Új hozzászólás Aktív témák

  • proly01

    őstag

    válasz Bernyó84 #6005 üzenetére

    Írtam erről én is csak kicsit bonyolultabban.Most nem tudom belinkelni de azt vettem észre amit te is hogy a kép jobb és bal oldalán a szélein el van válva a kép mintha ahogy a 2 kép egymáson van a lenti mondjuk tovább tartana mint a fenti és ilyen 2cm es csíkban vízszintes vonalakat eredményez a kép jobb és bal szélén és ott a 3D teljesen szét van esve és zavaró a szemnek.Erről beszélsz nem?
    Gondolom PC-n nézed a filmeket?Nekem nem csak pc nél van hanem médialejátszón és médiaszerveren is és csak a régebbi 3D s filmeknél például az Avatarnál egyáltalán nincs vagy a Gru nál ilyen,de az Amerika kapitánynál vagy a Karib tenger kalózainál nagyon durván volt.Szóval tuti nem a tv hibája.A film hibája.
    Semmit sem fog segíteni ha pc módba teszed a tv-t ugyan úgy ott lesznek a vonalak.
    Nekem az segített hogy ahol észreveszem mondjuk fogom megállítom a filmet leveszem a szemüveget mert úgy látszik igazán és 3D beállításokon belül--->3D módbeállítása---->3D nézőpont és ott addig húzod pluszba vagy minuszba az értéket még a 2 kép össze nem áll eggyé.
    Nekem ez segített :B Más megoldást nem igen találtam ere a problémára.

    És ha már PC nél tartok,ha egész képben akarod nézni a filmet mert ugye van olyan film ami nem 16:9 es és nem teszi ki 3D ben egész képre akkor mediaplayer classic azon belül jobb egérgomb pan&scan ----> scale to 16:9 TV és máris kitesz minden nem 16:9 es filmet a tvden egész képernyőre. :U

    ....Pr:)ly....

Új hozzászólás Aktív témák