Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Neohero
tag
Sziasztok!
Olyan kérdésem lenne hogyha majd WiDi (Intel Wireless Display) kapcsolattal akarok filmet nézni (LB 671v) akkor az efféle módszer kadenciahelyes megjelenítést eredményez? Elnézést ha hülyeséget kérdeztem
[ Szerkesztve ]
-
Neohero
tag
Sziasztok!
Megérkezett tegnap az LG LB671 tv-m. Olyan "problémám" lenne hogy mkv lejátszásnál a beépített feliratot nem formázottan játssza le (.ass) hanem sima srt kinézetben. Úgy tudtam a tv támogatja az .ass feliratot.
Másik kérdés hogy srt felirat nem valami jól látható.Észrevettem hogy lehet szint állítani stb az LG lejátszójába de nem az igazi.Az lenne jó ha shadow-t lehetne rárakni vagy valami és jobban látható lenne világos részleteknél. Nincs valami mediaplayer kliens alkalmazás tv-re amin jobban testre lehet szabni a feliratot?
Vagy külső mediaserver?[ Szerkesztve ]
-
Neohero
tag
Ma beregisztráltam a tv-m a "Saját oldalam résznél" gondolom egyenlő az LG smart word-el. A tv-n beenged lépni az azonosítóval laptopon nem (http://gb.lgappstv.com/). Mondjuk ha neten akarnék regisztrálni akkor nincs is benne magyarország.
Igazából azért regisztráltam mert a tv-s app listában pl se a plex se a spotify nincs benne de web-en keresztül igen de ott meg regisztrációt kér. A tv-vel regisztrált adatokkal meg nem enged be.
Valaki tudna segíteni?
-
Neohero
tag
válasz LucasGrant #43700 üzenetére
Köszönöm a segítséget ma kipróbálom
(#43702) baker_: Itt nem kaptam sajnos választ arra a kérdésemre így hétvégén próbálkozok. Egyébként ajánlom a tv-t nagyon bejön .
-
Neohero
tag
Nálunk a futár (Trans-o-flex) problémázott hogy meg akartuk vizsgálni külsőleg a dobozt mielőtt átvesszük. A webshop oldalán is felhívták a figyelmet hogy utána reklamáció nincs.
"Kérjük a csomagot kézbesítéskor a kiszállító előtt szíveskedjék megvizsgálni hogy külsérelmi nyomok (szakadás, törés, lyuk stb.) nem látszódnak-e a csomagoláson, és csak ezután írja alá az áruátvételi bizonylatot, mivel sérülésre vagy hiányosságra vonatkozó reklamációt ezután már nem áll módunkban elfogadni!"
Mondtuk ilyen nagy tételnél hadd vizsgáljuk meg mielőtt aláírjuk a papírokat. Utána mormogott az orra alatt de nem érdekelt.Amúgy is ezzel a szállítóval kapcsolatban sok negatív komment érkezik a neten a viselkedésük és egyéb miatt. De szerencsére nem volt gond a termékkel.
-
Neohero
tag
válasz Sajti84 #43736 üzenetére
LB 671 se ismeri fel a külső winchesterem (WD Mybook külső tápos). Felpörgeti meg érzékeli hogy valami csatlakozott usb-n de a mediashareban nem látszik.
Egyébként a mappa szerkezetet úgy lehet összehozni hogy bal oldalt a menüben legyen az "összesen".Utána a jobb felső sarokban van 3 ikon (asszem az első ) ott lehet a listanézetet mappásra állítani.
[ Szerkesztve ]
-
Neohero
tag
Működnie kell külső HDD-vel is mert árulták 500gb-osal. Enyém külső tápos lehet az nem jó neki.Vagy a szoftver nem támogatja, eszem sincs.Táp nélküli winyóm nincs így nem tudom kipróbálni azzal.
Azon dilemmázok milyen módszerrel kössem össze.
Laptop + wifi kevés mert akadnak a nagyobb filmek ezért vennem kellene N-es routert de az se garancia hogy átviszi. UTP -vel nem akarok nagyon szórakozni.
Vagy Rapsberry pi + xbmc
De ezek megint többletkiadások... A TV egyébként jó akinek van nagyobb pendrive-ja és az én problémáim nála nem akadályok annak semmi gond szerinem.
[ Szerkesztve ]
-
Neohero
tag
Sziasztok!
Kénytelen voltam csinálni egy angol gmail illetve lg store fiókot mert kellene a plex program ami a magyar storeban nincs.
Pc-n beenged az angol fiókkal de a tv-n nem.
Ezt az üzenetet kapom: "a kiválasztott országhoz nem használható ez az e-mail cím. kérjük hozzon létre új fiókot."
Valaki tipp? vagy a tv-n kéne valahogy átállítanom a régiót? Valaki próbált már ilyet?
-
Neohero
tag
válasz LucasGrant #44085 üzenetére
Köszi.Az a tv-n hol találom ? Mert amikor elsőnek bekapcsoltam a tv-t még akkor kérte be ezeket az adatokat.WebOS-s a tv.
[ Szerkesztve ]
-
Neohero
tag
válasz brendonka23 #44109 üzenetére
Először ezeknek a feltételeknek kell megfelelned
Tessék: [link]Nekem nincs 8.1 de elvileg ez a video prezentálja: [link]
[ Szerkesztve ]
-
Neohero
tag
válasz brendonka23 #44111 üzenetére
Miracast/wifi direct=widi. Widi meg le van írva hogy mi ha elolvasod amit linkeltem. Procidnak,videokártyádnak és hálózati kártyádnak meg kell felelni a gépedben hogy működjön azaz hogy widi kompatibilis legyen.Utána a widi driver program kell amit googleba keresve megtalálod.
-
Neohero
tag
Az engem is érdekelne mert a beépített LG tv lejátszójának a feliratkezelése nem tetszik. Szeretnék a feliratra bordert tenni hogy látható legyen de azt csak az XBMC-vel tudnám megoldani ami sajna nincs az LG storeban.
Plex-el (playz) meg lehet oldalni?
Ilyenre gondolok: [link]
-
Neohero
tag
válasz brendonka23 #44119 üzenetére
Nem értek hozzá csak régebben utánaolvastam. A teamviever meg internetszolgáltatóm miatt amúgy se működne.
-
Neohero
tag
válasz brendonka23 #44122 üzenetére
Olvasd már el kérlek amit küldtem linkbe Adatlapodra kattintva látom amd-s a géped= nem megy.
-
-
Neohero
tag
Nem. Pl nekem a távirányítón nincs my apps gomb (simán néztem bár remote-on sincs). Mondjuk a smart gombra megjelennek az alkalmazások lehet arra gondoltál.(youtube,index stb) Utána a jobb felső sarokba az időnél nálam egy fogaskerék van meg egy usb. Az usb-nél ki lehet választani a pendriveot de a smartshareba visz át.
Megnéztem a saját oldalam applikácioim részbe oda se tette be. 1 hete van meg kb a tv szóval lehet én nézek el valamit.[ Szerkesztve ]
-
-
Neohero
tag
Én is múltkor írtam hogy az lb671 tv-m nem ismeri fel a külső hdd-met ami ráadásul külső tápos szóval az se lehet baj hogy az usb nem ad elég erőt.... Érzékeli hogy csatlakoztatom meg fel is pörög de a tartalmát nem mutatja, Western Digital szóval nem Made in Dobdel márka.
[ Szerkesztve ]
-
Neohero
tag
válasz szabferi #44437 üzenetére
Én is ugyanezen a véleményen vagyok. Én is elsőnek ezt a forumot kezdtem el olvasni tv vétel előtt. Pár kritizáló, fanyalgó ember miatt olykor el is ment a kedvem a tv vételtől. Persze voltak akik meg is voltak vele elégedve.(lb671v). Aztán én is belevágtam megvettem és azóta is nézem olyan 3 hete és tetszik. Az én igényeimnek megfelel. Aki jobbat akar az válasszon más árkategóriájúak között vagy válasszon más márkát .
[ Szerkesztve ]
-
Neohero
tag
Hello
Akkor ezek szerint az előző felvetésed szerint kiválasztottam 1000-ből 1 pixel hibásat.
Hány pixel a tűréshatár miután nem indulna el a készülék? 1 pixel hiba ellenére garancia időn belül van esély hogy az LG intézkedik ez ügyben? Vagy több hibás pixelnek kell lennie hogy akár cseréljék is?[ Szerkesztve ]
-
Neohero
tag
Még jó hogy páran megkérdezték a béta frissítésnél hogy " Simán lehet-e majd frissíteni ha kijön a tv-n az újabb frissítés?" Válasz persze.. Erre most meg downgradelni kell...
-
Neohero
tag
Ez az összefoglaló jól jött volna akkor amikor itt a béta ajánlások megtörténtek. Akkor az emberek jobban tudtak volna mérlegelni hogy bevállalják-e vagy nem. Na mind1 én várok hátha megoldódik,aztán ha nem akkor nekifekszek a downgradnek. Bár nem szivesen akarok papírnehezéket csinálni a tv-ből ha valamit elrontok
Ráadásul ha véletlen gond lenne a tv-vel és marad a beta fw remélem a garizásnál nem kötnek bele.
[ Szerkesztve ]
-
Neohero
tag
Azt tudtam hogy a magas nem frissíthető alacsonyra. Csak amikor kérdezték mint fentebb irtam akkor szó se esett arrol hogy a hivatalos kissebb verzioszámu is lehet. Az lett a válasz hogy a hivatalos ugy is magasabb számu lesz és simán rámegy. Nem szemrehányás csak kicsit parázok.
[ Szerkesztve ]
-
Neohero
tag
válasz F1rstK1nq #61622 üzenetére
"Remélem közel 0% az esélyem, hogy besz*pjam és brick eljem a tvm."
Már nem azért de te se tűntél azért annyira "nyugodtnak" ezzel a kijelentéssel
Am én is elolvastam az összefoglalót jól követhető. Várok hátha nem kell megcsinálni ha mégis akkor nekifekszek,ha nem jön össze akkor meg kérdezek. Elvileg azért forum.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.