Hirdetés
-
GAMEPOD.hu
A topik témája a közös keresztünk, a Lego iránti rajongás, illetve annak végtelen gyűjtögetése
Új hozzászólás Aktív témák
-
vendingo
veterán
Üdv
Nem vagyok tapasztalt lego vásárló, magamnak vennék akár komolyabb szettet is. Amik tetszenének azok az egyedi figurás készletek. Nem befektetésnek kell, összeraknám, de a figura önmagában, kibontva is képvisel egy kis egyediséget, értéket.
Ami nagyon tetszik az a van gogh készlet. Alapból tetszik az eredeti festmény (ez a háttérképem is), illetve a minifigura limitáltsága, egyedisége.
Érdemes várni akciókra, promóciókra?Még nosztalgiából megtetszett a kovács készlet, meg az űrös tematika. Mikor, hogyan érdemes ilyenekre lecsapni?
Illetve tudnátok pár jelenleg is kapható egyedi figurás készletet ajánlani?
Rokon gyerek rákapott a legóra, szoktam vele játszani, legjobban a figurák tetszenek, nem is az építés.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Xboxone40 #70079 üzenetére
Akkor még várok, hátha lesz akcióban, vagy ajándék készlettel.
Figurákból létezik újonnan kalózos, lovagos, középkori? Amikor gyerek voltam, ezek mentek, csak költözéskor kidobták az összes legom. Próbáltam keresni ezekben a tematikákban legokat, de alig van valami.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
válasz Mauzes #70217 üzenetére
Én vaccilálok, hogy ezt vagy a kovácsot vegyem-e meg. Mind a kettő viszonylag tűrhető árban van, kovács viszont lassan kifut, az ára meg fel, szóval inkább lehet abba kéne beruházni. Remélem van gogh lesz majd valahol akcióban, azt mindenképpen szeretném beszerezni. A kép szép lett, a minifigura meg hatalmas plusz ezzel a megvalósítással.
Takarítása könnyen megoldható sűrített levegővel, kompresszorral.Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
-
vendingo
veterán
Soproni auchan:
A lovas nagyon jó áron van.
Csak a Puffin ad neked erőt és mindent lebíró akaratot!
Új hozzászólás Aktív témák
- CURVE - "All your cards in one." Minden bankkártyád egyben.
- PlayStation 5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Új információk a Galaxy A36 és Galaxy A56 kameráiról
- Spórolós topik
- SkyShowtime
- Napelem
- Milyen légkondit a lakásba?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.