Hirdetés
- PlayStation 5 Pro teszt
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Látványos előzetesen a Secret Level sorozat
- Már jövőre befuthat a Stellar Blade PC-s kiadása
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Íme a végleges gépigény
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Diablo IV
- Call of Duty: Black Ops 6
- PlayStation 5
- Call of Duty: Black Ops 6
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
senior tag
válasz huncutka1029 #69365 üzenetére
Lista vs stop: szerintem még mindig nem érted a különbséget. Elindítom a SmartShare-t, kiválasztom a 25. elemet a listából, és nézem másfél óráig, míg vége nem lesz. Ha megnyomom a stop gombot, akkor visszajön a SmartShare-ben a lista, amiben (jó esetben) a 25. elem lesz kiválasztva(*), és így pl. rögtön törölhetem is. Ha a képernyőre varázsolom a vezérlőgombokat és kiválasztom a listát, akkor a SmartShare-ben ugyanúgy megjelenik a lista, de az 1. elem lesz kiválasztva, azaz ha törölni akarom (amit az imént megnéztem), akkor ismét meg kell keresnem a megnézett filmet a listában, ami nem feltétlen egyszerű (mert csak egy nevem meg egy dátumom van: előbbi nem feltétlen az, mint a nézett film címe, utóbbira meg a fene sem emlékszik... )
Mindez persze apróság, de a korábbi PVR-en megszoktam, és nekem hiányzik. (Ennél sokkal jobban hiányzik, hogy nem lehet az éppen nézett felvételt törölni, ha ezt lehetne, akkor nekem se hiányozna annyira a stop gomb.)
Az exit plusz recent+ok módszert azért szeretem jobban mint a pillanat álljt, mert kíméli a kijelzőt (beégés). Szoktam utóbbit is használni, ha rövid időről van szó, de ha otthagyom a tévét (bármilyen rövid időre), akkor mindig exit-et nyomok.
A mobiltelefonos alkalmazás sokat tud, de körülményes - kipróbáltam, de le is töröltem. (YMMV)
(*) Ha időközben történik bármi a listával (pl. véget ér egy felvétel), akkor a stop gomb is a lista elejére visz.
''The third planet is incapable of supporting life. Our scientists have said there's far too much oxygen in their atmosphere.''
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- PlayStation 5 Pro teszt
- Azonnali alaplapos kérdések órája
- Elektromos autók - motorok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Befagy az egész gép
- Digitális Állampolgárság Program DÁP
- TCL LCD és LED TV-k
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Home server / házi szerver építése
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest