Új hozzászólás Aktív témák

  • Véreshurka

    senior tag

    válasz cigam #76582 üzenetére

    Világos! Esetleg nincs egy jó linked, esetleg javaslatod ami a vnc szerver beálításairól szól? Amiket én találtam azok csak annyit írnak, hogy telepíted valamelyik vnc szervert, mondjuk vncserver-el indítod terminálból, majd csatlakozol. Ez így persze egy szürke képernyőt hoz be, gondolom a szerver config fájl-ban kellene valamit állítani, de ezekről nem igazán találtam semmit. Itt a fórumon kerestem, de azok a hsz-ek amiket találtam sem ezekre fókuszált, mert úgy tűnt a kérdezők már tudják a beállításokat.

    Most nincs win10-em, csak amíg volt addig próbáltam ki azon a tightvnc-t. Mivel ezzel a módszerrel ([link]) csináltam a telepítését (amolyan kipróbálás jelleggel) nem volt semmilyen win szolgáltatásom ezért is csináltam a tightVNC-vel és azon simának tűnt minden.

    Az x2go-t youtube-ról lőttem be ez alapján: [link]. Ott a Pop!_OS pl. vaj sima volt amikor csatlakozott hozzá, nálam pl. a debian ugyanolyan beállításokkal darabos. Ezért is gondolom, hogy valami nálam nem kerek, de majd még próbálkozom vele. Hálózat az az itthoni LAN-om.

    El Psy Kongroo

Új hozzászólás Aktív témák