Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
1010
őstag
ez megint egy gyenge rész volt
des szerencsétlenkedett
ennyi volt és nem több
-
Woodslave
félisten
-
@lbert
tag
válasz Woodslave #3355 üzenetére
Most némileg vissza olvasgattam, nem teljes oldalakat, csak bele olvasgatam többe.
Nézegettem a linkeket, de egyenlőre nem látom még át a dolgot. Egyenlőre úgy tűnik, hogy láttam már a tárgyalt sorozetot, de az is lehet hogy mégsem, mert helyenként elég zavaros nekem. De azrt háromezer akárhányszáz hsz-t idő átolvasni. De az tény, hogy buta lépés volt amivel beléptem a topikba.
Koromat illetően, volt három év pause... -
@lbert
tag
válasz Woodslave #3355 üzenetére
"oké. De nem is újonc vagy. itt a Lost topic, max 3-4 oldalt kellene visszaolvasni, hogy kiderüljön már 5 hete megy a sorozat, erre te meg benyögöd hogy kár hogy nem folytatják"
Bármennyire is sért a dolog, nem bánnám ha normálisabb hangvételt használnál, mert azt hiszem Én nem ilyen hangnemet hazsnáltam! De ne ragozzuk! -
Adrián29
aktív tag
válasz Woodslave #3361 üzenetére
SP
Hát nekem a telefonbeszélgetés volt a csúcs.
Már vártam,hogy a telcsibe az aksi mikor merűl le,de hála kibirták mondani egymásnak,hogy szeretlekPlussz a csaj még évekig meg sem változtatta a telefonszámát.
Tényleg tud valamit a forgatókönyviró.
Most már azért szeretném,hogy a szigetre visszatérne a következő rész,kiváncsi leszek a japánnal mi történt,azért Lock brutális volt a kézigránáttal,ahogy a szájába nyomta -
RexpecT
addikt
Áhh nagyon nagy volt ez a rész .
-
Adrián29
aktív tag
hát az tuti,hogy én mégjobban várom a következő részt
-
Pompi
MODERÁTOR
-
lesaux
veterán
Nagy-nagy spoiler: link.
Ez azt jelenti, hogy Des azért látott a jövőbe, azért tudta, hogy mi fog vele történni, mert mindezt már átélte? Mint ahogy a patkány is tudta az útvonalat, amit a tudós fazon csak később mutatott meg neki. -
Adrián29
aktív tag
Na már nem kell várni sokat az új részre
Kivácsi leszek,hogy megint igazából össz 1 karakterre fog-e épülni megint a következő rész... -
athomi
veterán
Utoljára szerdán hányad részt adta a TV és hanyadik éveadból?
-
Ősember
őstag
volt szerencsém most megnézni a lost-ot és rájöttem, hogy miért nem szeretem az ilyen müsorokat. az utolso jelenet is pl abszolut életszerütlen. egyik fél sem kérdez egy egyszerü miért?-et sem csak ez az állando "higyjen nekem" szöveg megy. a film fele érzelmi csapongásokkal van tele, csupa olyan esemény, aminek semmi értelme, senki nem magyaráz meg semmit, csak ugy történnek dolgok és egész egyszerüen az teszi nézhetövé a dolgot, hogy nem tudod mi történhet, mert az egész kiszámithatatlan, de nem azért, mert olyan nagyon jo lenne a forgatokönyv, hanem azért, mert semmi logika nincs az egészben.
a következö részben ajánlaom, hogy jöjjön a katonaság és amikor mindneki fegyvert fog a másikra essen le egy hütöszekrény az égböl és pattanjon ki belöle a kinder pinguis majom és osszon csokit.mod: remélem negativ kritikát is fogadtok a topikban és nem csak fanatikusok járnak ide
[ Szerkesztve ]
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Dylen
senior tag
Szerintem ezt a sorozatot nem érteni kell (jó persze azt is, de nem úgy, mint más sorozatoknál), hanem átélni és átérezni. Logika pedig van benne, de ehhez meg szükség van arra, hogy kicsit el tudjunk rugaszkodni a valóságtól és ne legyünk túl földhözragadtak.
Tele van érzelmi csapongásokkal tényleg, erre azt tudnám mondani, hogy ez benne az akció Pusztán attól, amit a szereplők mondanak és ahogyan mondják teljesen ki tudok készülni, persze jó értelemben (A legutóbbi részben a Des és Penny közötti telefonbeszélgetéstől például teljesen kész voltam. Itt kell megjegyezni azt is, hogy ezekből a dolgokból szinkronon keresztül jóformán semmi nem jön át )
Aztán lehet rajta agyalni is, gondolkozni, amíg meg nem érkezik a következő rész. Sokszor nem érteni, hogy mi miért van, aztán jön a csattanó, ami vagy mindent megmagyaráz, vagy akkora kérdőjelet hagy maga után, hogy egész héten lehet rajta agyalni Szerintem akik nem tudják az érzelmi oldaláról megközelíteni a sztorit, azok itt mondják azt, hogy ez milyen ésszerűtlen, érthetetlen és esetleg unalmas is
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Ősember
őstag
hogy tudsz valamit átélni, amiröl azt sem tudod mi az? ezt hivják ugy, hogy fanatizmus ha elrogaszkodsz a valoságtol, akkor abban már nem lehet logika, mert azt mesének hivják.
azt viszont megint nem érte, hogyha ez egy érzelmi csöppenés, akkor a bemutatokban miért akciofilmsorozatnak van beállitva?______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
1010
őstag
valóban teljesen bambán néz mindeki mikör történik valmi és tátja a szájat
és mindig az a vége aki nekünk nem teccik az megverjük és megöljük
de nem kérdezzük meg miért van az hogy?
-
legiaap
félisten
Jók voltak ezek az ucssó részek. Amúgy hány évad van összesen?
És lehet tudni mikor vetítik a tv-ben a 4. évadot?How are U today? Just kidding...I don't care!
-
-
Dylen
senior tag
válasz Ősember #3385 üzenetére
És a nem valóságos sztorikban nincs logika? Minden értelmetlenül és logikátlanul történik? Nem.
A sci-fi filmek is távol vannak a valóságtól, lényegében mesék, mégis fel vannak építve, ki vannak találva.
Miről nem tudod, hogy mi az? pl a füstről? hát én sem tudom. Lehet, hogy egy nagy baromság lesz a megoldása (bár remélem nem), mégis rohadtul lehet élvezni, mikor előle szaladgálnak. Így tudom átélni a dolgot
Azt, hogy az rtl mért állítja be akciósorozatnak, nemtudom, mert nem azbagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Ősember
őstag
ne forgassuk ki a másik szavait nem azt mondom, hogy egy kitalácioban sincsen logika. lásd ott van a jurassic park. összehántottak annak is egy kerettörténetet, legalább is a film alapjához, aztán az összes többi rész nézhetetlen lett köszönhetöen annak, hogy abbol állt a téma, hogy odamentek-megették öket-visszajöttek és ezt háromszor ha jol tudom
nem azt vitatom, hogy a lost-nak nincs története, mert van. csupán az olyan eszementségeket nem értem, hogy amikor a kopasz gyerköc az orvos gyerköcre éles löszerrel töltött fegyverrel mutogat akkor miért nem merül fel egyikükben sem az, hogy tisztázzák a helyzetet? egyik megmondaná miért kell telefonálnia, másik megmondaná miért nem kellene, kiegyeznének, esetleg közben leesik a már emlitett hütöszekrény az égböl, hogy azért a film drámaiságához hüek maradjunk és máris sokkal több észt vittünk volna a dologba
nem is az a legnagyobb baj, hogy nem mindent tud meg a nézö elsöre, ez lényegében egy alap filmes trükk. a fürészben is volt ilyen, na de az aztán az egyszerüség minden határán tulment tehát a problémát én abban látom, hogy vannak durván gondolkodtatonak beállitott jelenetek, amik tul vannak füszerezve. visszakanyarodván az elözö példához (nem a hütö) simán meg lehetett volna oldani a konfliktust egy tea mellet, de inkább mindenki hallgatott és keménykedett. ezt ugy hivják életszerütlen. olyan mint a barátok közt, micimacko, hirado vagy az esti mese és még a türkmenisztán helyszinelök, ahol az égö izzora tapadt ujjlenyomatot is a zseblámpájukkal vizsgálnak megAdrián29: különbözünk szerintem a kiszámithatatlanságnak is van egy határa. ebben a sorozatban már tulzásba viszik. amikor a zsirgéb beszállt a hippifurgonba és a semmiböl a gangxsterek közé hajtott... volt egyáltalán jogsija? miért volt golyoállo a személygépjármü? szoval érted mire akarok kilyukadni
______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
Dylen
senior tag
válasz Ősember #3394 üzenetére
de inkább mindenki hallgatott és keménykedett. ezt ugy hivják életszerütlen.
Nem. Ezt úgy hívják, hogy Lost
Ez már csak ilyen. Valóban tele van ilyenekkel. Tipikus benne az, hogy senki nem mond el a másiknak semmit. Szerintem ez a karakterek jellemzőiből fakad, a Jack - John párbeszédekben tipikusan. Mióta felmerült a hazajutás reális esélye, pokolba kívánják egymást. Ezek után az lett volna totál életszerűtlen, ha "leülnek teázni" De megértem, hogy annak, aki nem fanatikus, ez idegesítő. Én bírom[ Szerkesztve ]
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Ősember
őstag
én az ilyenbe sosem tudtam beleélni magam a mértéktelen cigánykodás nem tesz jot a látiszervemnek.
valoszinü csak azért nem érzem ezt az áthato story-t, mert nem nézem rendszeresen a sorozatot lehet tul elhamarkodottan vontam le egy következtetést, de amit láttam az nem tetszett. nekem ez tul 'merican. eleve rühellem, ha lelkiznek, nem még akkor, ha azt a tv-ben teszik, ahol nem tudok elkussoltatni senkit sem______________________________________________________________________ www.rambazar.com - G.Skill minden szinten - 8GB DDR3 15.000Ft alatt!
-
MaciG
addikt
válasz Ősember #3394 üzenetére
Persze, hogy nem érterd a lényegét, ha nem nézed
Mikor "megérkeztek" akkor volt aki zárkozott volt ,de volt aki segítőkész,stb (tipikus emberi tulajdonságok). Aztán egy kicsit késöbb egy kicsit megnyíltaka emberek egymásnak,dumcsiztak,stb (ez is emberi), aztán mikor már egy jóideje be vannak zárva egy szigetre és szinte 0 esélyt látnak a hazajutásra és még fura dolgok is történnek a szigeten, persze ,hogy van aki megbolondul és az is természetese ,hogy nem bízik meg az ember abban akit szinte nem is ismer...
BANZAII
-
lesaux
veterán
válasz Ősember #3380 üzenetére
egyik fél sem kérdez egy egyszerü miért?-et sem
Na, ebben mondjuk van igazság. Ha én lennék Sayid vagy Locke, akkor Bent kikötözném egy székhez, és kezdhet szépen mesélni a szigetről, a füstről, a large boxról, Jacobról, de MINDENT ám, és folyamatosan, mert ha azt látjuk, hogy egy picit is elgondolkodik vagy megakad, egyesével elkezdjük levágni és besózni az ujjait.
Az is érdekes, hogy Juliet ott élt köztük, most meg jóban van Jackkel. Miért nem mesél semmit?
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 4080 /4080S / 4090 (AD103 / 102)
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Gitáros topic
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Milyen autót vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mini PC
- Java programozás
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest