Új hozzászólás Aktív témák

  • Mosqu!to

    addikt

    Sziasztok!

    A hálószobánkban van egy 4 éves LG 32LF632V, a képe szép, azonban brutál lassú a menüje. Főleg Plex-Netflix-HBOGo megy rajta, és kb minden gombnyomás után 3-4 másodpercet várni kell, mire megtörténik az adott parancs.
    Tavaly hirtelen felindulásból vettem egy 32LK6100PLB-t helyette, ami ugyan gyors volt, de a képminőség kategóriákkal rosszabb, igazi budget "csak adjon képet oszt jóvan". Próbáltam kalibrálni, nem lett sokkal jobb, ráadásul ormótlan kávája is volt az előző vékony eleganciájával szemben.

    Közben megjelent az újabb modell ismét, de szkeptikus vagyok, hogy vajon a tendencia szerint egy még szarabb panel került-e bele, vagy megközelítheti a régi tv-m képminőségét?

    Esetleg hagyjam a tv cserét és tegyek egy külső okosító eszközt a mostanira, amitől gyors is lesz és a képe is jó marad? Ha ez a jobb út, akkor mit javasoltok?

    A Plex és a 32" fontos, a lakásban több LG tv is van, így nem tudok Kodira áttérni. Nagyobb tv pedig nem fér el.

    Köszi a tippeket

    Computer games don't affect kids; I mean if Pac-Man affected us as kids, we'd all be running around in darkened rooms, munching magic pills and listening to repetitive electronic music.

Új hozzászólás Aktív témák