Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
myckey
veterán
Tessék végigmenni a gyakorlón, elég sok dolgot ki lehet hozni belőle, ha nem felületesen áll hozzá az ember. Koránt sem ész nélkül nyomkodós game. Oda lesz az élmény java. PvP ben pláne kell taktikázni, kihasználni a rombolható környezetet, mozgásokat stb...
Erős, látványos és hasznos kombók akadnak benne.
Én a classic Budokai T. kiosztással játszom, rásegítések nélkül. Dedikált gomb a le és felszállásnak/lebegésnek/érkezésnek etc...De persze úgy is lehet, hogy csak egy gombot ütlegelek végig a storyn, aztán 10 óra után elrakom a fiókba a gamet, mert annyi a történet.
Akadnak hibák is, remélem jön majd javítás...meg KELLene crossplatform is....Bőven nem az a testreszabás amit ígértek a VJUMP alkalmával, ki lett herélve. Több történet, karakter és Ikonikus helyszín, castatér is elférne.
Jön majd DLC ami további karaktereket ad a DB SUPER HERO és a Daima -ból.
De ez még kevés, plusz péz....
Ráadásul a legjobb, anime zenék....kimaradtak, vagyis 30 eur ellenében vásárolható.2 csomagban, összesen.[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Egyébként brutál jó FANSERVICE aki értékeli, az kapja...( ha jártas is a világban )
Példa az enciklopédia...minden karakternek külön van öltözéke, mozdulata és klasszikus monológja ! Mellé pedig sztoriznak róla a legkedveltebb női karakterek...éstbbi.Sztori módért felesleges megvenni, ott a KAKAROT ! De aki többre vágyik, és hajlandó is beletanulni, az sztm az eddigi legjobb DB gamet kapja. ( amire ráfér még a plusz törődés, tartalom, kozmetikázás )
Redditen, Steamen etc...eléggé elkapták a játékot, meg is lelődtem, mekkora az érdeklődés.
[ Szerkesztve ]
"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "
-
myckey
veterán
Nem mellesleg, köszöjük a tesztet ! Már vártam, hogy mikor lesz itt, mert eléggé odatették és nem kicsi az érdeklődés. ( még ha specifikus game is, ami sokaknak nem jön be )
-
Yodafon
senior tag
en nem vagom mi van ezen ekkora hype..
Nekem ez csak egy DB skinbe bujtatott barmilyen random verekedos jateknak tunik.I'm gangsta!
-
senior tag
Engem egyelőre 2 dolog tart vissza a vásárlástól: a játék ára (plusz a 400-as euro, hurrá), és a sztori mód nehézsége normál szinten, pl. Ozaru Vegeta és társai.
A tesztet már vártam nagyon, köszi Grath!
-
myckey
veterán
Jó sok helyen le lett írva...17 év eltelt, mióta az utolsó Budokai Tenkaichi játékot kiadták, a hármas számozásút. PS 2 -re és Wii-re. Ez annak az örököse, kb.
De itt még több karakterrel, pedig az akkoriban csúcstartó volt ! ( asszem ) . Ráadásul nem szimpla másolatok, hanem egyediek !
3D Arena Fighter game, nem mint a társak, nem csak oldalnézetes ! Rombolható a környezet, nem is akárhogy változik, dinamikusan etc...Remek megjelenés társul a programhoz.(csak a jelen generációra jelenik meg).
Ráadásul jó adag Fanservice is akad benne, amit lényegesen azok értékelnek, kik ISMERIK a Dragon Ball és Toriyama Mester univerzumát, munkásságát. ( az egészen apró dolgoktól kezdve, a szembeötlőig ) SOKAN vannak, nagy a rajongói bázis !Érthető, ha akad visszhangja a programnak, ráadásul még addiktív is sztm, mert meg lehet tanulni...nem egy Pro STREET FIGHTER az alap, elsajátítható, és szabadabb is az élmény !
Több helyen írtam már, hogy bőven van mit foltozni ( pályák, karakterek, karakter testreszabás, cross platform, bugok, pvp és pve egyensúly etc.. ) DE majd idővel alakul.
A vásárolható zenei csomag idegesít a legjobban[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Az ár az valid...sajnos 55 eur az alap kiadás. Ft is vészes... Kiegészítőket később is ráér az ember vásárolni sztm.
DE a sztorival ne foglalkozzál ! Nem az a veleje a programnak. Szerintem nem az ami itt számít, és vezérlőben lehet rásegítést is alkalmazni, meg állítani a fokozaton.
Aki pedig nem is játszott a Budokai szériával, választhat más kiosztást is a vezérlőn.
( szóval felesleges a -classic- )MÁS
Aki esetleg el akar mélyedni a játékban, nem csak ide-oda akar repkedni a karral ,meg püfölni egy gombot...
Akad pár értékes dolog a Combot illetően, mozgásokkal kapcsolatban, pálya szerkezetét/jellegét tekintve.
The Complete Beginner's Guide For Sparking Zero
DRAGON BALL: Sparking! ZERO: Combos and Features
Advanced Combat TipsÉn a gyakorlót nagyon ajánlom, sztm az a minimum egy verekedős játéknál. Ami lényeges, hogy ebben a játékban meg lehet szakítani a támadásokat !
Bizonyos védekezési mechanikákkal, de sokat számítanak a kivitelezésnél a skill pontok a harc közben, és persze a karakter is befolyásoló tényező, nem egy kaptafa.
Támadásnál és védekezésnél is érdemes begyakorolni egy-egy combot, aztn mehet orrvérzésig.
PvP helyett, jó lehet, ha összeszed az ember egy társaságot...nem rage quit master race huszárokkal idegeli magát.[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Igazából, ha a DB története érdekel...single,
sztm jobb választás a DRAGON BALL Z: KAKAROT .
DRAGON BALL Z: KAKAROT - Legendary Edition ez most akciós eléggé, és sok új történetet tartalmaz, több óra plusz játékidő !Ez nem pvp, nem online Karakterfejlesztős, rpg beütéses, ilyen-olyan fő és mellékküldetéses, térképen barangolós, repkedős. De igazi DB élmény, és szépen végigkalauzol a szálon, nem rövid ! ( végigvittem, évekkel ezelőtt )
Mai napig elindítom, mert jó a hangulata, ott van az összes ikonikus zene, a látvány sem kopott, szépek a karakterek és hiteles a világ amit bejárhatsz.A DB Sparking Zero, direktebb verekedős program, ebben EGYELŐRE a sztori nem túl sok, és még néha az átvezetőket is kispórolták ( mozgóképes, kártyás egy-egy jelenet...10-15 óra játékidő, persze nem a legnehezebb fokozaton, HA csak sztorira figyel az ember, de lehet kevesebb is ).
Szép a menü, nagyon tetszik a "térkép"...ahogy haladunk előre a történetben, több karakterrel be lehet csatlakozni fontos epizódokba a DBZ kapcsán. De foghíjas és lehetne hova bővíteni. Sztm fogják is tartalommal.Semmiképp nem választanám a Sparkingot, ha családban, egyedül lenne a játék. Tökéletesen el lehet játszani a Kakarottal, és bőséges a tartalom. Több tucat játékóra, ha cask a FŐ eseményekre figyeltek is a bolygón.
Sparking jó lehet egyedül is, mert élvezetes a harcrendszer, modern a köntös, autentikus...de a Kakarot könnyebb is pl. azért a kettőben nem egy a kihívás. Ami érthető is. KaKarotba nem kell beletanulni, Sparkiingba bele kell.
[ Szerkesztve ]
-
senior tag
Köszi, Kakarotot már végigtoltam, de ott nem tetszik a térképen elhelyezett, millió, sosem elfogyó ellenfél, így egy idő után nagyon repetitív és unalmas lett. Meg abban nem is tudjuk egymást püfölni a gyerekekkel, ha jól emlékszem.
A Sparking jobban bejön így tesztek és videók alapján. A kihagyott zenék azért elég csúnya dolog, főleg hogy nem olcsó a program.
Sparkingban az átváltozások adnak valami stat boost-ot, érezhetően erősebbek lesznek utána a karakterek?
Ja és még 1 kérdés: ha nem nézzük az én preferenciámat, akkor melyik részét ajánlod a Sparkingnak leginkább?
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Kakarothoz jött sok kiegészítő...az igaz, hogy a megjelenő ellenfelek idegesítőek lehetnek.
Ismerős. Repetitív is, hát nem ők találták fel azt a viaszt....De sztori tartalom, hitelesség, kivitelezése sztm legjobb. Pláne a 6 kiegészítővel ! Ezekre érdemes rárepülni.A Sparkingban jobb a mechanika, a harc, ez nagyobb élmény. Mert ez viszi el a játékot !
Ráadásul atom jól fest, sok- sok szituáció... már ledobtam a hajam akkor, mikor megláttam hogy a vízzel az interakció hogy fest de ez igaz az ellenkezőjére is. Az ég is brutál, meg az effektek, robbanások, animálás, karakterek fizimiskája etc...
Az UE 5 megyeget szépen. A KÖRnyezet amortizálása is megér egy misét vagy ahogy megy szét az öltözék etc...remek a hangulata a körítésnek.Rengeteg egyedi karakter ! Tök jó az enciklopédiában mazsolázni...de persze ezt az értékeli, aki ismeri. Mást lehet nem izgat az öltözék, a felszerelés, a klasszikus monológ vagy testtartás, sem a csajok beszélgetése a karakter kapcsán. De hatalmas Fanservice és van benne munka, hiteles ! De a menuben is megy az interakció közöttük...ez is plusz hozzáad, pl.
Itt tudtok párosban játszani, de nem kötelező a PvP-re ráfeküdni. Érdemes kitanulni, hogy jobb legyen a játékélmény. Fent már részleteztem.
A zenékért kár, mocskos kiadó De PC-n talán a modderek...
Pedig mennyire szeretem őket.Jah persze, ha lépsz szintet...az pozitívum. Lehet fuzionálni is ! Aztán egyes támadásokhoz, combokhoz, mozdulatsorokhoz is kell a skill points...HP bar alatti sáv, ami töltődik. Van amit cask így tudsz előhívni. Ultik meg egyebek, összetettebb dolgok.
Kell a gyakorló, jó dolog az is.A történetet is lehet befolyásolni, érdekes, más fordulatot adva a szokásos alakulásoknak. Rengeteg dolgot lehet vásárolni, ami hangulatfokozó, külsőségekben mutatkozik meg, karakterek, zenék . Milliós tételben gyűjtheted a fizetőeszközt és aztán tartalmas a bolt, ahol el lehet szórni. ( de ez megint annak jó, akit érdekel )
Van karakterlapod is, tök hasznos és érdekes statisztikával...
[ Szerkesztve ]
-
myckey
veterán
Re.
Ja és még 1 kérdés: ha nem nézzük az én preferenciámat, akkor melyik részét ajánlod a Sparkingnak leginkább?Amit már a hetes hsz-ben kifejtettem ! Miért mozdultak rá az emberek...elég sokan érdeklődnek, növekszik a bázis Steamen és Redditen is. Jó a közhangulat !
( nem véletlen döntött rekordokat, mert persze nagy a tábor, meg nem is szar )Tök jó a játékélmény ! Elsajátítható a mozgás, a mechanika ( de tényleg kell legalább minimális ráfordítás ) és akad sikerélmény. Hangulatos, látványos a harc (tapasztalni kell) és hidegrázós jelenetekre képes a játék motorja, ahogy szétveritek a planétát...érződik a távolság, jól koreografáltak a mozgások etc..nem kell hozzá atomerőmű ! Gyors a játékmenet, az ember kapkodja a fejét. Lehet repkedni, ide oda mozogni ( de ez is úgy a jó, ha betanulod az extra mozgásformát ) . Rengeteg egyedi karakterrel támogatva, DB sajátosságokkal karöltve ( rajongó, jártas ember értékeli ). Szépen kivitelezett az összkép is a harcokon kívül.
Remélem majd bővítik, mert kell... és elkél javítás is.
A sztori nehézsége ne zavarjon. Tudsz könnyíteni a játékon, de a mozgásformákra kell idő. Meg az izommemóriához is kell a gyakorlat, mire megy zsigerből.
[ Szerkesztve ]
-
batai15
félisten
A legnagyobb gyengeség az online. Gyakorlatilag nem találok ellenfelet. Nagyon ajánlom a fejlesztőknek hogy sürgősen tegyék ezt rendbe. Főleg mert nagy dragon ball fankent régóta vártam a játékra kapasbol a lega kiadást vettem, és nem csak azért hogy a gép ellen játszak.
Némi content hiányzik még de egy nagyon sok fanservicet és hamisítatlan dragon ball élményt kínál a játék.[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- GAMER PC: Új i5-10400F/11400F -RTX 3080 GDDR6X -512GB-4TB NVMe SSD -Új 16/32GB DDR4 - GAR/SZÁMLA!!!
- Eladó ASUS ROG Strix G15 (G513RW-HQ035) - Erős hardver, hibátlan állapot, MacBook váltás miatt!
- Új Sony Alpha 7 IV BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony Alpha 7 IV + FE 28-70 mm F3.5-5.6 OSS objektív BONTATLAN GARANCIÁS
- Új Sony ZV-E1 BONTATLAN GARANCIÁS
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest