Új hozzászólás Aktív témák

  • Penguin95

    senior tag

    válasz CPT.Pirk #78923 üzenetére

    Mindenképp maradnék Devuanon, mivel egyébként nagyon jól fut, sok esetben olyan leírást is követhetek ami Debianhoz készült, sokkal stabilabb mint eddig bármi más, és nincs systemd. Utóbbi azért fontos nekem laikusként is, mivel még a systemd korszak előtt kezdtem bele a Linuxozásba, emiatt jobban is szeretem az ilyen rendszereket, plusz nagyon nem értek egyet azzal az iránnyal, hogy minden is attól függjön. Nyilván vannak buktatók, de ezzel számoltam már az elején, plusz ez inkább csak hobbigép, szóval nem dől össze a világ ha valami rosszul sül el.

    Lehet akkor holnap teszek egy próbát a haladó csoportban is, mert ez a problémakör már olyan terület nekem is, amit nem tudok pár kérdéssel és egy kis olvasással megoldani, ez a kismillió tároló, és a függőségek függőségének a függősége mindig is a gyengéim közé tartozott.

    Minden esetre köszönöm a tanácsokat és a rám szánt időt, már az nagy segítség, hogy sikerült elindulnom egy irányba, és látható visszajelzést kapok arról, hogy mi is a gond.

Új hozzászólás Aktív témák