Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Jégkokó
veterán
Biztos hogy nem átverés, mert ben megmutatta sawyernek hogy ez a hely ehol most ők vannak csak egy sziget, és körbenézett és látszott, hogy a másik szegettől jó pár km re van.
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
szepi79
őstag
na, az utolsó 10 perc nagyon izgalmas volt, én totál azt hittem, egy főszereplőtől elbúcsúzunk. (de két jelöltem is volt )
''Ne menj sebesülten vadászni, mer' lehet, hogy lelegelnek az őzek'' by elmoraan(r) a ''Nők, nőügyek'' topikban
-
Dylen
senior tag
Így befejezni..
SPOILER
Nagyon tetszett (volna) nekem, hogyha Lock-ékkal többet foglalkoznak, bár így is jó rész volt. Rögtön gondolkozni kezdtem, hogy oldják meg a szökést, hiszen nem sellők de a 7-es trailer alapján lesz segítségük...ha jól láttam.
[Szerkesztve]bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Arnold2
őstag
Dettó erre gondoltam én is.
SPOILER!!!
''A'' változat: több sziget van (gyk:szigetcsoport) és Ben megmutatott neki egy másik szigetet.
''B'' változat: sztem nem hiába vitték őket egy mólóhoz,s mikor Sayidék csapdát állítottak akkor nem a partról jöttek az Othersek hanem a víz felől. De ha tényleg egy másik szigeten vannak akkor el kellett hogy kábítsák a kis 3as csoportot,mert egy ember egészen biztosan megérzi,hogy épp hajón vane vagy sem.
Dylen: szeritem több hajójuk van. Ha egy egész zártláncú TV hálózatuk van meg stb.,akkor nehogymár csak egy nyamvadt kis hajújuk legyen.
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz Arnold2 #2458 üzenetére
--Talán Fél SPOLER--
Kicsit kuszán, de jól gondolod
Csak annyit tennék énis hozzá hogyha hajóval vitték volna őket azt valóban érezték volna, és Sawyer nem lepődött volna meg, Meghát a mólót is hogya fenébe tudták betámadni a víz felől, vagy 2-3 KM t búvárkodtak, vagy valami más turpisság van a dologban. De majd a 307 ben kiderül.
üdv: Z
mod: Dylen THX, érdekes kis előzetes
[Szerkesztve]BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
Dylen
senior tag
A hajós részt gondolom LOTR-nak szántad de akkor már hozzászólok.
SPOILER
Szerintem nincs több hajójuk. Ha lett volna, akkor Juliet, és akik egy kis ''változást akarnak'' elszökhettek volna, itthagyva Bent, vagy Ben elmehetett volna megműttetni magát. És mikor megtudta, hogy van Desmondéknak egy hajójuk, igen ingerülten mondta, hogy neki kell az a hajó.
-
Arnold2
őstag
Igen neki szántam,sorry.
Spoiler!!!!
Nem biztos hogy el akarnának menni. Akkor még a Michaeles incidens előtt is megtehették volna. Sztem egyszerűen csak elegük van belőle.
S Ben azárt volt olyan ingerült mert: ''A'': felfedezhették volna a hajóval a másik szigetet (ill ezt nem veszem külön pontnak:hatalmas mákkal elmehettek volna az egész helyről) ''B'':gyűjti a hajókat és már csak egy ilyen hiányzik a gyűjteményből . -
Dylen
senior tag
válasz Arnold2 #2461 üzenetére
SPOILER
De erről a helyről, ahogy Ben mondta, csak azt a bizonyos irányt követve lehet kijutni, amit Michaeléknek mondott. Így a ''túlélők'' nem tudtak volna elmenni, ahogy Desmond se tudott, mert ők ezt nem tudják.
A másik meg az, hogy azzal a hajóval, amit Michael meg Walt elvittek, az nem alkalmas hosszú távra. Azzal az othersek se jutottak volna messzire. Szerintem.
És én azt mondom, hogy a két sziget között átjáró van a víz alatt, Sawyer ezért lepődött meg, és az othersek így tudtak észrevétlenül felmászni a hajóra mikor elvitték, majdnem Sunnal együtt. Szerintem az átjáró a stéghez vezet, így Sayid meg Jin nem láthatták őket, mikor felmásztak. Ez a tippem.
-
Bibby
addikt
Múlt héten nem láttam, hát letöltöttem azt a részt. A port.hu írta hogy a mai a 12. rész, de a 11. amit letöltöttem csak ez után lesz...most ez a 9-es vay a 10-es akkor???
Ελευθερια η θανατος
-
Tippcsi10
tag
Állítólag azt terjesztik,hogy most egy ideig akkor nem lesz Lost!
Mennyi igaz a hírből? -
Arnold2
őstag
Spoiler!!!
Lehet .
Habár szerintem egy egyszerű ladikkal mentek át,de be kell vallanom az átjáros ötleted jobban tetszik.
Reagálva az első részre: azért írtam oda hogy nagy mákkal.Kitudja hajókáznak hajókáznak és egyszer hirtelen egy Amerika (jó, magam is tudom,hogy hülyeség).
Viszont én fenntartom azt a véleményem, hogy az othersek nem akarnak elmenni onnan bár megtehenék. Ahogy Ben is mondta, ő ott született.Bár a TV-ből egy rakat dolgot megtudhat,mert ugye fogják az adásokat, de neki ez az otthona. S szerintem az elrablottakat nem számítva, az összes többinek is az (vagy legalábbis nagyjuknak).
[Szerkesztve] -
CocooN-z
őstag
válasz Arnold2 #2467 üzenetére
Spoiler vagy mi
Desmond több hétig vitorlázott körbe körbe a sziget körül, hogya francba nem vette akkor észre azt a kis szigetet? hm? Meg tényleg miért lepődött meg sawyer hogy ''jéé, föld-víz-föld'', valami nagy gubacn van itt, remélem a köv 16 részben kibogozzák nekünk
[Szerkesztve]BRSZK 10.0 - 2025 !!!
-
LOTR
addikt
mod (ide az elejére):
ez a spoiler kiírás izé azt gondolom, már tök értelmetlen, mivel úgyis a legújabb fejleményeket beszéljük meg, tehát aki ide beolvas, az csak az újabb részek tartalmát és az azt követő találgatás olvassa - ezért nem olvasom a prison break topikot, mert azt egyenlőre csak a tvben nézem
--------------------------------------------
szerintem meg
utólag kitaláltak egy másik szigetet is amit beleírtak a forgatókönyvbe, mivel a sziget nagyon nagy részét bejárták a túlélők, és Desmond is hajókázott eleget
tehát kb anyni lesz, hogy van és kész, nem vették észre
ez a víz/föld alatti átjáró érdekes, mert a mólóról egyáltalán nem látszik a másik sziget, sőt még a közeléből sem, tehát ha van/lenne is átjáró, az kb átszelné az egész szigetet, mert mondjuk a bunkereket köti össze
úgyhogy passz
inkább azt mondom van több hajójuk
othersék ál tábora az eredeti szigeten, az csak ál tábor, vagy van valamilyen jelentősége is?
lehet, hogy van ott is valamilyen járat/bunker?
[Szerkesztve]One Ring to rule them all
-
Dylen
senior tag
Kinek spoiler, kinek nem.
Nekem van egy olyan elméletem, hogy...
Az eredeti szigetről azért nem látszódott a másik sziget, (és Ben-ék szigertéről sem látszódott az eredeti sziget) mert az eredeti szigetet egy mágneses pajzs veszi/vette körül, vagy valami ilyesmi. Csak akkor lehet ide bejutni, mikor nem nyomják meg a gombokat, és ez a pajzs megszűnik. Pl így dobták a sziget közepére a kaját, mikor lezárult Lock lábára az az ajtó. Azért zuhant le a gép is, mert Desmono nem nyomta meg a gombokat idejében.
Így érthető lenne, hogy miért mondta Ben Michaelnek, hogy ide úgyse fog tudni visszajönni.
Most, mikor már a bunker felrobbant, nincs gombnyomkodás, ezért láthatta Sawyer az ő szigetüket, mikor Ben megmutatta neki.
Azért gondolom, hogy egy átjáró lehet a két sziget között, mert esetleg még az othersek se tudtak csak úgy átladikozni egyik helyről a másikra a pajzs miatt. És...amit a legújabb trailerben láttam..az is azt látszik igazolni, hogy átjáró van. (Bár lehet, hogy valami mást láttam, de hátha mégse )
Az áltábor szerintem áltábor, Razinsky térképén is ki volt satírozva.bagoly vagyok! ...de azért királylány is!! ;-)
-
Jégkokó
veterán
Sztem az csak egy ál tábor volt, mert amikor odament a sayid akkor a vas ajtó mögött csak beton falat talált.Másrészt kell hogy legyen valami víz alatti átjáró, mert amikor a második évad végén elvitték magukkal Jackékat akkor ha hajóra teszik őket az tuti feltünt volna nekik.Meg mondta a nő , hogy az egy vízalatti bunker tehát az átjárós dolog nem elképzelhetetlen dolog
A főnök tekintete mindig nyílt és őszinte. Vagyis egyik szeméből a nyilt gonoszság a másikból az őszinte rosszindulat sugárzik.
-
Meg hát Sayidék szépen körbehajózták az eredeti szigetet vagy legalább is az egyik oldalát és végül ráleltek a mólóra.
Akkor a mólónak az eredeti szigeten kell lennie.
Spoiler:
Van több sziget is, de lehet, hogy Ben hazudott, amikor megmutatta az egyiket, és azt mondta az a túlélők szigete, és ez a kis földkupac meg a másoké. Közben mindenki egy szigeten vacakol.
Szerintem csak az a rozsdás ladikjuk volt a másoknak. Az új vitorlás meg csak azért kellett, mert Ben nem akarta, hogy a túlélők szépen áthajókázanak hozzájuk. Kész para a fickó.
Lehetséges az alagutak létezése. Hisz annyi minden van a szigeteken, hogy a földalatti bunkerrendszer után a járatok már csak apróságok.
A fekete füst tényleg egy ütős védelmi rendszer. Jó nagy. És elég ''okos'', hogy képes felvenni a túlélőknek fontos dolgok képét. Jól megvezette Ekot.
Hát, ha Eko meggyón, ahogy a füst elvárta volna, talán nem veri agyon. Hisz nagyon fontos eleme a sorozatnak a bűn és bűnhődés motívum. Eko, a ''pap'' alaposan hazavágta a többieket is, mert innentől kezdve a füst mindenkit szadizni fog, és ha szintén rosszul válaszolnak, megöli őket is.A tudás az egyetlen érték, ami a használat során nem fogy el, hanem még gyarapszik is.
-
lajo
senior tag
Az érdekes lesz hogy hogy adnak minden kérdésre választ kb 10 részben. Mert remélem h adnak.
SPOILER
Jack miért nem tudta mindkettőjüknek mondani hogy takarodjanak? Ha jól sejtem le akar lépni sunyiba a szigetről. Bár amennyire segítőkész.... nem hinném h mindenkit otthagyna.
Hát igen...ez a lost. -
t1
addikt
Season 3 mikor lesz magyarul?
-
CocooN-z
őstag
-
Achill3uS
nagyúr
végre ugy látom kezd kicsit feléledni a Lost is, ez a s03/4-5-6-os rész egy kis lendületet adott neki, ami elveszni látszott, viszont ha igaz hogy 2007 februárig nem lesz lost, akkor kibaftak velünk rendesen mind1 remélem nem igy lesz, mert még mindig az egyik legjobb sorozat ami létezik
[Szerkesztve]"De tényleg, minek tuningolni? Újabban el sem olvasom a rekorddöntögető hírességek eredményeiről szóló beszámolókat. Teljesen fölösleges tuningolni. Főleg Intel processzort." Taranti (fanatikus tag)
-
Fercsa
senior tag
ja ez igy van sajna.. es nem csak a Lostot vagtak felbe
[WEB]:[www.fercsa.com] - [FTP]:[fercsa.myftp.org:21] - [TV]:[sorozatguru.info] - [CM]:[cablemodemhack.tk] - [BiT]:[server-seed.com]
-
Csapi007
veterán
Hello
Mikor folytatják?
Nemá, február 7???
[Szerkesztve]"Csak úgy mondom"
-
NwL
tag
Képes valaki ezt szinkronosan, megvagdosva nézni? Szegény...
(Szégyen a magyar szinkronszakmára nézve ez a gyalázatosan rossz förmedvény. ( Úristen Lock magyarhangja mennyire nem illik hozzá!!! ))
Egyébként szerintem sokkal ütősebb mint a második szezon. Eddig nem voltak időhúzó részek. A második évadban ezeket nagyon untam.
Ez a 'fébevágjuk a szezont' dolog már kezd nagyon nemtetszeni...
Az összes sorozatnál amit nézek ez történik... -
ArGab
őstag
Ha kiszámolod, hogy van 52 hét egy évben, és van 24 héten új rész. A nyári uborkaszezon eleve kimarad, ez olyan 15 hét. Tehát olyan 37 hétre kell széthúzni a sorozat évadot szeptember és május között, tehát egy évad vetítése közben lesz olyan 13 hét szünet összesen. Eddig ezt úgy csinálták, hogy össze-vissza. Egyik héten volt, következőn nem, két hétig megint, két hét szünet, stb. Szerintem ez az új rendszer még valamivel jobb is, mert tudom fixen minden héten vetítenek, és tudom, hogy legközelebb februárban kell keresgélnem.
-
Motion_Blur
félisten
Elérhető a S03E07 Ez valami kamu lehet?
Stavelot 2, easily full throttle into another twenty second top gear flatout section
-
Jégkokó
veterán
válasz Motion_Blur #2497 üzenetére
Hol láttad ezt ki irva?Mert tudomásom szerint a következő rész majd csak jövő februárjában lesz.
-
Andie
őstag
De mér a hatodik résznél vágják félbe? Mire épp kezdődne valami? Tököm kivan!
Egyébként meg nyomják le a 24 részt, egymás után, aztán annyi. Én tudok utánna várni félévet. Sokkal könnyebben, mint 2x negyedévet. LEgalább egyben van az agyamban az évad és kész. Igyis, mire feleszméltem, már hozzáférhetö volt az elsö 6 rész. letöltöttem mindet, megnéztem 1 este alatt. sokkal jobban élveztem, mintha 1-1 hetet kellett volna várni a köv. részre.
Szerintem.Samsung Galaxy A50 - Samsung UE46D6100 - BNet Tag: Andie#2999
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S22 5G 128GB Független
- Hibátlan - GIGABYTE Aorus GeForce GTX 1080 Ti Waterforce Xtreme Edition 11GB GDDR5X 352bit VGA
- Goldshell Mini DOGE pro bányagép 205MH/s 220W Dogecoin LTC (LTC Doge Bells termelésre is jó) miner
- Hibátlan - BITFENIX Formula BF750G 750W 80 Plus GOLD ATX tápegység
- Bontatlan Lenovo ideapad 3 "Kis Gamer" Laptop -25% 15,6" RYZEN 7 5700U 16/512GB FHD Radeon 2GB!!!
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest