Hirdetés
- EAFC 25
- S.T.A.L.K.E.R. 2: Heart of Chornobyl
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- PlayStation 5
- Epic Games
- The Division 2 (PC, XO, PS4)
- Előzetes élménybeszámolókon az Avowed
- Dragon Age: Veilguard teszt
- Last Epoch
- iRacing.com - a legélethűbb -online- autós szimulátor bajnokság
Új hozzászólás Aktív témák
-
Throme
veterán
Én kb március óta olvasgatom a fórumot.
Főleg az XP-t használók ütköztek problémába az N500 és újabb gépek használói közül.
Ahogy írtad a win7 szépen ment.
Miért váltottál vissza XP-re? Nem értem.Használtam más gépeken XP. Nincs is semmi bajom vele, de valahogy úgy tűnik, hogy a vista/win7 júzerek kevesebbet küszködnek.
Csatlakozni tudok az előttem szólóhoz, lenovo update...
Ha meg nem hát maradt alternatívád, win7. -
Throme
veterán
"évekig megszoktam az xp-t"
Előtte meg a 98-at, 95-öt ...dos-tN500 vásárlásakor kicsit ódzkodtam a vista-tól, de rájöttem a sok hülyeség miatt amit a neten írnak róla. Haszálom, és tetszik, meg vagyok vele elégedve. Nincs is kedvem visszaváltani! A win7 meg még ingyenes és jobbnak tartják a vista-nál meg az XP-nél.
Másrészt, van egy olyan érzésem, hogy a mai gépeket már nem annyira az XP-re "hegyezik ki". Itt a driver-ekre gondolok, hisz hardverileg különbség nem nagyon van.Ha nincs gondod a win7-el akkor szerintem nyugdíjazd az öreg XP-t
-
djvoyager
tag
Hali!!! Problémám a következő: Lenovo G550 L . Raktam rá egy xp prof-ot,aztán nekiálltam leszedegetni a drivereket a hivatalos Lenovo oldalról. Feltettem nagyjából mindent,aztán az "audio" driver telepítésénl jött a meglepetés,miszerint : "az eszközillesztő nem talál eszközt amihez telepitse a drivert" vagy valami hasonló szöveg. Szedtem ma egy új chipset driver-t google-ben találva,az megoldhatja a problémát???
WXP alá nincsen telepítve az UAA drivered.
Voyager -= We brake for nobody! =-
-
Bigiee
csendes tag
Helló zééé!
Hasonló problémával küzdök de itt a fény az alagút végén, ugye te is sp2 es xp vel próbáltad?
mert akkor erre kukkants:
http://www-307.ibm.com/pc/support/site.wss/MIGR-65456.html
ha ezt feltetted (újraindít)utána kell futtatni a 250 - 260 mb körüli drivert amit xp hez kiad a lenovo portál.
és akkor már működik.
azaz egy újraindítás és működik.Csókoltatom az olyan hozzászólókat , hogy mé nem vistát vagy win7 et használsz.
Az bökte az agyam , hogy ubuntu alatt simán szólt akkor nem igaz , hogy xp re nem megy , főleg , ha a lenovo oldalon ,még van is xp-s driver (csak elfelejtették odaírni , hogy előtte a szükséges feltétel az sp2 patch-elése)Csáó
remélem sikerült segítenem.
Új hozzászólás Aktív témák
- Dell Latitude 5410,14,FHD,i7-10610U,32GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- ASUS ROG GT531GT - I7 9.gen / GTX1650 / 16GB DDR4 / 512GB Nvme SSD / 144hz FHD kijelző / RGB bill
- 14 os FHD Slim RITKA 40 pines kijelző
- Új HP ENVY Gamer Tervező Vágó Laptop 16" -50% i7-12700H 14Mag 16GB 1TB RTX 3060 6GB QHD+ 120Hz!
- ÚJ GIGABYTE G5 Gamer Tervező Laptop -30% 15.6" i5-12500H 16GB/512GB SSD 144Hz FHD RTX 3050 4GB FHD
Állásajánlatok
Cég: Axon Labs Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest