Új hozzászólás Aktív témák

  • RapaNui1

    aktív tag

    Kialakítás, kinézet:

    Magát a várat én 5 fő részre osztanám. Az egyik a főhomlokzat a fő várfal, és tulajdon képpen ha összecsukjuk ezt látjuk meg elsőre. A várat vizesárok veszi körül sziklkafallal, növényekkel békákkal, elszáradt indákkal, gombákkal, a várfalra felkúszó növényzettel és virágokkal tarkítva. Nagyon kis hangulatos lesz tőle az egész, nekem kifejezetten tetszik.

    A 2. részhez sorolnám magát a feljárót a főkapuhoz, a 3. fő részhez sorolnám ha megfordítjuk és szétnyitjuk a várat a jobb oldalon látható boros pincét, kutat és őrtornyot.

    4. fő részként azonosítanám a balra látható tömlőcöket, kovács műhelyt és felette a piacot.

    Majd 5. fő részként a hatalmas torony épületet a lakrészekkel.

    Játszhatóság tekintetében ott van a vízi malom, és a szélkerék, na meg a vár hátsó szegletében megbúvó titkos bejárat a várba. Ez a megoldás az egyik kedvenvem, hogy a borospincéből ki és be tudunk jutni a várba egy növényekkel beszőtt tikos bejáraton keresztül.

    A szélkereket a vizimalmot és az épületen belül található kovács műhely kalapácsait, egy összetett szerkezettel az épület belső oldalán található karral lehet meghajtani.

    A kar forgatása közben forog a szélkerék, működik a vizimalom és mozognak a kalapácsok mikozben kovácsolják a fegyvereket. Magának a toronynak ezen része egyébként ha jól értelmezem víztározóként is működik, legalább is az építése során nekem ez ugrott be róla.

    [ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák