Új hozzászólás Aktív témák

  • _calogero

    tag

    válasz Tillu #1123 üzenetére

    Kb uilyen véleménnyel vagyok én is a cuccról! Csak telnek a napok, és minden nap valamilyen új lemezzel tesztelem! :DD

    Tegnap végre igazi 5.1-es terjedelmében sikerült megnéznem a Staind Unplugged koncertet! Kristálytisztán, tökéletesen kikevert surround anyag maga a koncert, minek reprodukálására kiváló társ az S750-es! Mind a gitár, mind az ének hangok lemásztak a TVm elé :Y , a mélyek pedig a kanapéval 1ütt a gyomromat is rengették! :R Ma reggel megint meg kellett, hogy nézzem annyira magával ragadott! :C (Mindössze 50 perc körüli a koncert!)

    Jó volt olvasni a pozitív kritikát, de megfogadtam, hogy mivel minden hangszóróteszt jelentős adag szubjektív véleményt is tartalmaz, ami nem feltétlenül egyezik a sajátoméval, nem olvasok több review-t a szettről! Egyszerüen csak élvezem, hogy olyan minőségű/minőségi hangzást kaptam amire számítottam!
    Jót mosolyogtam tegnap délután (pár külföldi review-t olvasva), hogy a hármas, négyes értékelést (a tízből) kiadó emberkék, ebben a kategóriában egyedüli (!) alternatívaként a Logitech valamelyik (akár alacsonyabb kategóriájú) hangszóróját ajánlották! Valaki egy 4.1-es Logit hozott ki győztesnek az s750-essel szemben! :O

    Na, szana-széjjel OFF-oltam már ezt a topicot! De legalább van mit olvasni! :C
    Balra el.... :DDD

Új hozzászólás Aktív témák