Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz tordaitibi #98661 üzenetére

    Amúgy szerintem is ugyanaz a fastboot meg a fast startup, csak másként nevezik más gyártók, de mindegy, pont ezek miatt kell nekem kikapcsolni:

    Leállítás, akkor nem leáll, hanm egy félhibernációs állapotba megy át ahol a driverek egy része betöltve marad meg a user folyamok egy része is.

    Hibernálás meg főleg nem kell, semmi nem kell, le kell normálisan állítani a notebookot és ezt a fastboot/fast startup megakadályozz, márpedig a lánygyerkőc tuti ki fogja húzni ezután is a töltőkábelt, hiába is mondom el neki ezerszer, hogy ne tegye!!!

    Mindegy, lényegében se Wines pendrive-om nem volt se más, csak a qrvakibasz*tt nagy büszkeségem, hogy nem ismerem a Wint! :W Agyam eldobom, hogy lehet ekkora baromságot leírni? Szóval fél nap bacakodás helyett egy apró Linuxos program megjavította a döglött Win10-et. Tudtam, hogy ha leírom, lesz okoskodás(köszönjük cigam kartárs),de hová írtam volna? A Windowsos topikban még nagyobb lehülyézést kaptam volna. :D Igaz oda soha nem is írtam még...(mindjárt kapom erre is, hogy húdebüszkevagyok, hogy nem írtam még oda...)

    Ettől függetlenül még inkább aszondom, hogy a Win rettentőnyamvadtszar valami)

    mennyé' be az ólajtón és ne gyere ki

Új hozzászólás Aktív témák