Új hozzászólás Aktív témák

  • Throme

    veterán

    válasz sb #76128 üzenetére

    Elgondolkodtató ez a 12 széles vonal.
    A jóslata a srácnak, miszerint a 8 széles speed champion is lehet átmegy egy nagyobb, talán 12 széles vonalra, azt azért nem szeretném.
    Tudom, itt is leírták többen, hogy több autó hasonlít egymásra. Valamilyen szinten építésben vannak hasonlóságok, hogy mást ne mondjak az alváz egy biztos pont sok verdánál, de a végeredmény - főleg a 8 széles érában - azért egyedi szerintem.

    Nagyon sokan szeretnének klasszikus sport vagy supercar-okat, sajnos ami az előnye ennek a sorozatnak, a licensz, az a hátulütője, hogy miért fizet a Lego, vagy mit tud megszerezni.
    Autókból szinte kifogyhatatlan lehetőségek vannak. Még úgy is, hogy évente jön vagy 6 kisautó.

    Ráadásul ott lehetőség az önismétlésre. Idén ugyan jön a mustang, de még a klasszikus '68-'69 is jöhetne, aztán a 911, amiből ugyan van 2 színből is 6 széles, sőt volt egy dupla szett, ami nekem nincs meg, azok is asszem 911-ek voltak, de ebben nem vagyok biztos.
    Viszont nem mindenki csípte el a sorozat elejét.
    Persze vannak átnyúlások, nem mondom.

    Új alkatrészeket is terveznek ehhez a sorozathoz. Azon lehetne javítani, hogy az íveltebb vonalakat jobban le tudják hozni.
    Pl ott van a 10295 creator (nekem is creator expert marad, ahogy a videóban is mondták a srácok, ez az új elnevezés felesleges volt... meg a fekete dobozdizájn, manual is... valaki nagyon mutatni akarta magát, hogy szükség van rá....mindegy), hozott új, ívelt alkatrészt és mennyi fantasztikus MOC született belőle (oké nem csak emiatt).
    Van 2 példányom, eredeti 911 turbó és a moc Countach, ha nem lenne 50-60 rugó a szett még vennék 1-2 pélányt, mert azokat - pl Viper - a büdös életben nem kapjuk meg Lego-tól.

    A filmes vonalat is folytathatnák. Szerintem az is jó ötlet, csak nem a sokadik Chargerrel :).
    Valószínű ott még nehezebb megszerezni a jogokat, de ha már belekezdtek...

    Ez a sorozat, amit követek legóéktól. Kicsit felment a pumpa tavaly, hogy 1000 darab fölött kicsivel már 60-70 rugót elkérnek egy autóért.
    Persze lehet vadászni akciókra, de a hivatalos árazás akkor is ezen a szinten mozog.

Új hozzászólás Aktív témák