Új hozzászólás Aktív témák

  • vadkörte

    addikt

    válasz meggymagos21 #73999 üzenetére

    Ha nincs nyitva a port, mégis miként kommunikáljon szerencsétlen??? :Y

    Egy kis olvasmány a hagymácskáról. Ne vedd személyes sértésnek, szép és jó dolog az információ- és adatbiztonságra való törekvés, de nem liheged egy kicsit túl?
    Szerintem a TORBrowser önmagában egy jó tűzfal - HW és nem SW - és egy erős robusztus VPN nélkül nem sokat ér.

    (#73981) meggymagos21:
    Én nem mondanám, hogy a Brave klón, még csak nem is "kibővített" Chrome. A Chromium-ra épül így nem csodálkozok rajt, hogy nagyban hasonlít a faterra. Egyes részeiben alapvetően más. Ennyi erővel az új MS csodás 2020 IE Explorer-ét az új EDGE-et is egy feltuningolt Chrome-nak lehetne nevezni. :)
    Egy verziófrissítés lehet, hogy nem ártana annak az OS.nek.

    Egyik kedves kollégám megkért, hogy megnézném-e az egyik otthoni gépüket, mert bennem megbíznak, az informatikusunknak nem merik odaadni, mert mindenért pofákat vág. (mondjuk ez spec igaz)
    A gép eg AMD Athlon64 két mag+HT, 2GB DDR2 800 RAM (1GB+2x512MB), AMD4560 VGA, 40GB-os IDE ATA HDD, WinXP, évekkel ezelőtt lejárt és frissítetlen AVG.
    Így neteztek vele napi rendszerességgel. :U
    Megnéztük, hogy néz ki a Xubuntu, tetszett nekik. Most már az van rajt, annyi volt a kérés, hogy az általuk legtöbbet használt programok parancsikonjait kitenném-e az asztalra. Nem egy kapkodó idegbeteg, jóval lassabban boot-ol, mint az XP, de működés közben fürgébb. Ja és ez még a 18.4-es, mert annál frissebb-ben már nincs 32bit-es.

    (#73977) growler:
    Hmmm... Mindegyik általam használt böngésző (Chrome, Brave, FF) hagy némi kívánnivalót. :F

    #74000) ubyegon2:
    Hehe... Zártam már ki magam vele. Nem értettem, hogy mi a fenéért nem megy a net, hisz "az előbb még ment". Sikerült letiltanom minden adatforgalmat. :DDD

    Üdv. V. Körte

Új hozzászólás Aktív témák