Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
Mielőtt kérdeznél, olvasd el az alábbi összefoglalót,
és használd a keresőt is!
Új hozzászólás Aktív témák
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz PLaci58 #5600 üzenetére
Az érdekes lenne ha nem fogadnák el mert van magyar elérhetőség rajta, magyar garanciaszabályok és a szervízek listája.... De igen elvileg mindent ők intéznek és még cserekészüléket is kapsz.
Mondjuk a magyar az valóban így néz ki, de amíg EU-ban vagyunk addig az EU jegyet nehogy már ne fogadják el vazze
[ Szerkesztve ]
-
Bernyó84
aktív tag
Hol lehet most legjobb árban venni a 42LW5590-es TV-t?
Gigabyte P35C-DS3R (F12), INTEL C2Q Q8300, Sapphire HD 7790 1GB, 2x4GB Corsair Vengeance (CMZ8GX3M2A1600C9R), Chieftech 550W, 500GB Samsung SataII 16MB, 2TB Seagate SATA2 7200RPM 32MB
-
stomi76
tag
Mi a véleményetek a 47LK530-ról
-
GeneraL_XTX
veterán
Hát vazze ezt nem hiszem el! Megint egy kibaxott halott pixel és megint szinte ugyan ott mint az E30-on, a képernyő közepe felé. Még csak el se jutottam a tesztelésig mert már az üdvözlő menün kiszúrtam!
parádés, ez is megy vissza
szerk: oké, mégse csak egy jó nagy porszem volt, huh
[ Szerkesztve ]
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
-
Flashget
félisten
válasz GeneraL_XTX #5610 üzenetére
akit felvesznek tagnak azt jelenleg nem lehet kirúgni..még
elöbb fog megszünni az euRealme GT Master Edition
-
edeleny
őstag
válasz GeneraL_XTX #5598 üzenetére
Tavaly nyáron belecsapott a villám az LE5500-be.
Hívtam az LG-t.
Kérdezték, milyen színű a garancia, mondom szürke.
Akkor ők nem tehetnek semmit vigyem vissza a boltba!
Még a legközelebbi LG szerviz nevét se volt hajlandó megmondani.Hívom a boltot.
Mi legyen kérdik, faxolom a szürke jegyet, meg a blokkot, és küldenek piros (5 éves) jótállást, vagy jönnek a TV-ért.
Vitték a TV-t, egy hét múlva visszakaptam hibátlanul, egy fillér költség nélkül.Az ügy pikantériája, hogy a visszaküldött TV mellett piros jótállási papír volt!!!!
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
proly01
őstag
-
Rolikaaa
csendes tag
Hát ez nemigaz,mindig kell,hogy legyen valami gond.Következő a szituációáraktam egy filmet egy külső merevlemezre,amit rácsatlakoztattam a Blu Ray lejátszóra.Be is olvassa szépen,azzal nincs gond.Csak miután elindul a film,akkor nembirom kiválasztani a tv távirányító segítségével,a felezést(Tab,SBS)eggyik sem elérhető,viszont a BD lejátszón meg eleve nincs is 3D opció.Egyébként az LG demonstrációs videórol van szó,szóval azt viszi a tv beépített lejátszója,ha arról nézem,akkor elérhetőek a 3d opciók,de ha a BD lejátszórol,akkor nemengedi kiválasztani.Nem kompatibilis egymással a 2 készülék?Vagy erre mi az orvosság?Egyébként LG42lw4500 a tv,házimozi szett pedig LGHX906PA.Most egyenlőre annyit tudok,hogy megvan minden,mégsem birom kihasználni
Válaszotokat előre is köszönöm! -
GeneraL_XTX
veterán
Ezt az LG demonstrációs cuccot honnan lehet letölteni?
-
tata21
tag
válasz GeneraL_XTX #5618 üzenetére
torrent oldalakon fernn van. A samsungé is.
-
Cocos
tag
youtube is pl.
http://www.youtube.com/watch?v=bTEPm5ZUcXU
[ Szerkesztve ]
"A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
törölt tag
ment pü
-
Cocos
tag
Kezd telelenni a t@köm a hálózati lejátszással.A Nero Mediahome-t használom. Betöltöm a mappát a gépen látszik is,hogy rajta van , de a tv-n üres mappa jön be. És ezt egyre többször csinálja.
Kezdek egyre többet csalódni a tv-ben.
A 3D-t már említettem, a hálózati lejátszás nem mindíg megy, a hdd-ről nem viszi a DTS-t, és a L5.1-et.
Lassan kvázi annyit tudok csinálni a tv-vel, mint a régi plazmámmal."A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
Cocos
tag
Na most már egy avi-ra hdd-ről is azt írta ki,hogy érvénytelen file
"A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
Bernyó84
aktív tag
-
edeleny
őstag
Ne a tévében csalódj!!
Ugyan így ki volt a kilenni valóm egy éve!!
nem mindegy az elején mit választasz!
Ha Film-et, akkor hiába is keresel fényképeket, és egyebeket, csak üres mappát fog látni!!
Ugyan az, ha ha zenét választasz, nem lesz egy darab filmed sem!!DTS-ez van, nem sok ilyen film van, kb 10 perc alatt lehet DD-t csinálni!
Level 5.1, ua. mint az előbbi.
Avi érvénytelen fájl. Senki ne feledje, hogy az avi. egy gyűjtő formátum, lehetnek olyan alfajai amit nem ismer a TV.
A hálózati lejátszást nem értem.
Nekem valami TP-link ruterem van. (TP-340GD)
Soha semmi bajom nem volt. (na jó talán 5x megakadt)
24 gigás Avatar 3D-t simán lezavarta hálózatról. Igaz a ruter kábellel van bekötve a TV-be.
Most a Win8 előzetesét használom, de semmi bajom nincs a Win7-el sem.
A fiam gépe Wifi-vel kapcsolódik a ruterre, az ő gépéről is simán mennek a filmek (avi-k).
A'la natúr Nero van rajta semmit nem állítottam.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
huncutka1029
addikt
DMR-t nem kapcsoltad ki véletlenül?
Nero home eddig jó volt?
nézd meg a beállításokat, a gépen a mappamegosztás lehet le van tiltva.
Nálam volt hogy nem talált meg egy két utólag felpakolt filét,
soluton:
nero home, server leállít,--> Megosztások mappa átnéz, hozzáad stb, ->
jobboldalon a további lehetőségek opció klikk-> mappa újraszkennelés->szerver indít
És utána mennie kell.a női bugyi nem a legjobb dolog a világon! DE NAGYON KÖZEL ÁLL HOZZÁ!!!
-
TESCO-Zsömle
félisten
Üdv!
Bennfenteseket kérdeznék a Cinema 3D-vel kapcsolatban.
Ugye a polár 3D hátránya, hogy feleződik a felbontás.
Tudtommal ez azt jelenti, hogy egy 1920*1080-as 3D kép balos és jobbos képe effektíve 960*540-es felbontással jön, mert ugye a panel nem lesz sűrűbb.
Az első kérdés az lenne, hogy helyes-e a fenti infó.
Ha igen, akkor a második kérdés, hogy egy 960*540-es 3D anyagot képes-e a TV 1:1-ben megjeleníteni, vagy minden bemenő 3D-t automatikusan lefelez?Előre is köszönöm.
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz TESCO-Zsömle #5629 üzenetére
Nem helyes, normál Blu-ray anyagnál szemenkénti felbontás 1920x540.
Half SBS anyagoknál feleződik a vízszintes felbontás is, így lesz 960*540. Ez már mondjuk érezhető minőségromlást eredményez az aktív rendszerekkel szemben ezt most tapasztaltam meg én is. De kárpótol hogy sokkal kényelmesebb, természetesebb így a 3D.
[ Szerkesztve ]
-
törölt tag
válasz GeneraL_XTX #5630 üzenetére
milyen a tv az d550-es plazma után?
-
TESCO-Zsömle
félisten
válasz GeneraL_XTX #5630 üzenetére
Igazság szerint én játék oldalról fogtam meg a dolgot.
Egyszerűbb dolgom lenne gép terén, ha elég lenne a játékot 960*540-en futtatni. Ott könnyebb összeszedni a 120FPS-t, mint 1920*1080p-n. Ha meg úgyis elvész a kiszámított adat fele, az nagy pazarlás...
Érted...
Shutter nem játszik, mert sötét és fáj tőle a fejem...
Nincs még TV-m, csak gondolkodok rajta. Játszok a gondolattal. szóval a második kérdés még adott.
Képes a TV egy 960*540-es felbontású 3D videójelet felezés meg minden egyéb nélkül 1:1-be megjeleníteni?
Sub-Dungeoneer lvl -57
-
GeneraL_XTX
veterán
válasz #88471552 #5631 üzenetére
Nem rossz, de nem az igazi.
Feketével még mindig nem vagyok megelégedve, picit még mindig világít a sötétben(de már jobb mint az E30-as Panán) de viszont nappal használhatóbb plusz végre nem tükröződik, a színhűség nagyon jó.
Menürendszer, szolgáltatások sokkal jobbak, nekem tetszenek a Smart funkciók is, nem találom annyira lassúnak mint itt mondták páran. A beállítási lehetőségek sokrétűek. SD adások minősége jobb mint vártam (digitális) HD adások és FullHD filmek kb hozzák a szintet persze világosabb feketével. Mozgásmegjelenítés szempontjából a TrueMotiont kicsit szokni kell de úgy látszik megtaláltam a megfelelő beállítást ami még nem zavar annyira (de-judder 2/ motion 6)
3D: az első amit észrevettem hogy a minősége sajna romlott, nem is picit half SBS esetén. 3D Blu-ray-el még nem tudtam megnézni, gondolom ott jobb. Viszont a térérzet nagyon ott van, kényelmesebb, világosabb és nem villog! Szerintem ezt a megoldást többször fogom használni mint az aktívat.
Felhősödés és pixelhiba nincs hálisten, input lagot se tapasztaltam.
Szóval plazma után nem estem hanyatt tőle, sőt, de hát sok választásom nincsen mert látom a foszfor lagot.
Jah és még valami. Játékoknál picit mintha recésebbnek érezném a képet (Xbox360) mint a régi Tv-imen, vagy csak beképzelem??
[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
válasz GeneraL_XTX #5633 üzenetére
Abszolút nem kötözködés -képp!
Bot fülem van, és ezek szerint bot szemem is.
Mit néztek hogy romlik a minőség?
Papíron BD minőségben néztem a Largo Winch-et, de semmi különbséget nem láttam egy 10 gigás 3D mkv-val összevetve.Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
törölt tag
válasz GeneraL_XTX #5633 üzenetére
Nem szoktam játszani, mint írtam egyszer hoztam át erre a tvre a gyerekek boxát.
Plazma után gondolom azért visszaesés a fekete és a kontraszt hiánya, de engem idegesítene a foszforlag, ghost, beégés veszélye, zoomolgassam, járassam stbEgyebkent én is csak akkor látom a feleződést ha leveszem a szemüveget
[ Szerkesztve ]
-
edeleny
őstag
válasz GeneraL_XTX #5636 üzenetére
Sajnos egyenlőre nem tudom a FullHD 3D-t sehogy lejátszani, de rajta vagyok a szeren.
(sajna az é PC-en nincs HDMi kimenet, a fiam gépe meg alkalmatlan az ilyen adatátvitelre (P4))
[ Szerkesztve ]
Az interneten előtt is ugyan ennyi hülye volt mint most, csak a világ nem tudta róluk, hogy azok.
-
törölt tag
válasz GeneraL_XTX #5638 üzenetére
én úgy tudom a samsung led is csak a 7000estől támogatja 3d-ben a fullhd-t, pedig az aktív
-
jjani72
tag
válasz GeneraL_XTX #5636 üzenetére
Hali !
Hol lehet ilyen fullhd 3d filmeket megnézni ? Egyáltalán mi az a fullhd 3d ?
Ha nem br forrásból jön az ilyen cucc, akkor miből. Mozi vetítő gépet kell hozzá
beszerezni a szobába ? -
edeleny
őstag
Ok értem, hogy a TV minden második sort tölt ki, így eleve felezi a felbontást.
DE mi van azokkal a filmekkel, amik nem Half-osak?
Az FS, vagy a BD lejátszóval lejátszott filmek, ahol a két egymást követő kocka a két szemé? Ott nem nagyobb a felbontás? A TV 3D menüjében is van 5 opció,amiből lényegében kettőt használunk (második-harmadik)Akkor úgy kérdem, felbontásban, minőségben van e különbség, Half -SBS, és a PC-ről lejátszott BD 3D között.
Illetve BD 3D-t ki lehet e adni DVI kimeneten?[ Szerkesztve ]
-
Cocos
tag
válasz edeleny #5627 üzenetére
Az elején nem volt gondom a hálozatos dolgokkal.Minden szuperált, de most már nem, és nem tudom az okát,mert mindent ugyan úgy csinálok. Csak filmet játszok hálózatról.
DTS-t konvertálom persze, de azért ugye fel lehet sorolni hiányosságként.L5.1 Ugyanaz az érv.
Az avit tiz perc múlva már lejátszotta, és nem írta érvénytelenre. Megjegyzem hozzá sem nyúltam."A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
Cocos
tag
válasz huncutka1029 #5628 üzenetére
Semmit nem változtattam. Utána leszedtem mindent, majd újból vissza. Amikor megy a mappák indexelése látszik, hogy beteszi, de a tv. üres mappát talál.
A többi film rajta van, csak 3-4 egyszerűen üres mappa lesz.
Szervert is újraindítottam,de semmi."A lehetetlen nem tény ,hanem vélemény"
-
edeleny
őstag
Olyan nekem is volt, igaz az LG médiplayerrel, hogy érvénytelen fájl, és egy reboot után lejátszotta.
Azt hiszem akkor, amikor valamiért megszakdt a kapcsolat.A Nero képes fura dolgokra.
Az üres mappákban milyen formátum van?
A film mellett nincs más is benne? Az be szokott zavarni.[ Szerkesztve ]
-
eM'82
addikt
válasz Sanyabá #5639 üzenetére
szerintem nem... wifi elérés, vagy hálózati kábel, hogy átmásolhasd rá a remote apk-t viszont igen (+otthoni WiFi kapcsolat).
GeneraL_XTX:
Biztos 2x felezi?
Nem úgy van, hogy:
Half SBS - 960 x 1080 (/szem)
Half Top&Bottom - 1920x540 (/szem)Mert 2 képből alkotja a 3D hatást (egyik szemnek, másik szemnek), s FullHD felbontását felezi, csak az egyik függőlegesen, a másik vízszintesen.
Vagy a "végtermék"-nél még egyszer felezi a felbontást?[ Szerkesztve ]
-
htw
tag
Lehet hülyeséget írok, de a 4k-s felbontás nem fogja megoldani ezt a problémát? Mármint a passzív rendszerét. Gondolom ezek a tv-k nem fogják tudni.
-
Kroni1
veterán
Lehet itt dobálózni a felbontásokkal de ki kell próbálni. Nekem egy jól megcsinált 10-12GB-os mkv és egy 50GB-os BD közt nem sikerült észrevennem a különbséget, sőt valahogy az aktív szemüveggel se éreztem jobbnak a 3D-t. Tehát mindenkinek egyéni érzékenysége van a dologra, meg kell nézni és nem csak elhinni a másiknak h ez szarabb vagy jobb, mert az emberek nagyrésze sztem nem tudná megmondani a különbséget.
Amúgy van egy olyan elmélet is, hogy hiába felezi a TV a felbontást, az agy összerakja a 2 képet, és ezáltal nincs ergo teljes veszteség.. Ezt el is tudom hinni, láttam plazmától kezdve jópár TV-t mielőtt ezt megvettem. Olvastam korábban egy elvileg független felmérést, ahol az emberek kb 75%-a az LG Cinema 3D TV képét látták 3 tulajdonság alapján külön külön is (színesebbnek, élesebbnek és összeségében is jobbnak) a SONY és Samu 3D LED TV-kkel szemben. Pontos tipusokat és linket sajna nem találom már.
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el a téma összefoglalót!
• TV/Hifi beárazás
• Házimozi topik
• Hangprojektor/SoundBar
• Használt TV-k javítása
• A webOS kezelése (3.0)
• OLED topik
• LED / LCD TV topic
• Milyen TV-t vegyek?
- Ryzen 7 9800X3D processzor: játékosokra hangolva
- Mozilla Firefox
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- MÁV topic
- Politika
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Külpolitika
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest