Új hozzászólás Aktív témák

  • ubyegon2

    nagyúr

    válasz I02S3F #64974 üzenetére

    Debian miatt vauzok csak bele.

    Ha van időd rá, akkor az ArcoLinux-ot próbáld ki, meg nem mondom, melyik változata az, amit kipróbáltam, de érdemes elmerülni benne. Azt keresd meg, ahol script-modulokból kell felhúzni Arch alapra a disztrót.

    Kicsit hasonló az Arco-hoz a Debian teszt is kezdőknek, ha 2 percen belül tudatosan ki tudod választani, melyik iso kell neked, akkor belefoghatsz! ;) Telepítés közben és utána is tudnod kell pontosan, mit kell tenned, nem intézi el helyetted Ubuntus telepítősegéd.
    Egyszóval olyan kezdőknek való a Debian, akik nem csak örülnek, ha történik valami, hanem értik is, ami történik telepítés során és utána főleg. ;)

    Nem szívesen mondom, de a Manjaro valóban az Arch Ubuntuja, könnyű feltenni és vagy jól működik a gépeden vagy nem. Antergos dettó. ArchLabs Linux-nak adnék még esélyt a helyedben, a többi hasonló jót nem említem, mert jellemzően egy DE-re épültek, Chakra, Archbang és a SwagArch.....

    belevau off

    (#64977) cigam

    Szerintem csak az egészséges kíváncsiság hajtja a kollégát, legtöbben végigdöcögtek ezen az úton. Teljesen jó ez így. ;)

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák