Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
blakey
titán
válasz Cactustop #104911 üzenetére
Az 50" VA paneles azért olyan amilyen, a 65"-os IPS, tehát a te tapasztalatod egyáltalán nem jellemző a másik méretre.
ELADÓ: iPhone 12 Mini gyári, bontatlan, fekete szilikon tok *** " Aki udja, csinálja, aki nem, az tanítja" - G. B. Shaw *** "Ne kérdezz többet, mint amennyi a hasznodra válik." - Dante *** "Csak akkor tehetsz meg mindent, ha már semmid sincs." - Harcosok klubja ***
-
szimszonos
őstag
válasz Cactustop #104911 üzenetére
Én is VA paneles 50Nano793-at vettem. A betekintési szög és a színek is gyengének tünnek oldalról,de mivel szemből nézem így már nem igazán idegesít.Eleinte bosszankodtam,de cserébe nincs bevilágítás a széleknél,meg a színek is rendben vannak szemből.A gyerek szobájában IPS paneles LG van,és párszor megnéztem este,rendesen már idegesítő volt a bevilágítás és a fekete helyett a szürkeség.De ahogy itt írták a 49LG7400 IPS panel és még is oldalról ott is jelentősen csökken betekinthetőség,és a színek is torzulnak eléggé.Ezt én is megerősítehetem mert volt módomban kipróbálni. Nekem úgy tűnik ez a 7000-es széria sima IPS LG nem jobb abban sem amiben jobbnak kellene lennie.Az IPS Nano 793 kíváncsi lennék hogy milyen.Nekem az 55col már nagy volt a 43 meg kicsi.A 49-es 8-as széria meg nem érdekelt mivel edge led.Így maradt az 50-es Nano de kellett idő még megbarátkoztam a VA panellel.Még nappal világos szobában ha elmegyek mellete és oldalról ránézek kicsit összeugrik a gyomrom a képminőség miatt.De tudom hogy ennyi pénzért 159ezer ft volt,ekkora méretben nem volt jobb alternatíva,és mivel VA panel így ezzel jár.Nano 9-es szériára,Oled vagy Qled meg már nem fért bele a keretbe.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Öregszem
- Steam, GOG, Epic Store, Humble Store, Xbox PC Game Pass, Origin Access, uPlay+, Apple Arcade felhasználók barátságos izgulós topikja
- Vodafone otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- Robotporszívók
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Projektor topic
- Mesterséges intelligencia topik
- OFF TOPIC 44 - Te mondd, hogy offtopic, a te hangod mélyebb!
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest