
és inkább nem is olvasok beleazt meg kicsit furának érzem, hogy a csatorna be is jelenti, hogy igen, tényleg ez lesz a befejezés... azt is el tudom képzelni, hogy ők maguk szivágortatták ki, és kamu az egész
[ Szerkesztve ]
-
X@b3e
addikt
Az imént írtam egy kétoldalas eszmefuttatást, hogy miért is érzem irritálóan gyengének a 6. évadot, de lefagyott a gép, úgyhogy csak dióhéjban:
Tele van töltelék részekkel, amiben csak mászkálnak jobbra-balra a szereplők, és nem történik semmi. Olyan, mintha 4-5 résszel le tudnák zárni a sorit, de elhúzzák, hogy meglegyen a teljes évad. Régi, nagy kérdéseket hagynak válasz nélkül, ami viszont elfogadhatatlan nekem.. Ha még lenne egy évad, nem aggódnék, de így..
A kérdések SPOILER veszélyesek:
- miért nem szülhetnek a nők
- Mikhail miért nem hal meg soha
- ki Jacob pótanyja, honnan jött, mit akar
- a templomot ki/mikor/miért dobta össze
- miért nem ölheti meg egymást MiB és Jacob (az kevés, hogy az anyja így rendezte - hogyan??)
- ki építi meg végül is a kereket
- Jacob miért nem öregszik (only human..)
- a füst végül is mi/ki, ha az öcsi tul.képp meghalt?
- miért hív Jacob embereket egyáltalán a szigetre, ha az a feladata, hogy megvédje azt tőlük??
- innentől kezdve minek candidate, illetve hogy választja ki? mi alapján kapják a számukat?
- miért voltak a Jacobtól teljesen független Dharmás bunker oldalán a számok?és még van számos dolog, amit én nem tudok, és ebből sokat már nem is fogok szvsz. megtudni.. Lehet, hogy a készítők sem számoltak azzal, hogy ekkora durranás lesz a sori, és nem is agyaltak a végén annyit. Majd lesz valahogy alapon (mert most nekem nagyon úgy tűnik, hogy sokmindent Ők maguk sem tudnak megmagyarázni) gáz lesz lezárni minden idők legjobb sorozatát (az első 5 évad alapján persze, mert ez a hatodik tré, kimondom, ha megköveztek is érte)
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
nagyúr
Én úgy tudom, hogy az egész történet már akkor meg volt írva mikor elkezdték a forgatást.
Nem hiszem, hogy lehetne ilyen dramaturgiát improvizálni. Az inkább az részenként is érthető sorozatoknál jellemző, hogy az évadok futása alatt egy-két mellékszálat a közönség ír, illetve javasol a megfelelő fórumokon.Ha azt vesszük, hogy mikor mit magyaráznak meg az évad végi részek, akkor valóban jogos a felháborodásod, mert akkor vagy elég tömények leszenek a következő részek, vagy sok megválaszolatlan kérdés marad...
Végeredményben azért az első évad kérdéseire megkaptuk már a válaszokat:
- tudjuk mi a "füst"
- tudjuk hogy láthatták a szereplők a halott hozzátartozóikat
- tudjuk kik a megaszalódott pár (jópofa volt visszanézni azt a részt)Nem feledjük, hogy itt még nem sok kérdés vetődött fel, csupán a túlélésről és a hazajutás megoldásairól ment a szájtépés. Tehát a "szuper izgis" első évadban még annyi sem történt mint mostanság egy részben. Mivel itt is a "katarzis-effektus" dramaturgiáját (felpörögnek a történések) alkalmazzák ezért lehet, hogy csalódik az ember ha nem "elégül" ki élmény szinten egy-egy rész után. Ezért érezzük "döcögősnek" a mostani évadot.
Szerintem....
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Csabee.
nagyúr
Örülök hogy vége lesz a Lost-nak.. .Kíváncsi vagyok a végére..
Üdv: Csabee.
-
Yooha
aktív tag
Az egész LOST-al kapcsolatban az az érzésem, az egész olyan, mint egy bűvésztrükk. Agyalunk, hogy mi lehet a nyitja, aztán ha egy leleplező műsorban elmondják, akkor csak annyit mondunk: Ja, ez volt az, oké...Aztán a nagy semmi.
Most is félek, hogy a végén megtudjuk, hogy...és aztán oda a misztérium. Aztán csak vágyakozva gondolunk vissza, hogy milyen jó volt amikor izgultunk, hogy vajon mi lesz.
Pl. megtudtuk, hogy mi van ha nem ütik be a számokat, és? Jöttek újabb kérdések, amire újabb válaszok, arra újabb kérdések...Na ez fog véget érni hamarosan.Én a kardomat a kezemben hordom. Te a tiédet a szívedben és az elmédben. Ahogy én látom, ez 2:1 fegyverelőny a részedre.
-
plus44
veterán
Ez egyszer elkerülhetetlen, de szvsz, a LOST egy olyan hiheteten sorozat, amit még sokáig újra fogok nézni és legalább annyira fogok fosni, meg izgulni az elején, mint ahogy fostam és izgultam akkor, mikor legelőször láttam. Tudni fogom a végét, de az ott és akkor másodlagos lesz.
“This is where the road crashed into the ocean...”
-
nagyúr
Minden filmnek, sorozatnak, könyvnek, viccnek, és még kismillió módon elmesélt történetnek ez a lényege. Felkelti a figyelmünket, magával ragad, hogy jól szórakozzunk. Persze a végén mindig visszatottyanunk a valóságba, de ettől még nem kell elkeseredni, ahogy többen is írtátok megvan a lehetőség, hogy újra és újra megnézzük és lecsócsáljuk a körmeinket
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
MODERÁTOR
Igazad van, elég sok a nyitott kérdés még, de én így előre még nem aggódom azon, hogy mi marad nyitva. Elég csak arra gondolni, hogy az 5. évadot nézve se gondoltam volna sok mindent, ami most aztán úgy van ahogy.
Pár kérdésedre lenne némi kis okfejtésem, bár lehet hibádzik a dolog..Ugye a MiB végül is nem halt meg, csupán "füsté" vált, de amint látjuk, emberi alakot öltve most is mindent meg tud tenni, tehát gyakorlatilag simán kiáshatta újra azt a barlangot, és betehette oda a kereket. De.. Szerintem a többi ember nagy része úgy érkezett ide, mint Jacob és a MiB eredeti anyja, balesetből(csak engem zavart, hogy Jacob neve 328 ezerszer elhangzik, de a 3x éves tesónak nincs neve? ). Most az nem derült még ki, hogy Jacob tudja-e, hogy a füst a testvére(nem úgy tűnt), de ha megtudja, akkor simán hihető, hogy a véletlenül ide keveredett embereket védelmébe vette(már aki hitt neki, és nem a fény miatt jött eleve), és ők építették a templomot is pl.
Ezzel szemben a Dharma meg szerintem valahogy MiB miatt jött, és úgy tetszik az ő oldalán áll. Láttuk, a kerék is egy dharma központ alatt volt végül. Az megint kérdés, hogy ők hogy kerültek ide, hogy tudtak a szigetről, mert ők nem hajótöröttek, az is biztos.
A Jacob nem öregedése szvsz attól a löttytől van, amit az ál anyja megitatott vele. És véleményem szerint nem ő hívja ide az embereket, csupán valahogy tudja, hogy ide fognak kerülni, és válogat közülük. Utódot keres..Na ez így szerintem értelmes magyarázat lenne, de persze ez is rengeteg mindent felvet még:
-Jacob világítótornya, hogy a fenébe került oda? Honna tud mindent előre?
-a dharma honnan szerzett tudomást a szigetről, és hogy jöttek ide?
- Widmore és felesége kik? Számomra nagyon úgy tűnik, hogy tudnak valamit, amit más nem..
- MiB-nek mért is kell mindenki, hogy el tudjon menni? Illetve hogy lesz a füstből, rendes ember újra(már ha lesz)
-...Egyébként az eredetileg pokoli éden cím valahogy kezd összeállni. Így a fény kapcsán amolyan Ádám - Éva sztori jut eszembe, hogy ne egyél az almából, aztán mégis eszik. Kíváncsian várom a befejezést, remélem nem cseszik el
Everybody lies.
-
MODERÁTOR
Igazad van, elég sok a nyitott kérdés még, de én így előre még nem aggódom azon, hogy mi marad nyitva. Elég csak arra gondolni, hogy az 5. évadot nézve se gondoltam volna sok mindent, ami most aztán úgy van ahogy.
Pár kérdésedre lenne némi kis okfejtésem, bár lehet hibádzik a dolog..Ugye a MiB végül is nem halt meg, csupán "füsté" vált, de amint látjuk, emberi alakot öltve most is mindent meg tud tenni, tehát gyakorlatilag simán kiáshatta újra azt a barlangot, és betehette oda a kereket. De.. Szerintem a többi ember nagy része úgy érkezett ide, mint Jacob és a MiB eredeti anyja, balesetből(csak engem zavart, hogy Jacob neve 328 ezerszer elhangzik, de a 3x éves tesónak nincs neve? ). Most az nem derült még ki, hogy Jacob tudja-e, hogy a füst a testvére(nem úgy tűnt), de ha megtudja, akkor simán hihető, hogy a véletlenül ide keveredett embereket védelmébe vette(már aki hitt neki, és nem a fény miatt jött eleve), és ők építették a templomot is pl.
Ezzel szemben a Dharma meg szerintem valahogy MiB miatt jött, és úgy tetszik az ő oldalán áll. Láttuk, a kerék is egy dharma központ alatt volt végül. Az megint kérdés, hogy ők hogy kerültek ide, hogy tudtak a szigetről, mert ők nem hajótöröttek, az is biztos.
A Jacob nem öregedése szvsz attól a löttytől van, amit az ál anyja megitatott vele. És véleményem szerint nem ő hívja ide az embereket, csupán valahogy tudja, hogy ide fognak kerülni, és válogat közülük. Utódot keres..Na ez így szerintem értelmes magyarázat lenne, de persze ez is rengeteg mindent felvet még:
-Jacob világítótornya, hogy a fenébe került oda? Honna tud mindent előre?
-a dharma honnan szerzett tudomást a szigetről, és hogy jöttek ide?
- Widmore és felesége kik? Számomra nagyon úgy tűnik, hogy tudnak valamit, amit más nem..
- MiB-nek mért is kell mindenki, hogy el tudjon menni? Illetve hogy lesz a füstből, rendes ember újra(már ha lesz)
-...Egyébként az eredetileg pokoli éden cím valahogy kezd összeállni. Így a fény kapcsán amolyan Ádám - Éva sztori jut eszembe, hogy ne egyél az almából, aztán mégis eszik. Kíváncsian várom a befejezést, remélem nem cseszik el
Everybody lies.
-
Csabee.
nagyúr
Azt hallottam hogy 3 féle vége lesz.. de ezt a 3 féle véget hol találom majd meg?
-
Buldozer99
senior tag
Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Buldozer99
senior tag
Nagyon jó rész volt szerintem
Kiváncis leszek a többiek mit mondanak...Mellnagyobbítás kézrátétellel! Sikertelenség esetén azonnali pénzvisszafizetés!:)
-
Csabee.
nagyúr
válasz Buldozer99 #5292 üzenetére
Gyorsan jött a magyar felirat, következő rész a záró ugye?
-
nagyúr
válasz Buldozer99 #5294 üzenetére
Jesszus! Ezt a kavarást! Természetesen még mindig nem derült ki semmi az egészből. Ezek szerint jó tömény lesz az utolsó rész.
-
nagyúr
Na igen, de már folynia kellene, vagy ömlenie!
Szerintem az lesz, hogy lesz valami magyarázat az egészre (mondjuk a sziget a nirvána vagy valami hasonló) aztán mindenki bogozza ki a szálakat ahogy kedve tartja. Gyanítom, hogy akik valami "Poirot felügyelős-elmagyarázós" befejezést várnak, csalódni fognak (többek között én is )Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
attisx
addikt
Új hozzászólás Aktív témák
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest