Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
hitman,
őstag
A 2. részhez talált már valaki feliratot?
Pedig 2 órár szokott készlenni...Dream as if you will live for ever, live as you will die today!
-
Dylen
senior tag
Megnéztem az új részt. Hú, hát ez jó volt legyen már jövőhét!!
hitman,: én még csak angolt találtam
[ Szerkesztve ]
bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
MaciG
addikt
félkész már van felirat
BANZAII
-
RexpecT
addikt
Megint kib@szott nagy Wtf rész.
SPOILER
Amúgy mi lenne a sivatagban a dharma jelre haonlító nyakörv -
1010
őstag
nagyon nehezen indulnak itt a dolgok
nemtom 16részbe hogy lesz ez megoldva
megint lesz 2olyan rész amibe annyi minden fog történni mint a 14másikba összesen
-
eastsider
nagyúr
-
Senhi
aktív tag
Múltkori rész után kicsit tartottam attól, hogy ez az évad is kicsit lapos lesz, de a mostani az egész kellemesre sikeredett
-
lesaux
veterán
Hát ebben a Lostban lassan már mindenki szerepel. Még pár évadot leforgatnak, és talán én is benne leszek.
-
MaciG
addikt
Tényleg, mi van Mike-al és a fiával??? Hazaértek már?
BANZAII
-
1010
őstag
holnap kiderül az igazság
-
Zomb€€
őstag
Meg tudná vki mondani hányadik rész ment tegnap az rtl klubbon?
"Egyszer fent...egyszer fent!"
-
Adrián29
aktív tag
Üdvözlök minden Lost rajongót!
Jaj de jó,hogy rátaláltam erre a topicra,itt a helyem![ Szerkesztve ]
-
1010
őstag
felirat?
-
Csapi007
veterán
SPOILER:
Ez a rész nem volt semmi.
Annyi kérdeés merült fel bennem...
Mi volt az a rakéta, mit csinál Sayid, mit keres a végén Ben???
Nagyon zűrös volt. Várom a folytatást."Csak úgy mondom"
-
JagdPanther
aktív tag
válasz Csapi007 #3227 üzenetére
SPOILER
a rakétában egy óra volt, ami gondolom a kilövése után eltelt időt méri, Dan-nél is volt egy óra, az is az eltelt időt méri, és a kettő nem egyezett és ezért lett kicsit borús a fizikus arca
Sayid gondolom a dharmásokat( ) vagy azok kontinentális barátait írtja...
valamint egy régebbi epizódban az volt hogy Jack és Kate állnak a reptéren száll fel a repcsi és beszélgetnek (persze a sziget előtt nem ismerték egymást) tehát már az is a jövőben játszódott. +Hurley és Sayid is az "Oceanic Six"-et emlegette a jövős részekben, tehát Jack, Kate, Hugo és Sayid mellett még ketten (talán Ben-nel együtt ketten ) jöttek el a szigetről...ezek az én teóriáim
[ Szerkesztve ]
-
yolx
csendes tag
Szerintem jobb hogy szerdán van!!!!!!!!!!!!!
yolx
-
joe69
senior tag
válasz JagdPanther #3228 üzenetére
mivel Ben nem a lezuhant repulon utazott igy szerintem o nem tagja az oceanic six-nek
-
Adrián29
aktív tag
SPOILER
Uhh most néztem meg nagyon tetszett!
De kezdek összezavarodni
Nem értem miért van Sayid Ben-el....
Talán amikor Lock bezárta őket,akkor valamit csinálhatott Ben Sayiddal,vagy megegyeztek,hogy el kell válallni a munkát Sayidnak,mert különben meghalnak akik a szigeten vannak?
ÁÁÁ totál nem értem.[ Szerkesztve ]
-
Jégkokó
veterán
válasz JagdPanther #3228 üzenetére
Spoiler
Szerintem a sziget körül lévő mágneses mező lehetett az oka annak, hogy más időt mutatott az óra, meg elvileg a szigetet csak egy irányból lehet csak megközelíteni, erről volt szó a második évad végén, amikor desmond 2 hétnyi hajókázás után visszakeveredett a szigetre, meg amikor Ben azt mondta Michaelnek, hogy tartson egy bizonyos irányba és akkor meg fognak menekülni.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Csapi007
veterán
Így legalább egész nap tudom seedelni.
JagdPanther: Amikor beszéltek az még nem a felszállás elött volt?
Jégkokó: Ebbe tényleg elhet valami, de az hajó velt ez meg helikopter.
És honnan tudnak ők erről az "útvonalról"?Adrián29: Összességében ez is valószínű, de akkor kikre vadásznak?
[ Szerkesztve ]
"Csak úgy mondom"
-
Csapi007
veterán
válasz JagdPanther #3235 üzenetére
De Kate-ről még nem volt szó hogy ő is a hat közül való.
"Csak úgy mondom"
-
Dylen
senior tag
SPOILER
Mikor Jack és Kate beszéltek a reptéren az a menekülés után volt, mert volt róla szó, hogy az már egy flashforward volt. Úgyhogy szerintem ő is egy a hatból.
Sayid szerintem azért dolgozik kint Ben-nek, mert az Oceanic six-et a Dharmasok (ahogy Hurley-t a gyogyóban) zaklatják, infót akarnak tőlük szerezni a szigetről, az ott maradtakról, stb. És Ben ezt nem akarja (pontosabban azt nem, hogy a szigetre jusson bárki), ezért rávette Sayid-ot, hogy segítsen, mert ha a Dharmások oda megint bejutnak, akkor megölik a szigeten maradtakat. Sayid meg jó gyerek, nem akarja, hogy a szigeten maradók meghaljanak.
Hirtelen felindulásból ennyi jutott eszembe
-
Jégkokó
veterán
válasz Csapi007 #3240 üzenetére
Mivel egyszer már kiírtatta az összes Dharma kezdeményezésben résztvevőt, igy valószínűsíthető, hogy miért nem akarja, hogy visszajussanak a szigetre.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Jó rész volt. Ismét élmény nézni eme katyvasz sorozatot.
Sayid tetszetős az érzelmes tekintetével.Már minden irányba kavarnak az írók.
És mi lett a "többiekkel"? Ők hová bújtak a szigeten? Valakinek valami tippje?
A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
X@b3e
addikt
Spoiler
Akit irtanak Sayid és Ben, nem hinném, hogy Dharmások, ahogy a hajón lévők sem... Valószínűleg a hajós csapatot és vezetőit ritkítják, ők fogják feltehetőleg kihozni az Oceanic sixet, meg Bent és még ki tudja kit.. De ha jobban belegondolok, sztem a hajóról nem marad senki, vagy max a szigeten maradnak azok is, és azért kereshetik őket meg a szigetet a kinti társaik.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
-
Elmélkedés, SPOILER-ekkel.
Tévedés, Ben tutira nincs a hat túlélő között, mivel ő kedve szerint jön-megy a világban. Őt aztán nem kell "kimenteni" a szigetről.
Jack, Kate, Sawyer (mert ő meg Kate, "mint borsó meg a héja") aztán Hurley, Sayid, így már öten vannak. Ki lehet a hatodik, aki lelépett a szigetről a fontosabb szereplők közül?
Locke tutira nem lép le.
Desmond sem lehet a túlélők között, de ő tutira lelép a szigetről. Akkor Juliet, a francia csaj és a lánya, ők sem a repülőgép katasztrófa túlélői, tehát nem számítanak bele a hatok közé.
Nem hiszem, hogy Ben lenne a koporsóban, amit Jack néz az üres ravatalozóban. Csak tudnám, hogy Jack miért akar visszajutni a szigetre, amikor annyira el akart jönni onnan?
Az írók egy unalmas sztoriból mit ki nem tudnak hozni az információk szétszórásával és az idősíkokkal való játszadozással. A néző meg gyártja a saját kis elméleteit.
A Dharmások nagyon is akarhatják Benjámint. Gondoljatok bele, a stábjukból csak ő van életben. Igaz, még gyerek volt, mikor a szigetre került, de aztán évekig dolgozott a csapattal, míg el nem árulta őket, és átállt a "mások" közé.
Ben a legérdekesebb figura, Igazi kis megszállott genya, a sziget védelmezője. A rossz, iszákos apja helyett választotta a családjának a sziget őslakosait, és mindent megtesz, hogy a sziget titok maradjon. Jó fej.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
Woodslave
félisten
engem annyi zavar csak, hogy most előlerült megint egy csapat "others", akik ellen lehet küzdeni.
"akkor ne rezisztencia edzést csinálj hanem rendes odabaxósat :) "Bá
-
Dylen
senior tag
Én hatodikként Claire-re tippelek, mert ha jól emlékszem Desmond látta, hogy ha Charlie kikapcsolja a jeladót lent, akkor Claire megmenekül.
Algieba: szerintem Jack azért akar visszamenni, mert nem bírja elviselni, hogy otthagyták a többi embert a szigeten, őket is meg akarja menteni. Többször is elmondta, hogy ő márpedig minden egyes embert kijuttat a szigetről. A koporsóban szerintem Ben van. Azért olyan dühös és kétségbeesett Jack, mikor megtudja, mert ő talán visszajuttathatta volna a szigetre.
-
X@b3e
addikt
válasz Algieba #3246 üzenetére
Ben biztos nincs az oceanic sixben, mivel nem utazott a gépen, ahogy Desmond sem.
Sawyerről nem tudni, hogy kijut-e, de nem is valószínű, mert egy húzó karakter sem maradna akkor a szigeten Lockeon kívül...
Nem Ben lesz a koporsóban, ő Sayiddal dolgozik ezek szerint, az kb. ugyanabban az időben játszódhat, mint az előző évad utolsó része, ahol a temetés volt.
... Roma siamo noi ... S.P.Q.R.
Új hozzászólás Aktív témák
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Felmerült az Intel és az AMD egyesülése
- Ingyenes vagy akciós szoftverek
- pfSense - Avagy az okosított házirouter
- Vezetékes FEJhallgatók
- Háztartási gépek
- PlayStation 5
- BestBuy topik
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest