Új hozzászólás Aktív témák

  • trassher

    addikt

    válasz Tsebacsi #26094 üzenetére

    Szigorítani kéne a szabályokon, nem kellene minden gyök2-es embernek jogosítvány. Most ha teszem azt megyek a külsőben óra szerint 140-el, belenézek a visszapillantóba és látom hogy mögöttem a belsőben jön zack 190-el akkor értelemszerűen nem megyek ki elé. Ő elmegy, megint kinézek, ha szabad a pálya megelőzöm akit akarok. Nincs baj, mindenki örül, nem öltük meg egymást. Igen veszélyes a közlekedés de az oda nem való közlekedők teszik azzá.

    stickermajom: Pont az ilyenekről beszélek. Anno városban jöttek belém oldalról. Nyugodtan mentem a felsőbbrendű úton, xy meg ki akart hajtani. Láttam hogy csorog hogy kilásson aztán nem állt meg. Gyorsítottam hogy hátha elkerüljük egymást de nem jött össze. Szembe jött az ikarus, a másodperc tört része alatt mérlegeltem hogy inkább oldalról jöjjön belém mint csattanjak frontálisan a busszal. Utána nem gond volt, egyből elismerte hogy ő a vétkes, bár kerékanya kulccsal szálltam ki ízes káromkodás kíséretében.

    bitpork: Ha nem érzek biztonságosnak egy helyzetet akkor értelemszerűen nem fogok belemenni. Sokan már itt elvéreznek mert nem tudják felmérni hogy mi történhet. Szerintem még mindig túl könnyen lehet jogosítványt szerezni. A kresz vizsga csak egy dolog, variálhatják ahogy akarják. Nem a kresz ismeretétől fog tudni valaki közlekedni vagy nem.

    [ Szerkesztve ]

    Redmi Note 7

Új hozzászólás Aktív témák