Új hozzászólás Aktív témák

  • Vismajor01

    addikt

    Sziasztok
    A minap vettem egy LG 620S okostévét, jó sok magyar forintért. És ezzel is ugyanúgy szopok mint az ősöreg samu plazmámmal, miért nem tud vmi egyszerűen müködni?
    3d filmet játszanék le. Wifin kereresztül össze van kötve a tv a gépekkel.
    Erről a gépről ha megosztok vmit a nero mediasharrel simán látja. Ha a másik gépről osztok meg a gépet látja de a megosztott mappákat nem. Ok, áthoztam a vinyón a 3d filmet erre a gépre mondom velem nem baszik ki. Innen gyönyörűen lejátszotta. csakhogy se nyelvet, se feliratot nem lehet rajta változtatni... Csak a defaultot látja szóval magyar nyelv/magyar felirat. Viszont a barátnőm kurvára nem tud magyarul szóval ez így rohadtul nem jó nem véletlen vettem dupla hangsávval a filmet. Ok visszajövök PCre és levágtam róla a magyar hangsávot és elmentettem. Viszont így MKVból MK3D lett és így már nem akarja lejátszani ez a drága halom ócskavas a filmet.
    Mondjátok meg mit csináljak mert baltával szétverem rituálisan az LG kirendeltség előtt mint az a manus a BMW-jét münchenben.

    Ja és használnám én az lg smartsharejét ha az oldalukon megtalálnám honnan ki leszedni. Az ismertetőjét megtaláltam de a nagy villogó downloads gombot nem. A terméket ajóédesanyukám regisztrálta és ő szerinte emlékszik a mail/jelszó párosra az LG honlapja szerint nem, ennyiben maradtunk...

    [ Szerkesztve ]

    Samsung Galaxy s22Ultra/Corsair One Pro/Lexus RX400H

Új hozzászólás Aktív témák