Új hozzászólás Aktív témák

  • kbalage2

    aktív tag

    válasz Crus #76458 üzenetére

    Az áraknak szerintem nincs sok köze ahhoz hogy matricás a szett vagy sem, ez a funkcionalitásról szól. Van olyan matrica ami nyomtatásban nem lenne megfelelő, viszont van elem ami azért nyomtatott mert íves felületre nem megy fel szépen a matrica. A legtöbb esetben én úgy látom hogy az újrafelhasználhatóságot nézik a tervezésnél is.

    Itt a relatíve olcsó 60404 City Burgeres furgon, a lángok és a cégér is nyomtatott elem. Mindkettő elég általános ahhoz hogy akár több szettbe/építménybe is fel lehessen használni, gyanítom hogy nem utoljára találkoztunk velük, a lángokkal legalábbis biztosan.

    A Ferrari-hoz visszakanyarodva, azt a több tucat szponzorfeliratos elemet semmi máshoz nem lehet praktikusan felhasználni, semmit nem adna hozzá a szett értékéhez ha nyomtatva lenne, viszont drasztikusan csökkentené az elemek értékét.

    És van az a helyzet amikor csak nyomtatva létezik egy adott elem, a 42096 Porsche kerékívei pl. nincsenek sima fehérben, ami több mint bosszantó hogy ha általános építésre szeretnéd felhasználni.

    Minden ami LEGO RC - racingbrick.com

Új hozzászólás Aktív témák