Új hozzászólás Aktív témák

  • nemlehet

    őstag

    Sziasztok,

    Nemrég vettem egy 55NANO793NE TV-t... Amúgy elégedett vagyok vele, de az input lagja valami brutális... Legalább 100 de néha érzésre inkább 200 ms... Kb úgy kell elképzelni hogyha a joystickot elhúzom teljesen jobbra majd rögtön elengedem van ideje visszaugrani középre mielőtt megmozdul a kamera a képernyőn. A monitoromon teljesen rendben van tehát nem a rendszer gyenge hozzá vagy a BT lassú.

    Nem gyakran de azért szoktam játszogatni a TV-re kirakott gépen és a korábbi LG TV-hez képest borzasztó visszalépésnek érződik.
    A neten keresgélve nem találtam adatot erre a konkrét típusra, de a 55NANO TV-kre általában jókat írnak, legalábbis elfogadható az input lag.

    Beraktam gaming módba, semmi különbség nincs a normalhoz képest. Kikapcsoltam minden képjavító és utófeldolgozó algoritmust, de semmi javulás.

    Szóval akinek esetleg van tapasztalata attól kérdezném:
    1. Ez ilyen, így jártam, ennyit tud a TV?
    2. Esetleg lehet-e gond , hogy egy 10 m-es HDMI-vel van a gépre kötve? Ahogy néztem teszteket a HDMI hossza nem kéne hogy bezavarjon de sose tudni.
    3. Lehet-e ez esetleg bug? Az hogy a normal és Gaming mode között nincs változás nekem elég gyanús.
    4. Van-e esetleg valami trükk akár a menüben eldugva akár az NV driverben (3060Ti-ra van kötve) amivel lehetne javítani az input lagon?

    Nokia 3310->3410->3100->6500 Slide(RiP Nokia)->Acer Liquid Metal ->Xiaomi Hongmi-> Xiaomi Redmi Note 3

Új hozzászólás Aktív témák