Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Mr K

senior tag

válasz huncutka1029 #69365 üzenetére

Lista vs stop: szerintem még mindig nem érted a különbséget. Elindítom a SmartShare-t, kiválasztom a 25. elemet a listából, és nézem másfél óráig, míg vége nem lesz. Ha megnyomom a stop gombot, akkor visszajön a SmartShare-ben a lista, amiben (jó esetben) a 25. elem lesz kiválasztva(*), és így pl. rögtön törölhetem is. Ha a képernyőre varázsolom a vezérlőgombokat és kiválasztom a listát, akkor a SmartShare-ben ugyanúgy megjelenik a lista, de az 1. elem lesz kiválasztva, azaz ha törölni akarom (amit az imént megnéztem), akkor ismét meg kell keresnem a megnézett filmet a listában, ami nem feltétlen egyszerű (mert csak egy nevem meg egy dátumom van: előbbi nem feltétlen az, mint a nézett film címe, utóbbira meg a fene sem emlékszik... :) )

Mindez persze apróság, de a korábbi PVR-en megszoktam, és nekem hiányzik. (Ennél sokkal jobban hiányzik, hogy nem lehet az éppen nézett felvételt törölni, ha ezt lehetne, akkor nekem se hiányozna annyira a stop gomb.)

Az exit plusz recent+ok módszert azért szeretem jobban mint a pillanat álljt, mert kíméli a kijelzőt (beégés). Szoktam utóbbit is használni, ha rövid időről van szó, de ha otthagyom a tévét (bármilyen rövid időre), akkor mindig exit-et nyomok.

A mobiltelefonos alkalmazás sokat tud, de körülményes - kipróbáltam, de le is töröltem. (YMMV)

(*) Ha időközben történik bármi a listával (pl. véget ér egy felvétel), akkor a stop gomb is a lista elejére visz.

''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''

Új hozzászólás Aktív témák