Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• myckey

veterán

Tessék végigmenni a gyakorlón, elég sok dolgot ki lehet hozni belőle, ha nem felületesen áll hozzá az ember. Koránt sem ész nélkül nyomkodós game. Oda lesz az élmény java. :K PvP ben pláne kell taktikázni, kihasználni a rombolható környezetet, mozgásokat stb...
    Erős, látványos és hasznos kombók akadnak benne.
    Én a classic Budokai T. kiosztással játszom, rásegítések nélkül. Dedikált gomb a le és felszállásnak/lebegésnek/érkezésnek etc...

De persze úgy is lehet, hogy csak egy gombot ütlegelek végig a storyn, aztán 10 óra után elrakom a fiókba a gamet, mert annyi a történet. :D

Akadnak hibák is, remélem jön majd javítás...meg KELLene crossplatform is....Bőven nem az a testreszabás amit ígértek a VJUMP alkalmával, ki lett herélve. Több történet, karakter és Ikonikus helyszín, castatér is elférne.
    Jön majd DLC ami további karaktereket ad a DB SUPER HERO és a Daima -ból.
    De ez még kevés, plusz péz....
    Ráadásul a legjobb, anime zenék....kimaradtak, vagyis 30 eur ellenében vásárolható.2 csomagban, összesen.

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

• myckey

veterán

válasz myckey #1 üzenetére

Egyébként brutál jó FANSERVICE :C aki értékeli, az kapja...( ha jártas is a világban )
    Példa az enciklopédia...minden karakternek külön van öltözéke, mozdulata és klasszikus monológja ! Mellé pedig sztoriznak róla a legkedveltebb női karakterek...éstbbi.

Sztori módért felesleges megvenni, ott a KAKAROT ! De aki többre vágyik, és hajlandó is beletanulni, az sztm az eddigi legjobb DB gamet kapja. ( amire ráfér még a plusz törődés, tartalom, kozmetikázás )

Redditen, Steamen etc...eléggé elkapták a játékot, meg is lelődtem, mekkora az érdeklődés.

[ Szerkesztve ]

"Biztos mint a halál! Sóhaj, Szobaasszony, Fárosz.. 2, 9, 11. " Ha a kacsa nem tud úszni, nem a víz a hülye "

• myckey

veterán

Nem mellesleg, köszöjük a tesztet ! Már vártam, hogy mikor lesz itt, mert eléggé odatették és nem kicsi az érdeklődés. ( még ha specifikus game is, ami sokaknak nem jön be )

:R

• Yodafon

senior tag

en nem vagom mi van ezen ekkora hype..
    Nekem ez csak egy DB skinbe bujtatott barmilyen random verekedos jateknak tunik.

I'm gangsta!

• Renok

senior tag

Engem egyelőre 2 dolog tart vissza a vásárlástól: a játék ára (plusz a 400-as euro, hurrá), és a sztori mód nehézsége normál szinten, pl. Ozaru Vegeta és társai.

A tesztet már vártam nagyon, köszi Grath!

• Döglött Róka

veterán

válasz Yodafon #4 üzenetére

Hogyan irjuk le, hogy nem ismerjuk a verekedos jatekokat anelkul, hogy leirnank.

Ikea Tafjord, Kínai indukciós töltő, Victorinox Traveler, 10 Tojás M (3 már hiányzik),Rádiós ébresztőóra piros kijelzővel, Varta akkutöltő

• myckey

veterán

Jó sok helyen le lett írva...17 év eltelt, mióta az utolsó Budokai Tenkaichi játékot kiadták, a hármas számozásút. PS 2 -re és Wii-re. Ez annak az örököse, kb.
    De itt még több karakterrel, pedig az akkoriban csúcstartó volt ! ( asszem ) . Ráadásul nem szimpla másolatok, hanem egyediek !
    3D Arena Fighter game, nem mint a társak, nem csak oldalnézetes ! Rombolható a környezet, nem is akárhogy változik, dinamikusan etc...Remek megjelenés társul a programhoz.(csak a jelen generációra jelenik meg).
    Ráadásul jó adag Fanservice is akad benne, amit lényegesen azok értékelnek, kik ISMERIK a Dragon Ball és Toriyama Mester univerzumát, munkásságát. ( az egészen apró dolgoktól kezdve, a szembeötlőig ) SOKAN vannak, nagy a rajongói bázis !

Érthető, ha akad visszhangja a programnak, ráadásul még addiktív is sztm, mert meg lehet tanulni...nem egy Pro STREET FIGHTER az alap, elsajátítható, és szabadabb is az élmény !

Több helyen írtam már, hogy bőven van mit foltozni ( pályák, karakterek, karakter testreszabás, cross platform, bugok, pvp és pve egyensúly etc.. ) DE majd idővel alakul.
    A vásárolható zenei csomag idegesít a legjobban :(((

[ Szerkesztve ]

• myckey

veterán

válasz Renok #5 üzenetére

Az ár az valid...sajnos 55 eur az alap kiadás. Ft is vészes... :( Kiegészítőket később is ráér az ember vásárolni sztm.

DE a sztorival ne foglalkozzál ! Nem az a veleje a programnak. Szerintem nem az ami itt számít, és vezérlőben lehet rásegítést is alkalmazni, meg állítani a fokozaton.
    Aki pedig nem is játszott a Budokai szériával, választhat más kiosztást is a vezérlőn.
    ( szóval felesleges a -classic- )

MÁS
    Aki esetleg el akar mélyedni a játékban, nem csak ide-oda akar repkedni a karral ,meg püfölni egy gombot... :D
    Akad pár értékes dolog a Combot illetően, mozgásokkal kapcsolatban, pálya szerkezetét/jellegét tekintve.
    The Complete Beginner's Guide For Sparking Zero
    DRAGON BALL: Sparking! ZERO: Combos and Features
    Advanced Combat Tips

Én a gyakorlót nagyon ajánlom, sztm az a minimum egy verekedős játéknál. Ami lényeges, hogy ebben a játékban meg lehet szakítani a támadásokat !
    Bizonyos védekezési mechanikákkal, de sokat számítanak a kivitelezésnél a skill pontok a harc közben, és persze a karakter is befolyásoló tényező, nem egy kaptafa.
    Támadásnál és védekezésnél is érdemes begyakorolni egy-egy combot, aztn mehet orrvérzésig.
    PvP helyett, jó lehet, ha összeszed az ember egy társaságot...nem rage quit master race huszárokkal idegeli magát. :B

[ Szerkesztve ]

• Renok

senior tag

válasz myckey #8 üzenetére

"DE a sztorival ne foglalkozzál ! "
    Akkor melyik részét ajánlod a játéknak? Én elsősorban single player játékos vagyok, meg itthon a gyerekekkel szoktunk még játszani.

Köszi a linkelt videókat és tanácsokat!

• myckey

veterán

válasz Renok #9 üzenetére

Igazából, ha a DB története érdekel...single,
    sztm jobb választás a DRAGON BALL Z: KAKAROT .
    DRAGON BALL Z: KAKAROT - Legendary Edition ez most akciós eléggé, és sok új történetet tartalmaz, több óra plusz játékidő !

Ez nem pvp, nem online :N Karakterfejlesztős, rpg beütéses, ilyen-olyan fő és mellékküldetéses, térképen barangolós, repkedős. De igazi DB élmény, és szépen végigkalauzol a szálon, nem rövid ! ( végigvittem, évekkel ezelőtt )
    Mai napig elindítom, mert jó a hangulata, ott van az összes ikonikus zene, a látvány sem kopott, szépek a karakterek és hiteles a világ amit bejárhatsz. :K

A DB Sparking Zero, direktebb verekedős program, ebben EGYELŐRE a sztori nem túl sok, és még néha az átvezetőket is kispórolták ( mozgóképes, kártyás egy-egy jelenet...10-15 óra játékidő, persze nem a legnehezebb fokozaton, HA csak sztorira figyel az ember, de lehet kevesebb is ).
    Szép a menü, nagyon tetszik a "térkép"...ahogy haladunk előre a történetben, több karakterrel be lehet csatlakozni fontos epizódokba a DBZ kapcsán. De foghíjas és lehetne hova bővíteni. Sztm fogják is tartalommal.

Semmiképp nem választanám a Sparkingot, ha családban, egyedül lenne a játék. Tökéletesen el lehet játszani a Kakarottal, és bőséges a tartalom. Több tucat játékóra, ha cask a FŐ eseményekre figyeltek is a bolygón.

Sparking jó lehet egyedül is, mert élvezetes a harcrendszer, modern a köntös, autentikus...de a Kakarot könnyebb is pl. azért a kettőben nem egy a kihívás. Ami érthető is. KaKarotba nem kell beletanulni, Sparkiingba bele kell.

[ Szerkesztve ]

• Renok

senior tag

válasz myckey #10 üzenetére

Köszi, Kakarotot már végigtoltam, de ott nem tetszik a térképen elhelyezett, millió, sosem elfogyó ellenfél, így egy idő után nagyon repetitív és unalmas lett. Meg abban nem is tudjuk egymást püfölni a gyerekekkel, ha jól emlékszem.

A Sparking jobban bejön így tesztek és videók alapján. A kihagyott zenék azért elég csúnya dolog, főleg hogy nem olcsó a program.

Sparkingban az átváltozások adnak valami stat boost-ot, érezhetően erősebbek lesznek utána a karakterek?

Ja és még 1 kérdés: ha nem nézzük az én preferenciámat, akkor melyik részét ajánlod a Sparkingnak leginkább?

[ Szerkesztve ]

• myckey

veterán

válasz Renok #11 üzenetére

Kakarothoz jött sok kiegészítő...az igaz, hogy a megjelenő ellenfelek idegesítőek lehetnek.
    Ismerős. :D Repetitív is, hát nem ők találták fel azt a viaszt....De sztori tartalom, hitelesség, kivitelezése sztm legjobb. Pláne a 6 kiegészítővel ! Ezekre érdemes rárepülni.

A Sparkingban jobb a mechanika, a harc, ez nagyobb élmény. Mert ez viszi el a játékot !
    Ráadásul atom jól fest, sok- sok szituáció... már ledobtam a hajam akkor, mikor megláttam hogy a vízzel az interakció hogy fest :Y de ez igaz az ellenkezőjére is. Az ég is brutál, meg az effektek, robbanások, animálás, karakterek fizimiskája etc...
    Az UE 5 megyeget szépen. A KÖRnyezet amortizálása is megér egy misét :C vagy ahogy megy szét az öltözék etc...remek a hangulata a körítésnek.

Rengeteg egyedi karakter ! Tök jó az enciklopédiában mazsolázni...de persze ezt az értékeli, aki ismeri. Mást lehet nem izgat az öltözék, a felszerelés, a klasszikus monológ vagy testtartás, sem a csajok beszélgetése a karakter kapcsán. De hatalmas Fanservice és van benne munka, hiteles ! De a menuben is megy az interakció közöttük...ez is plusz hozzáad, pl.

Itt tudtok párosban játszani, de nem kötelező a PvP-re ráfeküdni. Érdemes kitanulni, hogy jobb legyen a játékélmény. Fent már részleteztem.

A zenékért kár, mocskos kiadó :D De PC-n talán a modderek...
    Pedig mennyire szeretem őket. :O

Jah persze, ha lépsz szintet...az pozitívum. Lehet fuzionálni is ! Aztán egyes támadásokhoz, combokhoz, mozdulatsorokhoz is kell a skill points...HP bar alatti sáv, ami töltődik. Van amit cask így tudsz előhívni. Ultik meg egyebek, összetettebb dolgok.
    Kell a gyakorló, jó dolog az is.

A történetet is lehet befolyásolni, érdekes, más fordulatot adva a szokásos alakulásoknak. Rengeteg dolgot lehet vásárolni, ami hangulatfokozó, külsőségekben mutatkozik meg, karakterek, zenék . Milliós tételben gyűjtheted a fizetőeszközt és aztán tartalmas a bolt, ahol el lehet szórni. ( de ez megint annak jó, akit érdekel )

Van karakterlapod is, tök hasznos és érdekes statisztikával...

[ Szerkesztve ]

• myckey

veterán

Re.
    Ja és még 1 kérdés: ha nem nézzük az én preferenciámat, akkor melyik részét ajánlod a Sparkingnak leginkább?

Amit már a hetes hsz-ben kifejtettem ! Miért mozdultak rá az emberek...elég sokan érdeklődnek, növekszik a bázis Steamen és Redditen is. Jó a közhangulat !
    ( nem véletlen döntött rekordokat, mert persze nagy a tábor, meg nem is szar )

Tök jó a játékélmény ! Elsajátítható a mozgás, a mechanika ( de tényleg kell legalább minimális ráfordítás ) és akad sikerélmény. Hangulatos, látványos a harc (tapasztalni kell) és hidegrázós jelenetekre képes a játék motorja, ahogy szétveritek a planétát...érződik a távolság, jól koreografáltak a mozgások etc..nem kell hozzá atomerőmű ! Gyors a játékmenet, az ember kapkodja a fejét. Lehet repkedni, ide oda mozogni ( de ez is úgy a jó, ha betanulod az extra mozgásformát ) . Rengeteg egyedi karakterrel támogatva, DB sajátosságokkal karöltve ( rajongó, jártas ember értékeli ). Szépen kivitelezett az összkép is a harcokon kívül.

Remélem majd bővítik, mert kell... :K és elkél javítás is.

A sztori nehézsége ne zavarjon. Tudsz könnyíteni a játékon, de a mozgásformákra kell idő. Meg az izommemóriához is kell a gyakorlat, mire megy zsigerből.

[ Szerkesztve ]

• batai15

félisten

A legnagyobb gyengeség az online. Gyakorlatilag nem találok ellenfelet. Nagyon ajánlom a fejlesztőknek hogy sürgősen tegyék ezt rendbe. Főleg mert nagy dragon ball fankent régóta vártam a játékra kapasbol a lega kiadást vettem, és nem csak azért hogy a gép ellen játszak.
    Némi content hiányzik még de egy nagyon sok fanservicet és hamisítatlan dragon ball élményt kínál a játék.

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák