Új hozzászólás Aktív témák

  • zsolti_20

    senior tag

    válasz Janou #42098 üzenetére

    Ezt azért nem tartom problémának mert amikor a blockchain drivert használtam afterburnerrel, akkor 29-en is mentek a kártyák gond nélkül. Fogyasztásmérő 1100-1200w közötti értéket mutatott. Fix volt a hashrate egyszer sem esett le

    A probléma az volt ezzel hogy hiába állítottam feszültséget a kártyáknak GPU-Z szerint nem azt az értéket kapták amit kellett volna, hanem a gép magának állította, hiába változtattam meg afterburnerben vagy overdrive-ban.

    Ezért felraktam a decemberi adrenalin drivert. Ekkor az afterburner nem látta a kártyákat, illetve a hashrate is 24mh/s volt. Miután letöröltem a hashrate vissza állt 28-ra, de pár percenként bezuhan, utána megint vissza.

    Az új driverrel már a feszültséget is tudom állítani a kártyáknak szépen, GPU-Z is ezt mutatja, és a fogyasztás 890W. 900 fölé nem is megy.

    Tehát ha előtte elment 3 napig 1100-1200W-on szerintem nem probléma neki most a 900 sem.
    Itt szerintem valami más lehet gond, leginkább ahhoz hasonló mintha elérne a kártya a hőfokot, és ekkor visszavesz az órajelből hogy csökkentse a hőmérsékletet. De jelen esetben a hőfok csupán 55 fok, így most ez nem lehet probléma.

    Holnap meg próbálom 1-2 kártyával kevesebbel, aztán leadok egy rendelést. Lehetséges hogy ez lesz a probléma.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák