Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Autós topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
kelna91
senior tag
Most küldte haver. Lenyűgöző!
Az a sejtésem, hogy ezt sajnos komolyan gondolta, pedig poénnak fantasztikus lenne. Nagyra értékelem, mikor valaki sok pénzt és energiát öl valamibe, csak hogy rosszabb legyen. Például ennek érdemes megnézni a szárnyprofilját. Ezek az áramlásrontó lapok bizony hátul felfelé ívelnek! Fantasztikus lehet a tapadás azokon a hátsó
hajtottkerekeken ilyen leszorítóerővel! -
kelna91
senior tag
Kaptam egy levelet a rendőrségtől, miszerint nem kijelölt parkolóhelyen parkolt egyszer az autóm, és most tanúskodjak az ügyben. Ilyenkor mit kell/lehet csinálni? Leírom, hogy nem én voltam, hanem hozzátartozó, akire nem vagyok köteles vallomást tenni, és akkor lezárják a nyomozást, mert nincs meg az elkövető?
-
Emu
őstag
-
Qru
MODERÁTOR
Sztem az ottani vamhatosag is ez alapjan szamol.
A vámkezelés után, irany az NKH, ahol bevizsgálják a kocsit, majd a vámhivatal, ahol kiszabják a regisztrációs adót és legvégül az okmányiroda, ahol kiadják a forgalmit meg a rendszamot. Meg kell egy származás ellenőrzés is.
[ Szerkesztve ]
#nincsbennetarcsi
-
kelna91
senior tag
Most látom, hogy az éves autópályamatrica naptári évre szól, nem 365 napra. Csak én érzem úgy, hogy ennek semmi értelme? Ezek szerint most még érdemes venni, de utána csak havit éri meg.
-
Doki16
addikt
-
tboldi
nagyúr
Csak ismételni tudom magamat: egy kérdést megér.
A legnagyobb bajom, hogy 31-éig nincs már sok hátra, addig meg kéne oldani a problémát. További nehezítés, hogy ugyan ráérnék ezzel foglalkozni, de amilyen állapotban van jelenleg a lábam, nem tudok szinte semmit megcsinálni, elintézni egyedül. Még beszállni sem tudok az autóba előre (vezetni meg pláne nem), a hátsó ülésen kell utaznom keresztben.
[ Szerkesztve ]
-
tboldi
nagyúr
válasz molnarpeter #123421 üzenetére
Így van.
És mivel én már egy sokadik tulaj vagyok, nincs semmi bizonyítékom, csak az, ami a lekérdezésben látszik.
[ Szerkesztve ]
-
SzlobiG
félisten
Ma reggel se kell sietni M6-on... 80-as tempó full havas az egész pálya, hogy miért nem sózták le az éjjel, nem értem.
-
Magnum_
nagyúr
Tudjatok, mi a kemeny? Az, hogy ma praktikerbe es aldiba limoval megyek. Pedig megfogadtam, hogy a koldusra kevesbe fogok vigyazni. De nem megy
[ Szerkesztve ]
I humbly and respectfully decline™
-
xcds
őstag
válasz molnarpeter #123421 üzenetére
Ok, de az okmányirodában az ügyintéző ezzel nem tud mit kezdeni. Neki kell adatlap, ami alapján módosít. Olyat meg NKH szokott adni. Én a környezetvédelmi besorolás miatt jártam így, mert elirták a műszakin. Na de majd kiderül...
[ Szerkesztve ]
-
grizlisandor
veterán
Tegnap kaptam az ügyfélkapumra egy értesítést, ORFK-tól, gondolom a január elei autós megcsúszásom miatt, de az, hogy milyen ügyben azt luxus leírni. Két hét múlva péntekre beidéztek a közúti közlekedés rendjének megzavarásai miatt. Kárt senkinek nem okoztam, így gondolom én, kell nyomnom két szignót és megkapom a 20k csekkemet és heló?
Autó alakul, van már színazonos első lökhárítóm és ajtóm.
-
stickermajom
addikt
Reggel -13-ban azért nem élvezte az indulást a K: "Ellenőriztesse az ESC-t."
-
Magnum_
nagyúr
válasz stickermajom #123437 üzenetére
En amig lapatoltam agarazs elott, benyomtam a hosugsrzot. Kb 6fok volt bent, de kicsit rasegitettem
-
MunezXBK
nagyúr
válasz grizlisandor #123436 üzenetére
Ez hivatalos értesítési formátum
-
Serpiko
addikt
válasz grizlisandor #123436 üzenetére
Szerintem egy figyelmeztetéssel megúszod.
A titok akkor marad titok, ha arról három ember tud és ebből kettő halott. Névtelen kínai bölcs
-
Magnum_
nagyúr
válasz grizlisandor #123443 üzenetére
Igen. Hivatalos. A KAÜ azonosit. Igy hiteles.
E-kozigazgatas, you know. Meg a hanyatlo nyugaton is sokkal regebb ota mukodik ez. Pl Munezeknal otthon, ott Nemeto-ban is. Jobb lenne postan sorban allni es ertesites alapjan kivaltani?
De miert kerdezed? Hogy nem jelensz meg? Majd elovezetnek[link] E46
[ Szerkesztve ]
-
simonjoe
őstag
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs