Új hozzászólás Aktív témák

  • Motosz01

    tag

    A hálóban LG UH7707 tv-m van. A routeremhez wifin csatlakozik. Egy éve látja a Synology ds218+ NAS-om megosztott mappáját. Erről néztem a filmeket eddig. De valamiért kb. 1 hete már eltűnt a tv "Fénykép és videó" gondolom DLNa felsorolásában a nas. Egyszerűen eltűnt. A tv kapcsolódik továbbra is a netre, sőt van egy másik WdMyCloud NAS-om szintén ugyanezen a hálózaton, és azt mutatja a tv azóta is, és a tartalmát simán elérem.
    Az érdekes hogy a nappali Lg régebbi Tv-n, ami szintén ugyanígy kapcsolódik a hálózatra, elérem a nast. Telefonról és számítógépről is elérem a nast.
    A kérdésem az lenne hogy ha valaki találkozott hasonló problémával, mit csináljak, hogy a hálóban lévő Tv-n is elérjem újra a ds228+-t? Lehet valamiért a nas letiltotta a tvm hozzáférését? Ha igen, hol tudom engedélyezni? Vagy a tv-vel lenne gond? Bár elég jó minőségű a tv.
    Még annyi hogy a nasra Plexet is feltettem, és az lg tvre is. No eddig az is ment gond nélkül, de most az még azt írja hogy a ds218_plus jelenleg nem elérhető. Ellenőrizze hogy a szerver fut e van e hálózati kapcsolat... De ezek megvannak. Szóval egyáltalán nem értem.

Új hozzászólás Aktív témák