Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
nagyúr
válasz BigBlackDog #243949 üzenetére
azért tekered bele rendesen a kilométert
-
Flashback
addikt
Hyundai Tucsonon megakadt a szemem. Ebböl van jelenleg is pár darab a helyi márkakereskedönél (sajnos nem plugin Hybrid), värni sem kellene. Jó a méret, jó a fogyasztás, de az a közép konzol valami borzasztó...
Valaki már vezetett ilyet?
[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
nagyúr
Az újítások egész jók, komolyan mondom. Oké ez a szoftveres mizéria engem kikészítene
Most a TPMS miatt amúgy is szívok kicsit, hol működik, hol nem (meseszerű), a télire váltásnál remélem kiderül melyik a ludas, elszórakozunk majd vele egy délelőttöt az fix.Minél Több Embert Ismerek, Annál Jobban Szeretem A Cicáimat!
-
Zsombe
senior tag
58 ezernél már gyertyát kell cserélni? Vagy ez szokásos, csak nekem tűnik túl korainak?
''Élni annyit jelent, mint nevetni a halálon és belehalni a röhögésbe.'' - Boris Vian
-
radi8tor
MODERÁTOR
válasz stickermajom #243950 üzenetére
Nem egy nagy tétel. (30k) Ha már filózol rajta, akkor cseréltesd ki.
Nagyon jól fog mutatni HAHU-s hirdetés szövegében.⭐ Stella
-
Qru
MODERÁTOR
válasz stickermajom #243950 üzenetére
Sajat auto, csereltesd. Ha marad azert, ha nem akkor meg legalabb nem szart veszek meg toled.
#nincsbennetarcsi
-
brumi1024
veterán
A bugoktol, visszahivasoktol eltekintve tenyleg korrekt ujdonsagokat kapott. Ezt a frissitest csak markaszerviz tudja elvegezni? Nincs OTA?
iX is kapott a minap frissitest. Lett 2 uj mod az Efficient, Personal, Sport melle: Expressive es Relax. A hangon kivul nem tudom mi valtozik koztuk. Meg aprosagok, pl terkepen kikerult allando ikonra a tolto.
-
kisza25
félisten
Valahol tök jó, hogy ennyi mindent lehet szoftveresen csinálni, valahol meg nagyon nem jó, hogy szoftvereken múlik ennyi minden
Eladó Seat Leon FR multi kormány, szép állapotú (2013 utáni leonokba benzin/diesel jó)
-
barnam_
nagyúr
Azért az megnyugtató, hogy a gyártás alatt lévő autóban is bőven van szoftveres hiba.
Így nézve nem is gáz a Merci fejlesztés alatt álló rendszere -
félisten
Ma reggel a dugóban állva visszagurult a Suzuki előttem.
Az sem zavarta meg, hogy kb 3mp-ig nyomtam a dudát.
Kiszállok, megyek a suzukishoz.
"Sikerült visszacsúszni."
Néz rám az öreg... "Nekem?".Nem vette észre, hogy gurul alatta az autó és nem esett le neki, hogy a duda neki szól.
Az ilyenektől el kellene venni a jogsit.Szerintem csak a rendszámtábla kapott, de azért ez jól esett reggel.
[ Szerkesztve ]
"The rewards of tolerance are treachery and betrayal."
-
nagyúr
válasz D1Rect #243968 üzenetére
Ma reggel 2 balesetet is láttam Plusz majdnem egy harmadikat. Lakatos Toretto a vw jettával úgy gondolta kiszlalomozza a sort a 6-os úton, a 2 sávos úton a jobb szélsőből nagygázzal bevágott elém a belsőbe, de elöttem meg már lassult a sor és realizálta hogy a sebessége túl nagy, ezért felkenődés helyett inkább átszambázott a szembejövő sávba. Oltári nagy szerencse, hogy nem jött ott senki, mert ha azt telibeveri, akkor én is elkapom az tuti.
-
macilaci78
nagyúr
A koppanást sem vette észre?
Pár hete a XXII. kerület Városház tér környékén várakoztam a kocsiban. Egy autónyi helyet kihagytam, de a mögém beálló Lexus 600h ettől függetlenül kétszer is koppanásig feszítette a húrt. 3 autóval előrébb volt szabad hely egy kapubejáró mellett.radi8tor: a racsnis szerszám biztos örül, hogy bizonyíthat.
[ Szerkesztve ]
Ha minden kötél szakad, nem kell félni az akasztástól!
-
félisten
-
CactuS
Arcképgyáros
Olyan már nekem is volt, hogy állok a dugóban és mögöttem nekem gurult, de benne volt a lökhárítója a kerékpár tartóban - P2, holland tartó -. Kiszállok, magyarázok, hogy le kéne szállni az autómról. Néz rám bambán, hogy mi van? Mondom belém gurultál és le kéne szállni az autómról.... Aztán még ő magyarázott, hogy hát igazából nem is történt semmi... Volt gyerekszobám, de szívesen mondtam volna neki, hogy én is mindjárt rád mászok, aztán igazából nem is történik semmi. Nem az a baj, hogy hibázik, hanem, hogy ő dönti el, hogy más tulajdonában okozott kár igazából semmi.
Reggel befelé volt valami nagyobb balhé, a Auchan melletti M0 felhajtónál az egyik utat lezárták teljes szélességben, halom mentő, tűzoltóval. Jó volt, mert így az egész forgalom a ipari telepen keresztül ment, ahol reggelente elég sok kamion szambázik fel-alá.
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
Flashback
addikt
válasz szőröscica #243969 üzenetére
Toyotának még vannak fizikai kapcsolói, ahhoz tudom mérni. Jelenleg 4 típust nézek, ebböl három Toyo. De tetszik ez a Tucson
De amúgy a tesztekben az egekig magasztalják a fedélzeti rendszert meg a kocsit is...[ Szerkesztve ]
profi gőzállomás eladó - Bocs nincs hosszú ö, ü és néha az á is ä :)
-
brumi1024
veterán
Tesla arat emelt a Superchargerein, 0.8 eur kornyekere lottek be a kWh-t. Azert 20-as fogyasztassal ez mar nem igazan olcsobb.
[ Szerkesztve ]
-
barnam_
nagyúr
válasz szőröscica #243969 üzenetére
Sajnos valamiért divat mostanában ez a kapacitív érintő gomb. Csak tudnám miért mondják erre az autógyártók, hogy innováció...
-
CactuS
Arcképgyáros
Nálunk az utóbbi pár évben egy Zoé volt talán a legrosszabb, átvétel után még 1x sem töltötték, a 2. nap délutánján kifordult a hölgy vele és balról elkaszálta egy busz. Azt nem vette észre...
Have you ever noticed that anybody driving slower than you is an idiot, and anyone going faster than you is a maniac? George Carlin
-
BigBlackDog
veterán
válasz brumi1024 #243961 üzenetére
Elvileg van OTA, de nálam eddig a szervizes frissítés, vagy gyári visszaállítást követően működött csak, akkor is legfeljebb 1-2 hétig jöttek a frissítések pár naponta. Onnantól kezdve semmi nem érkezett OTAn a következő szervizig/gyári visszaállításig. Gondolom, ez is egy bug lehet.
-
CactuS
Arcképgyáros
Volt egyszer még egy ex-kolléga aki GPS ment szereltetni a 0 km-es áruszállítóba, de a nyomkövetősök telephelye előtt benézte a villamost a jobbra forduláskor. Aztán kaptuk a hívást a nyomkövetőstől, hogy megérkezett az új kolléga, majdnem be is ért a telephelyre, de egy villamos áll ki az oldalából. Végül, miután kibontották a villamosból beszerelték a GPSt - feladat teljesítve -, majd mehetett is javításra.
-
zeus_2k14
senior tag
Sziasztok
Szürke rendszámmal kapcsolatban tud valaki valami friss infót? November elején szeretnék bérelni egy kerékpár szállítót, amely vonóhorogra tehető. Ehhez szeretnék szürke rendszámot csináltatni, mivel nem szeretném állandóan leszedni a kocsiról, keret nélküli, szerintem ragasztva van ( VW Jetta 2007 ) , én még nem szedtem le, nem is nagyon akarom.
Ez miatt akarok szürke rendszámot. Mi a menete ennek az egésznek? Az okmányirodába elég a forgalmi + a pénzt kifizetni, vagy kell valami vizsga hozzá?Köszönöm
-
-
V.Stryker
nagyúr
Sziasztok,
Honnan érdemes mostanság gumiabroncsot rendelni? van ajánlott webshop?
Előzőleg a garázsmester-től rendeltem, de érdekelne, hogy van-e normális alternatíva.-
-
simonjoe
őstag
válasz zeus_2k14 #243990 üzenetére
Bár nem most volt, de elmentem a vizsgabázisra, ott lefényképezték, megnézték, h használható-e a szállító. Majd adtak egy jegyzőkönyvet, h jogosult vagyok a használatára. A kormányablaknál kitöltöttem egy kérelmet a rendszám legyártására. Ott adtak csekket, ki kellett fizetnem. (talán 5eHUF) Az összegben már nem vagyok biztos, de szerintem ötezer volt. Majd amikor megérkezett, kiértesítettek, átvettem, és a forgalmiba kézzel beírták, "kerékpárszállító eszközre szerelhető rendszámtáblával ellátva".
Mindenképpen kényelmesebb mint átszerelgetni. Szerintem.
Ja, még annyi macera van vele, h mész műszakira, vinned kell a rendszámot bemutatni.[ Szerkesztve ]
Joe
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest