Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz -XadAnuX+ #4503 üzenetére
De jó neked. Nekem is el kellene valami remete-helyre vonulnom egy hosszabbítóval, aztán bekatéterezni magam, felpattintani a sztoma-zsákot (de jó nagyot!!), odakészíteni egy raklap kólát és Bounty-t aztán usgyi; jöhet a felfekvés!
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
-
Dylen
senior tag
Nem beszélve arról, amikor nem pontos a fordítás, pl amikor valamelyik évad végén Kate-et, Jack-et és Sawyert elkapták Ben-ék, majd Michael megkérdezte Bentől hogy most hova viszik őket. A fordításban az volt, hogy "ők velünk jönnek", miközben azt mondta, hogy "ők hazajönnek velünk". Kis különbség, de sztem ebben a sorozatban minden kis félmondat is számít és ennek is jelentősége volt.
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Csabee.
nagyúr
Lost 1.évad 9. részénél tartok nagyon jó a történet, élvezem komolyan igaz ezeket már anno láttam.. de jó még így is mert sok minden újat mutat
Üdv: Csabee.
-
keIdor
titán
Na, megvettem az eddigi évadokat, én ezt kezdem el majd (megint) újra nézni. PS3-al fogom lejátszani, mert halkabb, mint a PC.
Csináltam pár képet:-a gyűjteményben
-kicsit távolabbról.
-a dobozok
-hátulról
-1. évad
-2. évad
-3. évad
-4. évadVárom az 5.-et is!
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
-
Csabee.
nagyúr
az de kemény amikor elkezdenek golfozni
-
keIdor
titán
-
nagyúr
Én csak LOST-os dolgokat akarok nézegetni, erre mindig a szexnél kötök ki.
Hogy mik vannak...
Bár az élet is csak egy nagy szívásTelefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
keIdor
titán
Pörgős 5. évad után nagyon furcsa az első. Ilyen lassú, de tetszik. Hiányoztak ezek a zenék... Jin mekkora hülye volt már az elején... egyébként érdekes, Ádám, és Évánál is fekete-fehér kő vagy mi volt, mint Jacob, Esau polója... kiváncsi leszek kik lehettek azok a barlangban...
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
joshua7
veterán
Ja persze...
Ok, értem. Annál már csak a sima angol, esetleg angol+angol felirat a jobb.
Én első 2 évadot azért utáltam, mert olyan lassú volt, meg hogy az 'új' részben a kettővel korábbi felétől ismételtek mindent, majd az utolsó 3mp-ben történ is valami érdemleges.
Semper Fi
-
keIdor
titán
Na 1x07 megnézve, elteszem magam mára. Aztán reggel folytatom, holnap szabadnap... Más ez az 1. évad, de nagyon tetszik, ezt a sorozat a best!
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
parandroid
félisten
ÜBERSPOILER
Sorozatjunkie ma hozta a hírt, hogy Elizabeth Mitchell "természetesen" visszatér a záró évadban is.
p
[ Szerkesztve ]
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
Csabee.
nagyúr
S1x19nél járok megtalálták a lezuhant kis repülőt izgi rész.. ma lehet megnézem végig az első évadot
-
dy_nmq
aktív tag
-
Dylen
senior tag
válasz parandroid #4534 üzenetére
Nem jelent semmit, lehet hogy csak flashbackban
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
parandroid
félisten
Személy szerint nem hiszem. Persze a visszatérésnek némileg ellentmond, hogy a most induló V című scifiben főszereplő lesz, nem tudom, hogyan fogja tudni összeegyeztetni a forgatásokat, ha mindkettőben állandó marad.
p
I talked to that computer at great length and explained my view of the Universe to it and then... it commited suicide.
-
nagyúr
válasz parandroid #4538 üzenetére
Hoppá! Akkor mégsem lesz Juliet-ünk...
Telefonszámom: 0️⃣6️⃣7️⃣0️⃣3️⃣3️⃣9️⃣9️⃣3️⃣3️⃣9️⃣ ... Ha nem válaszolok a privátra, akkor hívj fel...
-
Csabee.
nagyúr
Mért nem írjátok ki hogy Spoiler? néha kiírjátok néha nem.. néha jobb ha elsem olvasom a hozzászólásokat
most nézem az S1x24et... első évad végére érek ma teljesen jó
más maratonozó van itt? ki előzött meg?
-
keIdor
titán
1×20-nak most lett vége. R.I.P Boone, Welcome Aaron.
Haladok, haladok, hétvégére az 5. finálét nézem... újra
Aki még nem látta az 5. évadot az ne olvassa el ezt:
Tök furcsa belegondolni, hogy amikor Aaron megszületett a jövőbeli Sawyer ugye ott állt 10 méterre, majd eltűnt, a többi utazókkal együtt. (Charlotte, Juliet, Daniel, Miles, Locke)
Tök furi ebbe belegondolni. Meg az jutott eszembe, bár szerintem másnak is, hogy ugye Ethan és Locke már találkoztak, amikor lezuhant a kis nigériai repcsi... Locke-t lábon lőtte Ethan, lehet ezért is lett rosszul, amikor Boone-al a repcsihez mentek. Bár Locke-nak az a jövője lesz, hiába történt a múltban.
Egyébként Ethan-nek emlékeznie kellett volna arra, hogy egy John Locke nevű embert már lábon lőtt és hirtelen eltűnt. Erre ekkor még nem gondolhattak az írok.[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
keIdor
titán
válasz Csabee. #4542 üzenetére
Holnap dolgozom, szóval nem biztos... de szerintem Vasárnap estére elérem az 5. évadot, ha nem is a végét, de az elejét igen. De így a jó, így az egész sorozat a fejemben lesz frissen, és így lehet rábukkanni a kisebb válaszokra is!
Ugyanaz:
Ja meg Rosseau-nak meg Jin-re, illetve Ben-re kellett volna emlékeznie! Bár ő már 16 éve nem látta őket, szóval simán elfelejthette...[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
-
Csabee.
nagyúr
vége az első évadnak izgalmas most a 2.évad első részébe belépett a képbe Desmond egész jól kezdődik.. az a baj hogy ha így haladok, gyorsan eljutok az 5.évadig
-
keIdor
titán
válasz Csabee. #4545 üzenetére
Jó hát a magyar szinkront én elvből kerülöm, pont az ilyenek miatt... és akkor anyám mondja, hogy hát ez világhírű... hát szerintem pont ugyanolyan szar, mint a gazdaságunk, ugyanúgy egy nagy nulla a magyar szinkron.
Angol nyelv+magyar felirat, vagy angol nyelv+angol felirat, én csak így nézek filmet.
Vedd meg, kapsz egy minőségi nyelvű Lost-ot. Van ilyen extrák nélküli változat is, valami 2-3k egy évad.
[ Szerkesztve ]
¡GLORIA A LAS PLAGAS!
Új hozzászólás Aktív témák
- Tudományos Pandémia Klub
- Linux Mint
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Vicces képek
- GPU-k mindörökké - a kezdetek?
- Épített vízhűtés (nem kompakt) topic
- Elektromos (hálózati és akkus) kéziszerszámok, tapasztalatok/vásárlás
- Mozilla Firefox
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- További aktív témák...
- Hibátlan - Western Digital Blue SN580 1TB m.2 NVME SSD
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest