Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemalboy01
tag
válasz kemalboy01 #9050 üzenetére
Ja és még erről kérnék egy véleményt ez már elérhető nálunk is!(miért jobb az lw-s szériáknál..)
-LG 42LM620S 290 000 körül
-
tomyka74
senior tag
válasz kemalboy01 #9051 üzenetére
ilyenre akarom majd cserélni én is a LW4500 -asomat
Privilage: ok, mindenképp!
[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
Valaki találkozott az alábbi jelenséggel, hogy lentről felfele halványan hullámzik a kép? Az éles képek nem, de a kevésbé élesek igen. HD és sima divx esetén is.
Ez TV hiba? Mert ha igen, viszem vissza 3 napon belül. LG lv5590-ről van szó.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz kemalboy01 #9050 üzenetére
42LM620S már elérhető, normál fogyasztói ára 270.000-280.000Ft.
LM6200=LM620S egyébként. Nálunk csak S-es végű szatelittuneres modellek lesznek, a nélküliek a 3D-sek között nincsenek.
42LM620 A+-os fogyasztású, új netes felületű(gyorsabb is), új dizájnú(de még nem keret nélküli) és jobb médialejátszós. Meg jobb, részletesebb a képe 3D módban. Így röviden ezek a lényegesebb tulajdonságai.(#9054) rasky -> Próbáld ki: Tápkábel ki, majd vissza. Ha az amire gondolok ez eltünteti.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
torma1981
veterán
-
kemalboy01
tag
válasz BloodRay #9055 üzenetére
és képes 1080p-ben 3d-t játszani?
(samsungoknál csak töltős szemüvegek vannak?,mert midíg,mikor próbálok nézni rajtuk 3d anyagot,akkor nem látok semmi lényegeset...gondolom ez a szemüveg lemerülése miatt lehet,de viszont lg-nél nagyon durván látszik a 3d...Ezekszerint még nem láttam aktív 3d-t? :S Neked személy szerint melyik jön be aktív vs passzív?)
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
Ezt még sajnos nem volt alkalmam próbálni, de meglesz.
A dts ami biztos.(#9059) kemalboy01 -> Ahogy veszed. Megoszlanak a vélemények. Gyakorlatilag ott gyengébb az egy szemre eső felontás ahol nem egyezik szemenként a képi anyag. De ezen is javítottak idén, így ezt már tényleg csak az veszi észre aki "kellően" közelről nézi a tv-jét.
Az aktív 3D-nek alapvetően gyengébb a térhatása szerintem(meg még sokak szerint), főleg a kifele jövő jelenetek hiányoznak. A másik meg ami miatt én utálom az a vibrálása ami borzasztóan irritálja a szemem. Hogy a folyton lemerülő és bedöglő akksis szemüvegeket ne is számítsam. Arról nem is beszélve, hogy mennyire könnyű egy korábbi generációs aktív modellhez való szemüveget beszerezni..."A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
czaczaczacza
csendes tag
LG 42lw659s...
Már többször csinálta hogy fogja magát és újraindul a tv.
Más is találkozott már ilyennel??? -
sz.z.csicsi
tag
válasz czaczaczacza #9062 üzenetére
Én igen , de nekem média lejátszásakor..gondolom nem tetszett neki és 3-5 perc után kikapcs és újra indul....de ez csak az egyik hiba volt.De most már nincs gond vele...mert nincs
-
huncutka1029
addikt
válasz yanagawa35 #9042 üzenetére
nem HD adás, sima pár perces felvétel csak a játék kedvéért.
Linuxban fértem csak hozzá,
Abból is több verziót próbáltam, végül is az ubuntu 10.04 -ben sikerült.
Látni alapból látta, de hozzáférést csak root-ként belépve adott.onnan már csak kimásoltam cd-re,elvileg találtam win mediaplayer 11-hez egy LG dvr codec csomagot, de nem vettem észre, hogy működne. azért felteszem IDE nézd meg.
Sajna én a héten nem érek rá vele foglalkozni, mert elutazom, csak hét végén leszek itthon.
feltettem még egyszer a rövid felvételt eredeti mappával együtt ITt van 00000001REC.rar néven nem tudom winfos alatt mi kell még hozzá
Ha van valami feljemény akkor értesíts ám bennünketAzért a fórumra felnézek amikor csak tudok
a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
BloodRay
veterán
válasz czaczaczacza #9062 üzenetére
Ez a hdd miatt lehet amiről videót játszottál le.
"A gép pentium 4-es. Mit mondjak még róla?! Leírom mégegyszer. PENTIUM 4." -► Henky83
-
huncutka1029
addikt
válasz Privilage #9052 üzenetére
nem biztos, hogy 100Mb felet bármelyik levelező is beenged fájlokat, főleg ha végrehajtató parancsfájlokat tartalmaz.
Szerintem töltsd fel a data.hu-ra .rar vagy .zip tömörítve, és a linket küldd el.a kollégánaka női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
GEO001
aktív tag
válasz BloodRay #9061 üzenetére
Köszi, kíváncsi vagyok rá, hogy ezen is fejlesztettek-e.
A 3d-s hatásbeli különbságet én nem vettem észre az aktív shutteres vs polarizációs kijelzők között. Még az LG vásárlása előtt MM-ben teszteltem egy Pana-t, ha jól emlékszem talán plazma volt, és a saját promóciós 3d-s média lejátszásakor szintén egész jól érzékeltem a "kijövős" jelentet, de a szemcsi nagy és kényelmetlen volt persze."Az élet csak egy pillanat. De ez a pillanat elég, hogy örökkévaló dolgokat cselekedjünk..." - E. Bersot
-
BloodRay
veterán
Mondjuk a Pana aktív megoldását nem venném egy kalap alá pl a Samsung-éval. Fényévekkel jobb az előbbié. Ha már mindenképpen aktív 3D-s megoldást akar valaki akkor annak csakis a Panasonicokat(plazmákat) ajánlanám.
-
panelninja
csendes tag
Sziasztok!
En is TV vasarlas elott allok, z LW5590-et neztem ki, es mint annyi mindenkit, engem is az input lag tema erdekelne. Amit lehetett, szerintem elolvastam a temaban (ph, AV, meg 1 rakat mas forum), de sajnos nem tunik elegnek.
- Ez az AVforums-os post azt allitja ugye,h a firmware frissitessel megoldodott a dolog, de tovabb olvasva a forumot, ez az info sem tunik atombiztosnak.
- A geek.hu-s teszt szerint 31 ms az input lag.Ennek ellenere itt, es mashol is meg mindig azt olvasom,h nagy a lag game mode-ban is, pedig mindent ugy csinalt az illeto,ahogyan kell (FW update, "PC"-re nevezes, stb. )
Az LG oldalan elvileg 5.x-es FW-ek vannak fent. Kerdesem az, hogy a legujabb FW-vel is fennall ez a problema? Aki jatekra is hasznalja, mondana velemenyt a legujabb FW-rol? Esetleg meres? Nekem mar az is eleg lenne, ha tudnam,h egy "mezei" LCD monitorhoz kepest mekkor a difi. (Ha valaki valaszolna, kerem, irja le a beallitasait, meg az FW verziot is, mert emlekeim szerint ilyen poszttal nem talalkoztam sehol.)
Elore is hala es koszonet!
-
Fang
aktív tag
Sziasztok, az új LM szériás (+keret nélküli) készülékekről lehet találni teszteket esetleg híreket? nem tudom hogy Magyarországon kaphatóak-e már én a minap láttam egyet Hamburgban, hát mit mondjak leesett az állam. Ilyen tű éles képet még még nem láttam (épp a Battleship trailer ment). Azt hiszem a tv fanoknak lehet kezdeni spórolni. Ha valakinek van infója a szériáról, megköszönném ha megosztaná
Az elmélet és a gyakorlat között elméletileg nincs különbség, gyakorlatilag viszont van!
-
Lacinavi
tag
válasz panelninja #9073 üzenetére
Gyerek játszik vele XBox-al játék üzemmódban semmi baja vele. Én csak nézek mit művel.
-
Lacinavi
tag
válasz panelninja #9076 üzenetére
Online nem játszik mármint neten keresztül. Fosa-val meg egyébb autós őröleteket nyomja ott meg kell a reakcióidő. Én is kipróbáltam egy párszor nem vettem észre késlekedést. Elötte CRT tv volt váltáskor nem panaszkodott, hogy rossz lenne, mert a váltás pillanatában szokatlan lenne de nem jelentkezett ezzel a problémával. Mármint készülékváltás.
-
BÁ Nutrition
addikt
válasz Lacinavi #9075 üzenetére
nekem az xbox-ot csak úgy hajlandó érzékelni a tv ha működés közben átdugom egy másik hdmi bemenetre, majd újraindítom az xboxot. ekkor már jön befelé kép, különben "nem tud csatlakozni az eszközre" vagy csatlakozási hiba vagy ilyesmit ír ki ha jól emlékszem.
így meg qrva jót tsz a tvnek..
szerencse hogy ilyen felhasználóbarát a rendszer és könnyű kiszűrni mi a hiba, vegyek új kábelt, tv-t, xboxot és ha valamelyik másikkal működik akkor az volt a probléma.. jeeyoutu.be/KKSQtQqLVdU ill "az a 10 ember ide, aki benne van a "kis" csoportba, többiek meg huzzanak""
-
Skynet258
veterán
Én xboxxal, valamennyi lag-ot érzek, de nálam még belefér a dolog. Annyit hozzáfűznék, hogyha én észreveszem egy rpg-nél vagy bármi egyébnél, akkor te még jobban észre fogod venni fps-nél...
Nekem még a HTPC-n is kellett állítanom a hangot, hogy csúsztassa, mert nem volt szinkronban a szájmozgással a hang. Mondjuk ezt egyszer megcsináltam, aztán azóta tökéletes.Ja, esetemben LW4500-ról van szó.
BÁ Nutrition: ez érdekes hiba, nálam szerencsére nincs ilyen.
[ Szerkesztve ]
-
cotag
senior tag
47LW5590
Most tolom a BF3-at, 15méteres hdmi kábel a pc-től a tévéig, logitech MK520 rádiós bill egér kombóval..
Én azt mondom kíválló, bár én sem online nyomom. -
sz.z.csicsi
tag
Írtam 2 panaszlevelet az LG-nek...mire az LG "kedves telefonos kollégája" felhív vélemény kutatásra 1-10-ig pontozzam a hozzáállásukat vagy ilyesmi.. ...elmondom felháborodtan és ő kiegyensúlyozottan:akkor mennyire értékelné...? Mire én :Sajnos 1-10-ig van így nem tudom értékelni nincs benne a 0.
-
Kroni1
veterán
válasz sz.z.csicsi #9081 üzenetére
miért irtál panaszt?!
-
B_I_G
tag
-
panelninja
csendes tag
Köszi a mérést + a válaszokat!
Hát..elbizonytalanodtam. Első TV-m lenne ez, először nem is akartam csak valami jobb kijelzőt, se a smart, se a 3d nem igazán érdekelt. Aztán a tavalyi modelleket nézegetve jutottam el az LG-khez, sok jót irkáltak róluk, es a 3D sem sokkal drágább, de így nem biztos,hogy belevágok. Pedig már kezdtem magam beleélni..Szerk:
Vagy 1 új mérés "PC" bemenettel?[ Szerkesztve ]
-
rasky
senior tag
LV5590
Na ma felhívott a szerviz és még nem tapasztaltak ilyen hiba jelenséget, kijönnek megnézni személyesen..Hiba: Film, youtube, stb esetén az életlen részeknél lentről felfele halvány hullámzás figyelhető meg, sokszor már mintha lüktetne. Éles részeknél rendben van a kép.
-
B_I_G
tag
válasz GeneraL_XTX #9086 üzenetére
biztos voltam benne h lesz aki egyből rámcáfol. a bemenet átcímkézése nem hoz semmilyen változást, hidd el kipróbáltam minden variációt már, h használhatóvá tegyem.
viszont a méréssel nehéz vitatkozni, a tv 133ms lemaradásban van a monitorhoz képest.
de biztos az én tvm szar -
Kroni1
veterán
gondolom akkor az összes képjavitót stb kikapcsoltad ugye?! mert a bemenet átállitása és a képjavitok kikapcsolása bizony nálam csökkenti a lagot, jelentősen. elhiszem hogy a monitorhoz ami kifejezetten játékra van kicsit lemarad, csak azt mondom h nagyon hc gamernek kell lenni hogy észrevedd a lagot, szerintem.
milyen progival csináltad amugy a képet?! én is kiprobálom.
[ Szerkesztve ]
-
B_I_G
tag
persze minden ki van kapcsolva. ennél durvább lagot is tud a tv.
egyébként ízlések és pofonok, kit mennyire zavar, mint mondtam nekem is csak fps alatt zavaró a többi játékkal eljátszom.lagmérés: szgépre kötöd a tv-t, klónozod az asztalt, elindítod a számlálót és fotózol egyet. persze kérdés hogy milyen monitorhoz méred hozzá. crt kéne a pontos eredményért.
[ Szerkesztve ]
-
BloodRay
veterán
válasz GeneraL_XTX #9071 üzenetére
Akkor úgy írom, számomra sokkal gyengébb. A Panasonic aktív megoldása meg minden teszt alapján sokkal komolyabb, precízebb mint a Samsungé, ez szerintem nem vita tárgya.
2010-2011-es Samsungok között szerintem 3D-ben nincs jelentős különbség egyébként, csak kicsivel kisebb lett a crosstalk.(#9074) Fang -> Már elérhetők, rendelhetők az új modellek nálunk is.
Mellesleg új infó: jelenlegi wifi stick jó lesz a 2012-es szériához, a magic motion nem, abból az MR300-as lesz az új modellekhez(amihez nincs alapból, de kompatibilis). Mellesleg LM960V nagyon durva.
-
Dany007
veterán
Egyetértek. Én is hasonlót tapasztaltam 5590-es tévén. Igaz nem mértem, de az én "kezem" szemem eléggé érzékeny az ilyenre.
Játék módban is érezni a lag-et. Ez desktopon, netezés közben elmegy kategória. Nem okoz gondot. De fps-ben pl igen! Sőt én még autós játéknál is éreztem különbséget. Egyszerűen nem lehet precízen venni a kanyarokat, mert a késés miatt nem látod hogy mikor "elég".
Ha meg ráteszem a saját filmes profilomat - amin ugye be vannak kapcsolva a képjavítók - akkor még netezni se lehet annyit késik.Bár, én olvastam tesztet, ott 31ms-ot mértek. De én is többnek érzem. Annyira nem nagy probléma. Már régóta nem vagyok fanatikus játékos Szórakozásból, unalomból meg el lehet játszogatni így is.
-
panelninja
csendes tag
hat koszi a sok infot, tapasztalatot. Most mar tuti,nem ebbol a szeriabol veszek TV-t, ez a lag biztosan nagyon szurna a szemem, es azt a keves jatekot is maximalisan szeretnem elvezni. Marad az alapkoncepcio, hogy se smart,se 3d. Valami javaslat?
Talan majd 1-2 ev mulva beruhazok egy 3ds-re... -
fyy
csendes tag
válasz panelninja #9096 üzenetére
LG 42 LW5500 szeretnék vásárolni, vannak hiányosságai vagy amiért nem érdemes ezt a készüléket megvásárolni tudtok kb ennyi pénzért jobbat köszönőm
-
Lacinavi
tag
Akkor a jó öreg CRT vagy plazma LCD-t felejtsd el ha játékra öszpontosítasz. Azt vedd számításba, hogy kb 1 év alatt fél évet nézed a tvt. kb 1hónapot játszol ha nincs kompromisszum akkor csak a fentebbi készülékek jöhetnek számításba.
-
Dany007
veterán
Nézd, az a 130ms annyira nem vészes. Olyan, mintha egy angol, esetleg amerikai (bár ott azért több a ping) szerveren játszanál
Persze tény, ha te profi szinten online sport szerűen akarod tolni a játékot, akkor felejts el minden TV készüléket monitorként. Arra csak kizárólag egy jó monitor a megfelelő.De ha csak hobbiszinten játszik az ember, akkor még teljesen jó ez az LG LCD is.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Jogász topic
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest